Music nations haziran ayı kazançları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar,şuanda zoomin tv yetkilileriyle görüşüyorum kanal url istediler kapanan kanalı şuanda inceliyorlar sonuçu size ileteceğim, Music i zoomine şikayet ettim bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar,şuanda zoomin tv yetkilileriyle görüşüyorum kanal url istediler kapanan kanalı şuanda inceliyorlar sonuçu size ileteceğim, Music i zoomine şikayet ettim bekliyoruz

şikayet etsen nolucak hocam,zoomin de aynısını yapıyor zaten.kimi kime şikayet edicez?...vericekleri standart cevaplar var.paraya biz el koymadık,youtube koydu ve içeriginiz özgün ise kanıtlayın ve yardımcı olalım ilk tercihimiz :)

yok kardeş adam ilgileniyo şuanda dünden beri gorusuyoz blokeli ve kapanan kanal inş olumlu bişey soyler

yok kardeş adam ilgileniyo şuanda dünden beri gorusuyoz blokeli ve kapanan kanal inş olumlu bişey soyler

geçen ay benim 2k üzeri parama el koydu zoomin,acaba araya onuda mı katsak :p

tabi konuş hocam sen,ama ben umudumu kestim bu bloke koydukları paralardan.zoomin,forela,creative,mn hepsinde bloke konan kanallarım var.parasına göre bloke kondu desem,1 kuruş kazancı olmayan kanalda gitti,yüksek gelirli kanallarda gitti.içerikten dolayı desem,çalıştıgım kategoriler kolay kolay telif yemez.haber,komik videolar gibi genel içeriklerde bloke yedim.7 aydır ödeme yaptıgı kanalıma geçen ay bloke koydu zoomin.ilk girdigimdede haberdi içerik,hala da haber.üstelik telif falan hiç yemedi,tertemiz kanal.

Music Nationda 75 zoominde 35 dolarım kesinleşmiş :) bir kanalımıda partnerlikten atmışla o kanalda adsensede 75 tl kazandırmış :D

Kardeş cevap gelsin , çunku adam birebir ilgileniyo şuanda kanal urlyi gönder bakacam dedi ingilize, ana merkezleri hollandaymışnamsterdm

Request to unlink sent to Music Nations on 28 Jul 2014

en azından çıkarsa bari bu ay 3500 diğer ay da 7000 dolar bence sadece bizden $500.000 yapmıştır

geçen ay benim 2k üzeri parama el koydu zoomin,acaba araya onuda mı katsak :p

tabi konuş hocam sen,ama ben umudumu kestim bu bloke koydukları paralardan.zoomin,forela,creative,mn hepsinde bloke konan kanallarım var.parasına görev bloke kondu desem,1 kuruş kazancı olmayan kanalda gitti,yüksek gelirli kanallarda gitti.içerikten dolayı desem,çalıştıgım kategoriler kolay kolay telif yemez.haber,komik videolar gibi genel içeriklerde bloke yedim.7 aydır ödeme yaptıgı kanalıma geçen ay bloke koydu zoomin.ilk girdigimdede haberdi içerik,hala da haber.üstelik telif falan hiç yemedi,tertemiz kanal.

Evet cevap geldi arkadaşlar şöyle yazıyo,

Please provide your Phone Number so we can contact you to explain the situation this way it will be easier to understand each other.
If you have any more questions or queries please do not hesitate to contact us

arkadaşlar mujdemi isterim, Music nation beni aradı blokelerin odenebilecegini belirtti tam ingilizce konuşamadım yarın ingilizce bilen biriyle konuşacam

bu konuda bende bastırıyorum dünden beri,hem maıl yoluyla hemde skaype uzerınden sürekli ıletışım haldeyım.bu paraları onlara bırakmamayı dusunuyorum

Evet cevap geldi arkadaşlar şöyle yazıyo,

Please provide your Phone Number so we can contact you to explain the situation this way it will be easier to understand each other.
If you have any more questions or queries please do not hesitate to contact us

Az önce telefonla konuştum bu networkle para sizde kalsın sadece beni çıkarın diye...

bildiğin çocuk networkü bu telefondaki bildiğin kardeşimden bile ince sesli bir veled

terms gereği çıkarma yapamazlarmış telefonda da küfürlü konuşuyor bu arada :D

telefonda 3-4 hafta sürecek filan diyor tipik saçmalıkları söylüyor belki bir dahaki ay olmaz filan hep aynı yalanlar ben dedim sadece çıkartın beni başka birşey istemiyorum inatla olmaz diyor...

