Music Nation Temmuz Ayı Ödemeleri

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
3 Kanal vardı 3 üde gelmedi :)

İçindeki para max 15-20 dolar hepsinde.

onların kapatmasıyla senin silmen arasında benim için fark yok hocam.sonuçda kanal açık degil şuan :) şuan açık olan,sorunsuz kanallara ödememe olayı devam ediyor mu onu merak ediyorum.

fatih hocam benim 2 telifim vardı ödeme yaptilar.Nasıl bir algoritmaysa :)

Benimde ödemem gelmiş.. Hayırlı olsun.. :)

en azından şu tarihte ödenecek diye söylüyor ve ödüyor hatta erken bile ödüyor.Çoğu partner ödemiyor.Sen ödemeni alamadın galiba.Kral yer arıyorsan özgün çalış al adsenseden paranı bak keyfine.

bırak ya sen paranı kaptırmayı sevıyon herhalde mnatıon 4 hanelı parana bı blok koysunda gör

4 kanalın 4 den de ödeme aldım. saygılar

Son düzenleme:
Öyle bir garantisi yok, sadece bize kapanmayanlarla telif gelmeyenleri bloklamadığını iddia ediyor. Ya yalan söylediğini kabul edecek ya da ödeme yapacak, en olmadı bir açıklama yapacak. Neyse siz bilirsiniz ;)

ben telefonla dahi konuştum o çocuğun yalan söylediğini çözmek için kanıta gerek yok aslında ;)

açıklaması da şu idi geçen biz yapmadık adsense soruşturuyor filan dedi dedim geç bunları ya parayı ver ya da beni networkten at para da senin olsun dedim sözleşme gereği çıkaramıyoruz dedi reklamlarımı açmayın ozaman dedim evet biz onları açacağız dedi :) belki bir dahaki ay alırsın ödemeni dedi ama bu sefer direk bloke koymuş demek listede en üst sıralardayım...

bakalım maile cevap ne diyecek siz deyin böyle bir hesap varmış ne uyarı ne başka birşey var bakalım kesinlikle yok böyle birşey derse devreye girerim

[MENTION=13862]uploudpro39[/MENTION] elbet gelcek paypalda yatacak değil ya üstüne :)

bu aralar başıma gelmeyen kalmadı her şey olabilir :D sizce ne zamana kadar yatabilir

7 iş günü şartı var üstad. ha 7 olmaz 5 olur , 5 olmaz 4 olur ama 7 gün içersinde mutlak yatmak zorunda. Bu arada c.tesi ve pazar günlerini bu 7 güne dahil değil ona göre yap hesabını. :)

yarın sabah 11 e kadar hesapta,ne 5 ne 7 gün sürüyor tedbir amaçlı yazılmış bişey o,3 günde geliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri