Music Nations Mayıs Kazançları Temmuz Ödemeleri

I'm sorry to inform you that we are having issues with paypal nowWe are working with PayPal already trying to resolve the issue. If it is not sorted within the coming hours we will have to send an update to all channels regarding this and we will have to ask another company in this industry to process the payments for us; however this could take a few days by the time the funds are transferred to their account then into PayPal.
Please bear with us
Rest assured that we will send the money "As Soon As Possible" once we have fixed the problem with paypal

MNden gelen mesaj, biraz azımı açtım, kanalın kazancı iyi dedim çıkmak istiyorum, bildiğim haled nasıl çıkabilirim dedim.

Paypal ile ilgili sıkıntı var demişler.

---------- Spam Engelliyici 16:54 ---------- Önceki Mesaj 16:54 ----------

Eğer çözülmezse bu saatlerde, herkezin ödeme yöntemini değiştirmesi lazım diyorlar.

Eğer çözülmezse bu saatlerde, herkezin ödeme yöntemini değiştirmesi lazım diyorlar.

bende görüştüm aynen paypalla sıkıntı var dedi

webmoney e geçiririz bizde ama bundan ancak forumu takip ederek haberdar olabiliriz.Birde bir yığın kanal var hocam hepsi ile uğraşmak işkence ya.İnş paypalla sorun çözülür de alırız paraları

webmoney e geçiririz bizde ama bundan ancak forumu takip ederek haberdar olabiliriz.Birde bir yığın kanal var hocam hepsi ile uğraşmak işkence ya.İnş paypalla sorun çözülür de alırız paraları

Şuanda ödeme yöntemlerinde webmoney yokki zaten olmasıda zor, ancak ve ancak payza ya geçebilirler.

PayPal'a Quiz Sıkıntısını gideremedi. Çözülmezse MN Webmoneyle Irtibata geçer başka yolu yok ..

burada kanalım var mı bile bilmiyorum varlığını bile bilmediğim ki 1-2 tane kalmıştır kanallara girip ödeme yöntemini mi değiştiricem :D gene bedavadan para kazandılar desenize

Valla ara sıcak diye tabir ediyorum mn yi. Geldiği zaman farklı bir tarihte geliyor iyi oluyor ama bu ay yalan olacak anlaşılan. Paypal sorunu ayağına yatmışlar bunlarda.. Çok çakallar yemin ediyorum. Bu arada kapanan kanallar olurda onlarında ödemelerini kesinleştiği halde yapmazlarsa kimse şaşırmasın.. Bu partnerden herşey beklenir..

suan canlı destekten bilgi almak için yazdım, paypal ile ilgili problemleri var olduugnu söylüyorlar, 1-2 gün gecikicek oldugunu dile getirdiler.

Bu paypal gerçekten can sıkmaya başladı. İnş. sorunları çözerlerde 1-2 gün içinde alırız. Bide ödeme yöntemi değişmek zorun kalırsak yandık..

Ya şimdi benim ödeme yöntemlerini değiştirmem imkansız gibi . Siz olduğunuzu kanıtlayın diyor elimde de o bilgiler yok. Ne olacak peki ?

Üç kağıtçı köpekler bir tane işi düzgün yapamıyorlar,kaldı zaten 1 kanal ödeselerde ödemeselerde çok ...de,çalışan kaldı sanki

Next payment round will be on or around the 7th of July 2015
benimki çok bir para değil ama ödeseler iyiydi :)

Arkadaşlar Özgün kanallarında yapılmadı. Az bekleyelim bakalım ne olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri