Music Nation Temmuz Ayı Ödemeleri

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
hemen bakayım
edit yatırmıslar valla yarın bekliyodum.

music nations 3 telifli kapanan kanalıma her ay ödemesini yapıyor geçen ay 50 doalr bu ay 20 dolar yapmış music nationsda hiç param kalmadı ben güveniyorum valla

Aynen yatmış.Bu arada gönderen Zoom.in B.V. iken Music Nations Network Limited 'a dönüşmüş.Kendi sistemlerini kurmuşlar galiba.

kanal açık uyarıda yok ama tek kanaldan 8000 $ olunca yatmamış blokee

Usta kanal açık ve telif, uyarı yoksa gerçekten bana pm ile geçin bilgilerinizi. Eğer ytr üzerinden ise kanal adı yeterli, değil ise kanal adı ve screenshot şeklinde kazanç ve telif vs uyarı kısmı. Silinen videonuz vb. var mıydı?

benim 2 kanalın ödemeside gelmiş,ikiside özgün kanaldı ve haliyle kazancı 3-5$ bişeydi ama en azından onun da üzerine yatmamışlar :)

Kanal kapanmazsa ödüyolar çoğu zaman ama bizim için önemli olan kapalı kanala ödemesi :)

Bu forumda gelir paylaşımı yasak değilmiydi onlarca kişi ban yedi şimdi iyce saldı.

Ne bahtsız insanım ben arkadaş kesinti fazla ama en azından kesin ödüyorlar dedik kanalları freedoma soktuk adamlar paraya kondu mn ödemeye başladı elimi attığım yer kuruyor

[MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION] bloke koyulmuşmuydu? yada şöyle söylim kanal açıkmı? Kapanan kanallara bloke koyuyolarda.

Usta kanal açık ve telif, uyarı yoksa gerçekten bana pm ile geçin bilgilerinizi. Eğer ytr üzerinden ise kanal adı yeterli, değil ise kanal adı ve screenshot şeklinde kazanç ve telif vs uyarı kısmı. Silinen videonuz vb. var mıydı?

Silinen video filan olmadi hic gecen aydanda 3500 var bloke bu ay direk bloke atmis gecen para senin olsun sadece cikar beni demiştim onu bile yapmadi zaten küçük bir çocuk bakiyor telefonla da o aradi siz deyince ödeyecek mi ?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri