Music nation banka ödemelerindeki büyük kesinti...

efsane1903

Yasaklanmış
arkadaşlar dün yapılan banka ödemelerinde 2500 dolarlık kanalın ödemesi 2500 dolar olarak hiç kesinti yapılmadan banka ödemesi olarak yapılmış. buraya kadar sıkıntı yok. fakat enpara usd hesabına 2000 dolar yatmış. şimdi burda kimi arayıp sövmem gerekiyor bana onu söyleseniz yeterli...bıkdık bu kesintilerden nedir bu.

2500 olarak mn den mi yatmış? muhtemelen mn ile alakalıdır. enpara o kadar kesinti yapacağını düşünmüyorum.

Şu kazançları paylaşarak yorum atmasanız ne güzel olacak, hocam, hırlı var hırsız var yerin de kulağıda var, hiç anlamıyorsunuz.

Hocam banka ile alakali olacagini zannetmiyorum. Turkiyedeki bankalarda senin hesabindan ne kesinti yapiyorsa bunu hesap dokumune yansitmak zorunda yansitmadan kesinti yapamaz. Eger hesap islemlerinde kesinti yoksa sikinti mn dedir. Cunku yurt disi araci bankalarda bu kadar buyuk kesinti yapacagini zannetmiyorum. Sikintiniz mn ile alakalidir

Net küsüratsız 2000 dolar yattıysa işlem limiti vs. olabilir enpara'da belki kalanı yarın hesaba geçecektir.

enpara'yı arayıp sorabilirsin şu kadar bekliyodum şu kadar gözüküyor gelen paranın hepsi bu mu falan diye.

enparada benim bildiğim komisyon almıyor. Tanıtım videosunda diyor ki komisyonu aracı kurum alır. o da tahminen 15 dolar falan alması lazım.

mnnin bu ay paypalda yaptıgı ekstra kesintiyi düşünürsek,bence normal bi durum.

Net küsüratsız 2000 dolar yattıysa işlem limiti vs. olabilir enpara'da belki kalanı yarın hesaba geçecektir.
hocam kesinti olurda adamlar %20 kesinti yapmış resmen. ayrıca dasboardda kesinti belli oluyordu ödeme tamamlandığında, fakat adamlar kesintisiz ödeme yapmış görünüyor.

enpara'yı arayıp sorabilirsin şu kadar bekliyodum şu kadar gözüküyor gelen paranın hepsi bu mu falan diye.

eyw hocam bi arayım.

2500 dolar olarak gorunur ama asla 2500 dolar odenmez benim tüm kanallarımdada o sekilde odenen x300 se gelen x100 x050 vs. kesinleşen kazancın tahmini % 7 ile %10 u arasıda o havaleler esnasında (paypal,banka) uçuyor.paypalı aradıgımda biz hiç bi ücret kesmiyoruz demişti.ya ücret kesmiyorlar yada bizi kesiyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri