Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
7 adet kanalım atılmıştı hepsine bloke koymuşlar. Arkadaşlar bu kanallar için partner varmı boşta durmasın (rec st, Quiz almadı, kanal temiz,karışık içerik)
Kesimlestktn sonra kanalları blocked vermiş. Buraya kanal felan bağlanmaz beyler Odeme 1 ay kanal kaxanck birde bunları 40 gün beklycz ki Odeme grlsn ölme essegim olme dolandırıcı karakter sizler kesinlesiyrsa demekki YouTube sana ödüyor demekki sen üstüne yatyn
Desteğe yazmıştım dün kesinleşip bloke gelenlere ne olucak diye.Ödeyeceğiz ama tarihi şuan belli değil demişti ne kadar doğrudur bilemem ama ben pek inanmadım açıkcası.
Destekten mi öğrendin hocam?ödemeler birazdan başlıyor![]()
Destekten mi öğrendin hocam?
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayır, tahmin ettimDestekten mi öğrendin hocam?
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu partner şuan kanal alıyormu arkadaşlar? kanal bağlamak istiyorum.
Hocam yorumlarda tek telifli kanalların bile atılıdığı yazıyor.Paranızın üstüne yatarlar yapmayın yazıktır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.