Music Nations Mayıs Kazançları Temmuz Ödemeleri

agalar şimdi bu music nation'a dolandırıcı diyen arkadaşlar da oldu özellikle dört haneli ödemelerin üzerine yatanlar diyenler oldu şimdi konuyu bilmiyorum eğer aydınlatırsanız sevinirim tek dashboard da dört ve beş haneli dolar ödemelerini rahat yapar mı burası.
kapanmayla ilgili problemim yok yarı özgüne geçtim quiz dışında sahillere yelken açmak istiyorum.

agalar şimdi bu music nation'a dolandırıcı diyen arkadaşlar da oldu özellikle dört haneli ödemelerin üzerine yatanlar diyenler oldu şimdi konuyu bilmiyorum eğer aydınlatırsanız sevinirim tek dashboard da dört ve beş haneli dolar ödemelerini rahat yapar mı burası.
kapanmayla ilgili problemim yok yarı özgüne geçtim quiz dışında sahillere yelken açmak istiyorum.

%40-45 arası kesinti var bidaha düşün.

Valla o dolandırıcı diyenlerin basında ben geliyorum. Özellikle konu açtım ve sürekli güncel tutmaya çalışıyorum. Orada arkadaşlarla yaptığım yazışmaları özelden de yapabilirim. Senin gibi bu partnere bulaşmamış arkadaşlar fikir sahibi olsun diye yazıyoruz ama yeterli olmuyor sanırım. Hala kafanda soru işareti varsa bir dene derim, o saatten sonra her şey müstehak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri