Music Nations Mayıs Ayı Kazançları Kesinleşti..

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
low saldo ne demek arkadas ben suportla konusdum bana odeme lımıtını gecemedın dıyor ama 300 dolar var 3 4 hesapda hepsınde aynısı yazıyor

low saldo eşik olan 1 dolar limiti geçemedin demek.öyle durumlarda konur
ama 90 100 hatta 3000 lere konulmuş..bunlara teknik hatadan dediler geçen ay.
bir iki gün sonra blokeye çevrildiler.bakarsın bi umut not paid olurlar.çok ufak bi umut.

low saldo ne demek arkadas ben suportla konusdum bana odeme lımıtını gecemedın dıyor ama 300 dolar var 3 4 hesapda hepsınde aynısı yazıyor

Kanalların teliften, spamdan kapandımı, yada sen sildinmi

Block konan hesapların çoğu,

Telif nedeniyle,
Teliften kapanma,
Spamdan kapanma,
Kanalların silinmesi.

Arkadaşlar kanallarınızı silmeyin, hangi partner olursa olsun ödeme riski taşır,

Zoomin, mn,cn bu gibi aynı tasarımı kullanan networklarda teliften, spamdan kapanan kanallar otomatik algılanıp block konuyor, ha ödemesi yapılırmı yapılma ihtimali var , ama dikaktli olaun, teliften vs kapanmasın.

Riskli kanallarınızı freedom vb partnerlere taşıyın

oo ozaman benim hayaller gitti.Bu ay 500 dolar kazanan kanal var 3 telif yedi 2-3 günü kaldı kanapacak awe kapanan kanala ödemişti bana bunlar hiç ödemez

Telif nedeniyle,
Teliften kapanma,
Spamdan kapanma,
Kanalların silinmesi.

Arkadaşlar kanallarınızı silmeyin, hangi partner olursa olsun ödeme riski taşır,

Zoomin, mn,cn bu gibi aynı tasarımı kullanan networklarda teliften, spamdan kapanan kanallar otomatik algılanıp block konuyor, ha ödemesi yapılırmı yapılma ihtimali var , ama dikaktli olaun, teliften vs kapanmasın.

telıften spamdan kapanan kanalların parasını ytbe oderken bu şeref yoksunlarınada bıze nıye odemıyorlar,hep o paraların %30 kesıp ekrana yansıtıyoar ustelık bırde uzerıne oturuyorlar sız bayıler olarak neden bu konuda bı gırışımınız olmuyor bu şekılde devam ettıgı surece bu partner bozuntusunada kımse başvuru yapmaz.
Bu adamlardan bayılık falan aldıysanız ödeme takıpcılerıde olmanız gerekır

Kapanan kanalda low saldo ayakta duran kanal kesinleşmiş. Hayret bişey ya youtube ödeme yapıyor bunlar low saldo atıyor çıldırmamak içten bile değil.

telıften spamdan kapanan kanalların parasını ytbe oderken bu şeref yoksunlarınada bıze nıye odemıyorlar,hep o paraların %30 kesıp ekrana yansıtıyoar ustelık bırde uzerıne oturuyorlar sız bayıler olarak neden bu konuda bı gırışımınız olmuyor bu şekılde devam ettıgı surece bu partner bozuntusunada kımse başvuru yapmaz.
Bu adamlardan bayılık falan aldıysanız ödeme takıpcılerıde olmanız gerekır

Ben kendi konumu açtım hocam, benim aracılığımla bağlanan kanalların elbette hesabını sorarım, Benim dışımdakilere müdahale hakkım yok sonuçta her bayi kendi ağındakilerle ilgilenmeli, Şuanda ağımdaki kanalları kontrol ediyorum, aynı şekilde kendi kanallarımı da çok nadir block konan var onlarda hesapları tamamen kapananlar, sayı topluyorum not alıyorum, işim bitince yetkiliyle görüşüp hesabını sorucam, Ödeme kedinleştiğini özel olarak belirtmişler dışarda olduğum için o an soramadım, ancak akşam sorucam elbette.

Şükür bizde yok denecek kadar ay yaşandı bu olay

Telif nedeniyle,
Teliften kapanma,
Spamdan kapanma,
Kanalların silinmesi.

kanallarım kıyımda gitti bole serefsızlıkmı olur çamur attıkları creatıve bıle spamdan kapanan kanalın parasını oderken bu serefsızler nasıl parayı aldıkalrı halde paranın uzerıne yatıyorlar!!! ne hakla

Ben kendi konumu açtım hocam, benim aracılığımla bağlanan kanalların elbette hesabını sorarım, Benim dışımdakilere müdahale hakkım yok sonuçta her bayi kendi ağındakilerle ilgilenmeli, Şuanda ağımdaki kanalları kontrol ediyorum, aynı şekilde kendi kanallarımı da çok nadir block konan var onlarda hesapları tamamen kapananlar, sayı topluyorum not alıyorum, işim bitince yetkiliyle görüşüp hesabını sorucam, Ödeme kedinleştiğini özel olarak belirtmişler dışarda olduğum için o an soramadım, ancak akşam sorucam elbette.

Şükür bizde yok denecek kadar ay yaşandı bu olay

yetkilinin vereceği cevap hepsinde aynı maalesef.. orjinal içerik olmadığı için youtube ödemeleri beklemeye almış, youtube ödese bile bizim ödeyip ödememe hakkımız var sözleşmede yazıyor...

bunların dışında hiçbir cevap vermiyorlar ama eğer bloke olmuş kanalı iletişime geçip kazancı kesinleştirirseniz bütün kanalları size bağlarım :D

Ben bu işlemden sonra 1 adet adsense actım kanallarımı hepsini ona bağladım 2 3 adsense daha açık keyfime bakacagım en azından adsensemi kapatılsa bile benim kazandıgımı başkası el koyupta yemeyecek

yetkilinin vereceği cevap hepsinde aynı maalesef.. orjinal içerik olmadığı için youtube ödemeleri beklemeye almış, youtube ödese bile bizim ödeyip ödememe hakkımız var sözleşmede yazıyor...

bunların dışında hiçbir cevap vermiyorlar ama eğer bloke olmuş kanalı iletişime geçip kazancı kesinleştirirseniz bütün kanalları size bağlarım :D

Biz müşterilerimize yardım içn burdayız, sizlere alternatif olarak freedom bayiliği getirdik, her bağladığınız kanaldan %70 e kadar kazanma imkanı dedik ama kimse ses çıkarmadı, Mn şükür iyi gidiyor bide, müşterilerimizle elbette ilgilenicez, gerekirse komisyonda vericez çok bişi olmasada, ama hesabını muhakak sorucaz

benimde koymuşlar bakın ya o mkadar konuştum koymayın diye bakalım ödiceklermi görüşmelere devam

Jdkj5o.png

kanalı kapanmayan ve bloke konan var mı arkadaşlar?benim açık olan kanalların kzançlar kesinleşmiş,geçen ay kapanan ve bloke konanlarda oldugu gibi yine aynısı olmuş ve spamdan kapanan kanallara bloke gelmiş zoomin ve yandaşlarından.

Nerde serkan bey bi yardımcı olsun 130 tane kanalımı bağladım bunlara

500 Usd yakın kesınlesmıs 3 5 kanal toplamında... fazla kazandırmasın zaten kaanllar bunlarda maksımum 1 kanal kazancı 150 200 usd geçerse cemkırıyor bu partner galiba

11 kanalın hepsi bloke, ayıptır ya bizde planımızı bu paraya göre yapıyoruz şimdi çık işin içinden çıkabilirsen

Lanet olsun bunlara yaw youtube koymuş diyor alakası yok diğer partnerlerdede kanalllarım kapandı hepsini ödediler, o kadar görüştüm ödicez dediler ama bakalım bekliyoruz law saldodan sonraki yazıyı

hiç bulaşmayın 50 60 dolarlık kanallar bile low saldo diyor. bi umut diyip bağlıyoruz partner kazanıyor en iyisimi var olan kanallarınızıda silin.

millet bu kadar dert yanıyo, burda bayi açtınız herkes spamdan kazanacak cart curt dediniz biriniz de şu konunun altına yazın bi açıklama yapın bi zahmet

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri