Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şimdiye kadar hiç bir ödememe bloke konmadı.Eğer içeriğiniz sakıncalı ise ödeme alamıyorsunuz.Ayrıca 3 telif yerseniz o kanaldan ödeme almanız neredeyse imkansız. Saygılar.
Hayır da, dedim ya ad***** göre ödeme yapılıyor. Amerikada yada ingilterede tanıdığınız varsa alırsınız. Avukat işi çözemez, ah keşke özgün olsak.
Dünya engelide yedim , eşleşende yedim, telifte yedim şuan 2 telif 1 topluluk olan kanalımdan ödemeleri alıyorum ayrıca 3 telif yediğim kapanan 4 kanalımın ödemelerinide sorunsuz aldım bu doğru bir tesbit değil..
Partnerler awe-music-creative ..
Hepsinden ödeme alıyorum
Kafalarına göre davranıyorlar...
Kardeş kapanan kanalamı ödeme aldın
Dünya engelide yedim , eşleşende yedim, telifte yedim şuan 2 telif 1 topluluk olan kanalımdan ödemeleri alıyorum ayrıca 3 telif yediğim kapanan 4 kanalımın ödemelerinide sorunsuz aldım bu doğru bir tesbit değil..
Partnerler awe-music-creative ..
Hepsinden ödeme alıyorum
Kafalarına göre davranıyorlar...
Creative ve Music Nation Zoomin'in alt bayisi degildir, sadece ayni dashboard sistemini kullanirlar o kadar. Youtube bize oderse oderiz gibi bi durum yok, youtube onlara zaten oduyor. Fakat onlar youtube belki parayi geri ister gibi bahane uydurarak hemde sozlesmede bulunan aciktan yararlanarak paralarin ustune yatiyor. Ayrica sen bi konuda blokelenen odemeyi aldigini soylemistin (amerikada arkadasinin onlari ziyaret ettigini soylemistin) Simdiyse hic bi sekilde odeme alamadigini soyluyorsun, hangisi dogru?
http://www.ytpara.com/496575-post10.html
blokeler türkiye ye yönelik olduğu doğru adamla vds den chatte konuşsanız bile sizin Türk olduğunuzu biliyor hemen kanalı söyleyince hatta sizden daha çok şey biliyor kanal hakkında
bana direk +90 diye telefonunu ver dedi bilindik şeyleri saçmalamıştı zaten utanmasa imkanı olsa ben de video ortası reklamları bile açacak saolsun okadar ilgili, blokede kesinlikle bilerek seçilmiş takip ediyorlar kanalları canı istediğine çizik atabiliyor bende ne telif ne de uyarı vardı
creative ve music nation zoomin'in alt bayisi degildir, sadece ayni dashboard sistemini kullanirlar o kadar. Youtube bize oderse oderiz gibi bi durum yok, youtube onlara zaten oduyor. Fakat onlar youtube belki parayi geri ister gibi bahane uydurarak hemde sozlesmede bulunan aciktan yararlanarak paralarin ustune yatiyor. Ayrica sen bi konuda blokelenen odemeyi aldigini soylemistin (amerikada arkadasinin onlari ziyaret ettigini soylemistin) simdiyse hic bi sekilde odeme alamadigini soyluyorsun, hangisi dogru?
http://www.ytpara.com/496575-post10.html
Peki bunlar cocuksa gözlerini korkutmak kolay olur aslinda. Sadece bir yüz yüze görüsmek gerekiyorO sözlesmedeki acigida bilmem neresine ...
Arkadaşım sorun ve blokeler sadece Türkiyeye yönelik,
1. cisi onlar biliyor Türkiyeden para kazanma kapalı diye,
2.cisi siz onların yerinde olsaydınız ne yapardınız.
3. sü para tatlıdır ona göre.
Ne demek istedin analamadim ama türkiye den para kapali degil, ben olsam isimi gerektigi yapardim, youtube her türlü icerige para ödüyorsa bende agimdakilere öderdim. Para herkes icin tatli bu ne yani simdi?
Demek istediğim kardeş, sayın zoomin ve music yetkilileri ısrarla ödemenin youtube tarafından koyulduğunu söylüyorlar, demek oluyoki üzerine yatmak istiyorlar o kadar parayı görünce vermek istemiyorlar.
Ne demek istedin analamadim ama türkiye den para kapali degil, ben olsam isimi gerektigi yapardim, youtube her türlü icerige para ödüyorsa bende agimdakilere öderdim. Para herkes icin tatli bu ne yani simdi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.