Music Nations Flaş Haber ve Telefon Görüşmem

Desenıye youtubeden ulkeye ıyı dööviz giriyor :D carı acıgıda kapatırız yakında ::D:D:D:D

:) En çok kazandıranın Türkler olduğu kesin zaten music nations'a da. Bize en çok kazandıran onlar olmuyor :( Hep aynı şeyleri söylüyorlar, yalan değil ödeme aldığını gördüm bir ay sonra bir ay önce bloke gelen kanalın ama ödeme alamadığını kat kat daha çok gördüm. Şu ara partnerden yine uzak durmaya başladım ben adsense candır :)

Botlar Quize bağlı kanalları yakalayamıyor
Musice bağlı kanalları yakalıyor otomatik bloke koyuyor.

Bu nasıl saçma bi açıklama

doğru olabilir kardeşim neden dersen mesela adamın biri dünya engelini botlara yakalanmadan geçebilirken birçoğumuz botlara yakalanmaktayız kısacası quiz usta music nation daha toy

doğru olabilir kardeşim neden dersen mesela adamın biri dünya engelini botlara yakalanmadan geçebilirken birçoğumuz botlara yakalanmaktayız kısacası quiz usta music nation daha toy

O konuda haklısınız hocam, dediğim gibi bizim blokeleri sayın youtube botları koyuyor, tamam incedikten sonra ödemeler geliyor, ama gelmeyenler de var . eğer spam yada kopya video yapıyosak sonuçlarına katlanacağız.

Botlar Quize bağlı kanalları yakalayamıyor
Musice bağlı kanalları yakalıyor otomatik bloke koyuyor.

Bu nasıl saçma bi açıklama

Kardeşim bu botlar her videoyu aynı anda taramıyor. Milyonlarca Gb'lık bir veri deposundan bahsediyoruz belki bundan da fazla ve sürekli artıyor. Quiz'in videolarına daha sıra gelmemiş olabilir ya da onların taraması yapıldıktan sonra sen videoyu yüklemiş olabilirsin. Ya da o kanalı birileri Flaglemiştir şikayet etmiştir vs.. bir sürü şey olabilir.

Bu adamlar zaten para içinde yüzüyorlar ve isteseler reklam politikalarını değiştirip daha fazlasını kazanabilirler. Mesela google bundan sonra şimdi ödediğimin üçte ikisini ödeyecem reklamcılara dese hanginiz itiraz edebilir. Yine devam edenler olur bu işe. dolayısıyla adamlar burdaki fake hesapların 300-500 doları için kendi şirket karizmalarını tabi ki çizdirmez.

1000 kisiden 500 dolar cebe indir bakayim firma karizmasi kimin umrunda.
2 kanalim vardi bunlarda kanallar kapandi da kurtuldum.

demek oluyorki spam (Youtube to youtube) yapmayın. yoksa bloke yersiniz.

Başlı başına saçmalık... Bu partner beyin mantığı bu!!!

Spam yaparsın , kanalın kapanmaz telif yersin veya yemezsin kazancın kesinleşir.
Spam yaparsın , kanalın kapanır telif yersin veya yemezsin kazancın bloke olur.

quiz - life - freedom vs. teliften kapanan kanallar dahil spam kanallara ödemeyi yapabiliyor ama music nations'a gelince youtube paralara bloke koyuyormuş öyle mi ? :) bizde yedik zaten, o kadar aptalız çünkü.

çalışmayın işte artık şu dolandırıcı heriflerle.

partner dünya engeline yakanlanmayı engelleyemez
ancak dünya engelinden koruru quiz koruyor kaç kez düya engeli yedim ama uyarı almadım

Kardeşim bu botlar her videoyu aynı anda taramıyor. Milyonlarca Gb'lık bir veri deposundan bahsediyoruz belki bundan da fazla ve sürekli artıyor. Quiz'in videolarına daha sıra gelmemiş olabilir ya da onların taraması yapıldıktan sonra sen videoyu yüklemiş olabilirsin. Ya da o kanalı birileri Flaglemiştir şikayet etmiştir vs.. bir sürü şey olabilir.

Bu adamlar zaten para içinde yüzüyorlar ve isteseler reklam politikalarını değiştirip daha fazlasını kazanabilirler. Mesela google bundan sonra şimdi ödediğimin üçte ikisini ödeyecem reklamcılara dese hanginiz itiraz edebilir. Yine devam edenler olur bu işe. dolayısıyla adamlar burdaki fake hesapların 300-500 doları için kendi şirket karizmalarını tabi ki çizdirmez.

partnerler sıralı değilki her ay tarıyorsa her ay quize gelmeden taramayımı bitiriyorlar sanki :)

partner dünya engeline yakanlanmayı engelleyemez
ancak dünya engelinden koruru quiz koruyor kaç kez düya engeli yedim ama uyarı almadım

sen benim dediğimi anlamamışsın kadeşim,ben diyorumki 1 adam dünya engelini youtube botlarına yakalanmadan geçerken diğeri yakalanıyo bu olay partnerler içinde geçerli olabilir Quiz ayrıcalıklara sahip olabilir demek istiyorum yani MN' ye birçok durumda youtubedan ödeme gelmezken Quizde bu durum daha az yaşanıyo olabilir nitekim foruma bakarsak bunun böyle olduğunu söyleyebiliriz

Konuyu yeni okudum. O yüzden hortlatıyorum. Acaba bloke koyulup ödeme alabilen oldu mu daha sonradan? Deli param gitti be..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri