Music Nations Mayıs Ayı Kazançları Kesinleşti..

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
geçen ayki 1600 dolar bloke idi bu ay 2500 dolar not paid

ezber bozan hareketler .d

5 haneye yakin NOT PAID , cok sasirdim , bloke bekliyordum .

3700 dolara low saldo demişler teknik hata zart zurt derler sonra blokeye çevirirler..

bu adamlardan bu paraları nasıl alabılırız geçen ayda 2.5k yakın paraya bloke koydular bu ayda 1k dolara bloke koydular,hangı haklarla kafalarıyla bunları yapıyorlar yazık yaa

Deneme amacıyla ilk defa kanal bağladım 103$'lık kazanca low saldo yazıyor. Bir daha partnere bulaşmam!

5 haneye yakin NOT PAID , cok sasirdim , bloke bekliyordum .

simdi bir daha girdim NOT PAID den , low saldo ya donmus , allah belasini versin bu partnerin , halen bu partnerin rec ve hublugunu yapanlarda bi daha dusunsun derim.

creative de kanalım varmıydı bilmiyorum,ona bakmadım henüz ama geçen ay oldugu gibi yine zoomin,music nations,forela dan blokeleri yemişiz :)

not : bu bahsettigim kanalların tamamı spamdan kapanmış kanallar.açık olan kanallara sıra gelmedi henüz.bakalım onlarda bloke varmı.

Son düzenleme:
Deneme amaçlı temmuz ortalarında 4 tane kanal açtım bunlar ne zaman kesinleşir ? Eğer bnada bloke koyarsa üstüne çizgiyi çizerim

Low saldo ne ya bari bloke yazında anlayak nasıl bi iş bu ?

arkadaş low soda yazan herkesın kanallarında telif yada spamdan kapanma varmı yoksa tertemız kanallardadamı yazıor low soda?

bende 5 kanal var, 1 tanesine telif geldi onun ödemesi kesinleşmiş.. başka bir kanalıma 1 telif gelmişti ama riskli kategori diye kanalı komple googledan sildim onda low saldo demiş

hayırlı olsun hocam aynı kanala hem bolke kondu hem not paidmi oldu 1 ay sonra gercekten :)

mayısın kazancı bloke..hazirankini bi farklılık olsun dedim videoları komple sildim adını XYZ vines yaptım paypalını değiştim not paid oldu
gerçi öle bi yer ki not paiddden low saldoya dönebiliyormuş .d garantisi yok burda hiçbişeyin

Low Saldo bunedirya birtane blocke alan kanal direk ödeme yapmıyoruz diyorlar haram olsun

low saldo ne demek arkadas ben suportla konusdum bana odeme lımıtını gecemedın dıyor ama 300 dolar var 3 4 hesapda hepsınde aynısı yazıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri