Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar,şuanda zoomin tv yetkilileriyle görüşüyorum kanal url istediler kapanan kanalı şuanda inceliyorlar sonuçu size ileteceğim, Music i zoomine şikayet ettim bekliyoruz
yok kardeş adam ilgileniyo şuanda dünden beri gorusuyoz blokeli ve kapanan kanal inş olumlu bişey soyler
geçen ay benim 2k üzeri parama el koydu zoomin,acaba araya onuda mı katsak
tabi konuş hocam sen,ama ben umudumu kestim bu bloke koydukları paralardan.zoomin,forela,creative,mn hepsinde bloke konan kanallarım var.parasına görev bloke kondu desem,1 kuruş kazancı olmayan kanalda gitti,yüksek gelirli kanallarda gitti.içerikten dolayı desem,çalıştıgım kategoriler kolay kolay telif yemez.haber,komik videolar gibi genel içeriklerde bloke yedim.7 aydır ödeme yaptıgı kanalıma geçen ay bloke koydu zoomin.ilk girdigimdede haberdi içerik,hala da haber.üstelik telif falan hiç yemedi,tertemiz kanal.
Evet cevap geldi arkadaşlar şöyle yazıyo,
Please provide your Phone Number so we can contact you to explain the situation this way it will be easier to understand each other.
If you have any more questions or queries please do not hesitate to contact us
arkadaşlar mujdemi isterim, Music nation beni aradı blokelerin odenebilecegini belirtti tam ingilizce konuşamadım yarın ingilizce bilen biriyle konuşacam
diğer kanalları silicem musicnationdaki, büyük kanalımında reklamlarını kapatıp başka yerlere yönlendirme yaparım artık ama baya saat sonra bir bakıyorum reklamlar yine açık habire tekrar geri geliyor kanalı kaptırdık bunlara yapacak birşey yok
videoları gizle çoğu kanalda reklamları otomatik açıyorlar.Videoları gizlersen genele almıyorlar 2 ay once blok geldıgınden bu yana gizli de videolar reklamları boşver.
life haricindekilerde benim kapadıgım reklamların otomatik açıldıgını bende defalarca gördüm.life da bi kanalım var,yeni.2-3 gün oldu ben reklamları açmadım ve reklamlar hala kapalı.onlar nasılsa açar diye ben açmıyordum ama life açmıyor sanırım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.