Music Nations ekibindeki birisine soru soruyordum.İngilizce konuştu anlamadım ilk.Türkçe konuşun dedim.Olaylar 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen öyle hocam.Daha konuşmalar var da onları atmadımGoogle Translate'in çevirisi bu kadar olur zaten anca![]()
Aynen öyle hocam.Daha konuşmalar var da onları atmadım![]()
translate çevirip koymuş, abartılcak hiç bi şey yok.
İyi günler diyor büyük bir gün var diye çeviriyor GoogleO kadar milyar dolarlık şirket ama translator'u çok kötü
![]()
beğenmiyorsan çıkabilirsin konudan.Seni zorla tutan bir şey yok burdakomik olan ne !
Kaç gündür takip ediyorum her konunun altına sürekli kötüleyecek tarz da yorumlar yapıyosun. Kardeşim beğenmiyosan yorum yazma CTRL + W yap çık konudan. Hem senin işin gücün yok mu ? Filmin dünya engelini eşleşeni falan aş ne bileyim 1 kanalı 1000 tl den sat işte ama gelip böyle yorumlar yapma rahatsız oluyor herkes.
daha fazla çeviremezler zaten çünkü bizim kullandığımız kelimelerle onlarınki uyuşmuyor
siz aranızda bi örgüt falan mısınız la, nereye ne yazsam bi anda 8 kişi piyasaya çıkıp " kardeşim seni kaç gündür takip ediyorum işin gücün millete bilmem ne bilmem ne " diyip duruyor. forumda illa güzel düşünceler paylaşılır diye bi kural mı var? adamlar yazıları translate de çevirip türkçe atıyor, bu çok açık. bunun üzerine de bu adam gelip konu açıp adamlarla dalga geçtiğini düşünüyor. ben de olayın komik olmadığını belirtiyorum. suç mu? suçsa git şikayet et.
siz aranızda bi örgüt falan mısınız la, nereye ne yazsam bi anda 8 kişi piyasaya çıkıp " kardeşim seni kaç gündür takip ediyorum işin gücün millete bilmem ne bilmem ne " diyip duruyor. forumda illa güzel düşünceler paylaşılır diye bi kural mı var? adamlar yazıları translate de çevirip türkçe atıyor, bu çok açık. bunun üzerine de bu adam gelip konu açıp adamlarla dalga geçtiğini düşünüyor. ben de olayın komik olmadığını belirtiyorum. suç mu? suçsa git şikayet et.
Adamlarla dalga geçmemiş konu sahibi soru sormuş türkçe cevap vermişler. Arkadaşında komiğine gitmiş konu dışına açmış. Olay bu aknurum
beğenmiyorsan çıkabilirsin konudan.Seni zorla tutan bir şey yok burda
size katılıyorum hocamo arkadaşların vazifeleri o hocam forumda konulara girip eleştiri yapmak gel gör ki okadar yorum atarlar dün açtığım konuda yaptıkları gibi ama gel gör ki icraat yok sadece laf![]()
iyi de hocam benim ilk yazdığım
" translate edip atmışlar, abartılcak bi şey yok " cümlesinde sorun var mı? ben düşüncemi paylaşamaz mıyım burda? ortada ne aşağılama var ne saldırı var ne küfür, edepsizlik var. hiç bi şey yok. basit bi cümle girmişim o kadar. ama birileri inatla üzerime oynayıp tartışma ortamı yaratarak yanlışımı kovalıyor, ardından şikayeti basıp modlara uçurtuyor. neyse alıştık artık.
Şimdide bana özelden mesaj atmış aknur denilen kendini best sanan arkadaşUza falan yazmış. Veletlerle uğraşıyoruz forumda. Kişiye özel engel falan varsa [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocamdan ricam engellesin şu aknurmudur nedir ne olduğu belli değil daha. Böylelerini görmekte muhattapta olmakta istemiyorum
özel mesajı reportlarsanız değerlendirebiliriz.Şimdide bana özelden mesaj atmış aknur denilen kendini best sanan arkadaşUza falan yazmış. Veletlerle uğraşıyoruz forumda. Kişiye özel engel falan varsa @daralll hocamdan ricam engellesin şu aknurmudur nedir ne olduğu belli değil daha. Böylelerini görmekte muhattapta olmakta istemiyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.