Music nations haziran ayı kazançları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 ay sonra falan yarısını verme muhabbetleride mi yalan hocam peki? bi daha o para hiçbir şekilde gelmiyor mu? :o normal bir işte çalışsam 1 senede kazanacağım var hocam içerde çok koyar bana gerçekten :(

6 ay muhabbeti adsensede oluyorda bunlardada bakalım ödemezler ama yinede dashboardda paypalın girili halde o dashboardı unut gitsin gelirse gelir saten

Herkese hayırlı olsun.ödemelerimiz yatmış

Ödemeler yatmış ama, kapanan kanallar bloke koyulduğu için ödemiyorlar, kapanan kanalın ödemesini alan arkadaşlar varsa yazabilir mi ?

En azından ödeme yapıyormuş :) O kadar salladık adamlara

blok koyulan hesaplar hakkında iyi şeyler düşünmüyorum.Bu kadar insan parasını alıyosa çamur atmamak gerek.Düzgün çalışırsanız alıyorsunuz.

2 3 kuruş ref ödemesi alıcam diye şekilden şekile girdin hayırdır sana.

xxx.xx USD xxx.xx USD 0.00 USD PayPal NOT PAID
Next payment round will be on or around the 7th of August 2014

not paid yazipda gelmeyen var mi ?

bu arada kanalim kapandi 1 hafta once

1-2 ay parasını alan arkadaşlar firma saglam,bişey olmaz diyorlar.kendilerinin parasına da bloke konunca görürüz saglam firmayı...

2-3 ay once partnere girdim.ilk kanalımın odemesini sorunsuz aldım.ama şu kadar soyluyorum bu partnerden bi cacık olmaz 2-3 kere odeme almıs arkadaslara inanıp girmeyin 300 400 dolar alırsınız mebla büyüyünce avcunuzu yalarsınız demedi demeyin.

beuler merak ettigim birnokta var şimdi benim bu partnere baglı 5 kanalım vardı
1si haa kapanmadı saglam onun parasını her ay alıyroum ama kapananları alamıyorum sizdede kanalı acıkolupta ödeme alamayan varmı?
bua rada aldıgım ödeme 4 haneli

beuler merak ettigim birnokta var şimdi benim bu partnere baglı 5 kanalım vardı
1si haa kapanmadı saglam onun parasını her ay alıyroum ama kapananları alamıyorum sizdede kanalı acıkolupta ödeme alamayan varmı?
bua rada aldıgım ödeme 4 haneli

geçen ay açık,telifsiz filan yani sorunsuz kanallarıma bloke kondu.bagzıları kapanmıştı,bende böyle düşündüm ama sorunsuz kanallarada bloke koydular.o kanallarıda ben sildim :) bu aya gelince,açık ve sorunsuz bi kanalım var mesela şuan yükleme yaptıgım.onun ödemeside gelmedi henüz ama bloke konmadı henüz buna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri