Music Nation Temmuz ayı kazançları Eylül Ödemeleri

20 ye yakın 2 telifli kesinleşmiş kanalları partnerden atıp bloke koymus serefsizler.

Kesimlestktn sonra kanalları blocked vermiş. Buraya kanal felan bağlanmaz beyler Odeme 1 ay kanal kaxanck birde bunları 40 gün beklycz ki Odeme grlsn ölme essegim olme dolandırıcı karakter sizler kesinlesiyrsa demekki YouTube sana ödüyor demekki sen üstüne yatyn

Quiz bunlardan 1000 kat iyidir!

Desteğe yazmıştım dün kesinleşip bloke gelenlere ne olucak diye.Ödeyeceğiz ama tarihi şuan belli değil demişti ne kadar doğrudur bilemem ama ben pek inanmadım açıkcası.

MN kanal bağlayacaktım ama burasıda bitik anlaşılan partner çalışılmaz artık

Desteğe yazmıştım dün kesinleşip bloke gelenlere ne olucak diye.Ödeyeceğiz ama tarihi şuan belli değil demişti ne kadar doğrudur bilemem ama ben pek inanmadım açıkcası.

Yalan arkadaşım yalan bunlar iyice cıvıttı. Not paid ve kanal açık yani kapansa tamam dicem kanal açık attılar ? Ve kendilei bloke koydu bu kadar olmaz

Benim ilk sayfada paylaştığım not paid yazan ödemeye de bloke gelmiş. Onun haricin de aynı kategori de iki haneli kesinleşen bi kanalım daha kapanmıştı. Ona da bloke koymuşlar. Partner işi bitmiş artık. Adsense dışında çalışılmaz.

elimde 1 kanal vardı, tam mnye mi bağlasam diye düşünürken buradaki yorumlarla yıkıldım. önerebileceğiniz bir yer var mı arkadaşlar?

bu partner şuan kanal alıyormu arkadaşlar? kanal bağlamak istiyorum.

Music Nation Boş kanalları partnerden atmaya mı başladı ?
Bilgisi olan var mı ?
Davet kabul edilmiş kanalları hep atmış.

tek telifli bile olsa hepsi atılmış arkadaşlar.. temiz kanallar da sıkıntı yok devam ediyor..

tamda kanal bağlıycaktım buraya ama anlasılan bunlar Quizdende beter

Arkadaşlar ödeme dışında yazmayalım lütfen.ödeme harici her mesaj var...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri