Music Nation Patlayan Kanala Telif Geldi

Gizlediklerini google+ sayfandan kontrol et eğer orada da paylaştıysan linkini bulur patlatırlar ki zaten özelede alsan telif geliyor.

Gizlediklerini google+ sayfandan kontrol et eğer orada da paylaştıysan linkini bulur patlatırlar ki zaten özelede alsan telif geliyor.

hocam kanal ismi profil resmi değiştim videoları gizledim google+ da yayınlanmış video varmı kontrol ettim yokmuş. mn tek telifli kanalı atma sorunuı çıkarmazsa başka sorun olcağını sanmıyorm.

peki kesinleşme oldu diyeim, kanalı açtım videoları genel yaptım. kanal kapandı. kesinleştiği için o ödemeye etki edemiyormu

hocam kanal ismi profil resmi değiştim videoları gizledim google+ da yayınlanmış video varmı kontrol ettim yokmuş. mn tek telifli kanalı atma sorunuı çıkarmazsa başka sorun olcağını sanmıyorm.

peki kesinleşme oldu diyeim, kanalı açtım videoları genel yaptım. kanal kapandı. kesinleştiği için o ödemeye etki edemiyormu

Önceden kesinleştikten sonra kapansa alırsın derdikte şimdi öyle olmuyor işte... Öyle bir şey yaşarsan bekleyip göreceksin ne olacağını büyük ihtimalle kanal kapandı diye ödemeyecekler

Iyi aksamlar hocam. Mn bilmiyorum ama gecen ay kesinlesme sonrasinda kanalim 2 gune kapandi, dashboarda girebiliyordum ama. Parayi gonderdi quiz. Ama riske etmeyin siz.
Bu kanali gizliye alip, bu videolardan baska kanal olusturun.

Iyi aksamlar hocam. Mn bilmiyorum ama gecen ay kesinlesme sonrasinda kanalim 2 gune kapandi, dashboarda girebiliyordum ama. Parayi gonderdi quiz. Ama riske etmeyin siz.
Bu kanali gizliye alip, bu videolardan baska kanal olusturun.

saolun hocam bilgi için herkesin dediği ortak yere çıkıyor tüm videoları gizledim kesinleşme bekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri