Music nations haziran ayı kazançları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklisin tabii ki ama biz hak etmiyor da degiliz hani. Bile bile gidip bu zoomine bagli networklere kanal bagliyoruz. MN ve creative bagli 2 kanalim kalmisti onlarida az önce sildim gitti.

Hocam mn ile birlikte partnerlerden yediğim 3. kazık geçen yıl zoomin 5K, 2 ay önce freedom 800$, bu ay MN sırada hangi partnerden kazık yiyeceğiz çok merak ediyorum.

ytnin kuralları yaptırım gücü sadece youtuberlere işliyor partnerler piyasada at koşturuyor keşke durumu ytye ilettiğimizde muhatap bulabilsek böyle scam networkler piyasadan temizlenir

kardeş dün not paid yazan larda bloke olmuş bu ay 2500 doları yediler, şuanda günde 200 dolarkazanan kanalım kaldı acaba çıkarırsam izlenimler aynı kalırmı

Arkadaşlar aklıma takıldı, bloke konulan kanallarınızda ortalama kaç adet videonuz var yazabilirmisiniz...

kardeş dün not paid yazan larda bloke olmuş bu ay 2500 doları yediler, şuanda günde 200 dolarkazanan kanalım kaldı acaba çıkarırsam izlenimler aynı kalırmı

hocam bu sahtekar mn nin ne yapacağı belli olmaz bana kalırsa gelirli kanalları mnden çıkar kanalın, videoların tuttuysa hangi partnere geçirirsen izlenim almaya devam edersin ama heyecan ve macerayı seviyorum dersen mn de kal. bu ay ödeseler bile 2. yada 3. ay bilemedin 4.ay ödemeyecekleri garanti. göz göre göre paranı adamlara hediye etme. ;)

hocam yukarıda yazdıklarım kişisel fikrimdir bunca mağduriyetten sonra kendin karar ver :confused:

iyidir iyi bu para gelirse çok iyi olur bea broooooo not paid yazıyorsa güzel öderler inş. 7 ağustosmu kesin alma tarihimiz parayı

Sonradan low saldo ya da blocked by youtube uyarisi gelme ihtimali yok mu? Forela da olmustu aynisi bana. Toplamda 4 haneli rakam kesinlesip odeme zamanindan bir iki gun once blocked by youtube yazisi cikti ve param odenmedi. Gerci forela kanalim kapanmisti.Creative de iki telif var.

Sonradan low saldo ya da blocked by youtube uyarisi gelme ihtimali yok mu? Forela da olmustu aynisi bana. Toplamda 4 haneli rakam kesinlesip odeme zamanindan bir iki gun once blocked by youtube yazisi cikti ve param odenmedi. Gerci forela kanalim kapanmisti.Creative de iki telif var.
Senin kanal kapanmış ondandir block

0,50 $ gelmiş zaten, adamlar ona bile low saldo yazmış sasgfsgha

beyler bırakın bu ******** emek hırsızlarını. herkes partnerden çıksın bence.

hatta youtube'a şikayet ederek partneri kapattırma gibi bir ihtimalimiz varsa onu yapalım.

Hocam mn ile birlikte partnerlerden yediğim 3. kazık geçen yıl zoomin 5K, 2 ay önce freedom 800$, bu ay MN sırada hangi partnerden kazık yiyeceğiz çok merak ediyorum.

ytnin kuralları yaptırım gücü sadece youtuberlere işliyor partnerler piyasada at koşturuyor keşke durumu ytye ilettiğimizde muhatap bulabilsek böyle scam networkler piyasadan temizlenir

hocam yapmayın ya.freedom sağlam diyorlardı. siz niye alamadınız paranızı ?

0,50 $ gelmiş zaten, adamlar ona bile low saldo yazmış sasgfsgha

beyler bırakın bu ******** emek hırsızlarını. herkes partnerden çıksın bence.

hatta youtube'a şikayet ederek partneri kapattırma gibi bir ihtimalimiz varsa onu yapalım.

low saldo zaten normalde eşik olan 1 dolar altında çıkması lazım.
90 1000 dolarlara falan konulması adilik.

bloke yiyip parasi odenmeyen arkadaslar spam yaptiginizin farkina varin.. yok networkler at kosturuyorda falan begenmiyorsan sokma kanalini kardesim git adsense kullan..

bloke yiyip parasi odenmeyen arkadaslar spam yaptiginizin farkina varin.. yok networkler at kosturuyorda falan begenmiyorsan sokma kanalini kardesim git adsense kullan..

adsensede başka bişey mi yapıyoruz ya da lifede quizde hatta yüzde 100 olmasa da kapanan kanallara dahi ödeme yapan freedomda.

bu konularda en sevdigim insan türü geldi,ben özgünüm spamcılar ölsün diyenlerin temsilcisi arkadaş :p siz özgün takılıyorsanız sizin adınıza sevindim,bol kazançlar dilerim ama spam çalışanları aşagılamaktan vazgeçseniz keşke.ben hem özgün hem spam çalışıyorum.özgün oyun kanalımada bloke kondu geçen ay,onu napıcaz?

bu arada bagzı arkadaşlar diyor ki içerik sizin degil,adamlar ödememekte haklı.peki,bu adamlar kanalı neden kabul ediyor partnere?herkes normal içerikle girip,sonra dizi film yüklemiyor.bizzat dizi,film ile başvuru kabul edip ondan sonrada bu içerige ödeme yapmıyoruz dedigini gördüm ben creative in.adamların tek derdi paralara konmak arkadaş.bu işte bi açık bulmuşlar,ondan faydalanıyorlar işte.

bu arada bagzı arkadaşlar diyor ki içerik sizin degil,adamlar ödememekte haklı.peki,bu adamlar kanalı neden kabul ediyor partnere?herkes normal içerikle girip,sonra dizi film yüklemiyor.bizzat dizi,film ile başvuru kabul edip ondan sonrada bu içerige ödeme yapmıyoruz dedigini gördüm ben creative in.adamların tek derdi paralara konmak arkadaş.bu işte bi açık bulmuşlar,ondan faydalanıyorlar işte.

bak ibrahime atılan mailde on ki ay sonra adamlar parayı istemezse size yarısını veririz diyor..bu derece rahatlamışlar adamlar .d

bak ibrahime atılan mailde on ki ay sonra adamlar parayı istemezse size yarısını veririz diyor..bu derece rahatlamışlar adamlar .d

evet,creative de bide o var.eger kanalınzıda sorun yoksa,suçsuz yere paranıza bloke koyduysak sonra ödiycez ama onun da sadece yarısını diyorlar.creative tam komedi zaten :p

Benim çalıştığım kategoriden bi başkası ödeme alıp , ben alamıyorsam ben bunu sorgularım arkadaş!!! Adamların kanında var ********lik.. Hadi dürüstlükten bahsedin çizgi flimden ödeme Quiz ve Life'den ödeme alıyorsam aynı içerikle bunlardan alamıyorsam veya başkası MN den ödeme alıyorsa ben buna düpe düz ŞEREFSİZ'lik derim...Bu Firmayı da övene de iyi demem o kadar!!!

HERKES İŞİNE GELDİĞİ GİBİ KONUŞMAYI BIRAKSIN...

bu konularda en sevdigim insan türü geldi,ben özgünüm spamcılar ölsün diyenlerin temsilcisi arkadaş :p siz özgün takılıyorsanız sizin adınıza sevindim,bol kazançlar dilerim ama spam çalışanları aşagılamaktan vazgeçseniz keşke.ben hem özgün hem spam çalışıyorum.özgün oyun kanalımada bloke kondu geçen ay,onu napıcaz?

Kesinlikle katiliyorum Fatih hocam. Spam yapmayi bilmeyip ozgune gecen arkadaslar bence de bu tavirlarindan vazgecmeliler. Bu arada benim dizi kanalimi creative direkt olarak kabul etmisti arada herhangi bir bayilik olmadan. Ilk 2 ay toplamda 400$ civari bir para aldim. Bugun de 2 telifli o kanalimdan 900$ kesinlesti. Insallah odenir. Yani kanallarin icerigini incelediklerini pek dusunmuyorum. Tutturabildiklerine gibi.

Ama kisacasi spam yapmaya ama cerceve ama baska taktiklerle devam edecegim. Bu ay meyvelerini cidden toplamaya basladim. Yavas yavas partneri de birakacagim. Tek gercek adsense beyler bunu unutmamaliyiz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri