3 Kanal vardı 3 üde gelmedi 
İçindeki para max 15-20 dolar hepsinde.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 Kanal vardı 3 üde gelmedi
kanallar açık mı kapandı mı?
Hiç birinde engel yoktu kanalları silmiştim hocam.![]()
onların kapatmasıyla senin silmen arasında benim için fark yok hocam.sonuçda kanal açık degil şuanşuan açık olan,sorunsuz kanallara ödememe olayı devam ediyor mu onu merak ediyorum.
en azından şu tarihte ödenecek diye söylüyor ve ödüyor hatta erken bile ödüyor.Çoğu partner ödemiyor.Sen ödemeni alamadın galiba.Kral yer arıyorsan özgün çalış al adsenseden paranı bak keyfine.
Öyle bir garantisi yok, sadece bize kapanmayanlarla telif gelmeyenleri bloklamadığını iddia ediyor. Ya yalan söylediğini kabul edecek ya da ödeme yapacak, en olmadı bir açıklama yapacak. Neyse siz bilirsiniz![]()
[MENTION=13862]uploudpro39[/MENTION] elbet gelcek paypalda yatacak değil ya üstüne![]()
ödemesi paypaldan bankaya geçen oldumu ben cuma günü başlatmıştım bi işlemi oda daha yatmadı
bu aralar başıma gelmeyen kalmadı her şey olabilirsizce ne zamana kadar yatabilir
bu aralar başıma gelmeyen kalmadı her şey olabilirsizce ne zamana kadar yatabilir
yarın sabah 11 e kadar hesapta,ne 5 ne 7 gün sürüyor tedbir amaçlı yazılmış bişey o,3 günde geliyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.