arada ben sizin köleniz değilim filan dedim daha da dalga geçmeye başladı :D
bu arada reklamları kapadım sakın açmayın dedim evet biz açabilirz onları diyor hala bu konuda kararsızım 3 tür ben kapatıyorum para kazanmaları tekrar açılıyor artık onların açtığından şüphe ediyorum :S

ödeme yapcağınızı sanmıyorum çıkartın dedim (100 kere demişimdir) o çok defa anlattım terms gereği yapamayız dedi bende oradan sonra bende domain alıcam sahtekarmusicnation diye fuckingmusicna... diye dedim :D
o da bizde bunu sana karşı kullanırız dedi bende görürüz dedim oda görürüz dedi :D

bu arada herşeyinizi biliyorlar dashboardta ip ler herşey tutuluyor sen istersen vds den chatte chatleş telefon numarası için bende +90 dedi dashboarda bakıp ip den görüyor herhalde...

sonra beni ordan oraya tranfer yaptı mary nesha filan bunu defalarca yaptı çocuk tam piskopat :D başka bir arzunuz var mı filan yazısı var ya onu bana 100 kere spam yaptı gideyim diye chatten. :D

parayı bırakmam filan diyorsunuzda hikaye bence adam kanalı dışarı bile atmıyor

diğer kanalları silicem musicnationdaki, büyük kanalımında reklamlarını kapatıp başka yerlere yönlendirme yaparım artık ama baya saat sonra bir bakıyorum reklamlar yine açık habire tekrar geri geliyor kanalı kaptırdık bunlara yapacak birşey yok

bu arada ilk başta ısrarla telefonda anlatıcam diye diretiyor size de aynısını yapacaktır dedim mailde ticketim var zaten ordan yaz skyptan yaz filan hayır illa telefonla anlatacakmış anlatığı da tipik normal şeyler

Son düzenleme:
diğer kanalları silicem musicnationdaki, büyük kanalımında reklamlarını kapatıp başka yerlere yönlendirme yaparım artık ama baya saat sonra bir bakıyorum reklamlar yine açık habire tekrar geri geliyor kanalı kaptırdık bunlara yapacak birşey yok

videoları gizle çoğu kanalda reklamları otomatik açıyorlar.Videoları gizlersen genele almıyorlar 2 ay once blok geldıgınden bu yana gizli de videolar reklamları boşver.

videoları gizle çoğu kanalda reklamları otomatik açıyorlar.Videoları gizlersen genele almıyorlar 2 ay once blok geldıgınden bu yana gizli de videolar reklamları boşver.

onu yapacamda işte farklı kanallara yönlendirme yaparım diye düşünüyorum açıldıkça ben kapayacam artık yapacak birşey yok

life haricindekilerde benim kapadıgım reklamların otomatik açıldıgını bende defalarca gördüm.life da bi kanalım var,yeni.2-3 gün oldu ben reklamları açmadım ve reklamlar hala kapalı.onlar nasılsa açar diye ben açmıyordum ama life açmıyor sanırım :)

life haricindekilerde benim kapadıgım reklamların otomatik açıldıgını bende defalarca gördüm.life da bi kanalım var,yeni.2-3 gün oldu ben reklamları açmadım ve reklamlar hala kapalı.onlar nasılsa açar diye ben açmıyordum ama life açmıyor sanırım :)

ben ilk defa görüyorum benim blokelerim genelde kanal kapandığında olurdu şimdi ne telif var ne uyarı ne başka birşey ondan başka yere geçerim dedim de zırvalıyor iyice çocuk, ben sakın açma reklamları 3 kere söyledim evet biz açarız dedi o da sürekli resmen dalga geçiyor

kanallarda sorun oldugu için degil hocam,ben kanallarıma izlenim saglıyorum ve reklamların açık olması sorun çıkarabiliyor sahte izlenme aldıgım için çıkarabilir yani.bende bu yüzden bagzı videolarda reklamları kapatıyorum,sonra izlenme alıyorum ama partnerler kendisi açıyor reklamları.mecburen takip edip,bende onlar açtıkca kapatıyorum :)

Su parayi birakmaya niyetim yok diyenler yanlis anlamayin ama o paralari alabilme sansiniz %1 bile degil. Partnere girerken kabul ettiginiz sozlesmeyi okuyun orada yaziyor acik acik kazanclara el koyabilme hakkimiz vardir diye. Bosyere ugrasiyosunuz, istiyosaniz gidin bebeleri reelde bulup bogazina yapisin, yine 5 kurus para alamazsiniz.

arkadaşlar görüştüm blokeler ödenecek dedi john, tam konuşamadım ama yarın İngilizce bilen biriyle arayacam bana olumlu konuştular +44 muydu numara kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri