Music Nations Partnere Bağlı Kanalım Nasıl Kazancı Üstadlar

dragon11954

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar kanalım yeni bende yeniyim :) kanalımda 18 video var %96 - 97 si benim çekimim. bir kaçı indirme var sadece kaç gün oldu video yüklemeye başlayalı ama kazancım 0,45 $ çok şükür ama sizce nasıl normalmı bu miktar Music Nations Networke partneri kanalım.

ilk video yüklemem : 11 Temmuz 2014 23:56

Merhaba arkadaşlar kanalım yeni bende yeniyim :) kanalımda 18 video var %96 - 97 si benim çekimim. bir kaçı indirme var sadece kaç gün oldu video yüklemeye başlayalı ama kazancım 0,45 $ çok şükür ama sizce nasıl normalmı bu miktar Music Nations Networke partneri kanalım.

ilk video yüklemem : 11 Temmuz 2014 23:56

Biraz geç güncelleniyor artar o miktar bir süre sonra normal bir kazanç bende 7 k görüntülenmeye 2 $ aldım

Biraz geç güncelleniyor artar o miktar bir süre sonra normal bir kazanç bende 7 k görüntülenmeye 2 $ aldım

bu arkadaşın paylaştığı zaten en gunceli .. 1 saat once 15 temmuz da yansidi.

[MENTION=9613]dragon11954[/MENTION] az olmasının nedeni videoların kısa olması. baksana izlenme sayısı izlenme dakasını geçmiş ..

Benim 60 bin izlenme 790 bin dk ortalama izlenim

[MENTION=9613]dragon11954[/MENTION] az olmasının nedeni videoların kısa olması. baksana izlenme sayısı izlenme dakasını geçmiş ..

Doğru diyorsun hocam kısa olması nedeni uzun video çaılşması lazım aslında

1- özgün kanalla music nations a girmen büyük yanlış
2- kanalın daha oturmadığı için kazanç az
3- videolarını daha uzun yaparsan kazancın artar
4- özgüne devam et :)

anladım hocam 3 gün geç yansıyormuş galiba

Evet hocam dediğiniz gibi videolar kısa kısa, uzun videolar ekliycem.

Doğru diyorsun hocam kısa olması nedeni uzun video çaılşması lazım aslında

1- özgün kanalla music nations a girmen büyük yanlış
2- kanalın daha oturmadığı için kazanç az
3- videolarını daha uzun yaparsan kazancın artar
4- özgüne devam et :)

Bilmiyorum ki hocam dediğim gibi yeniyim youtube da, aynen uzun videolar yüklemeye özen göstericem bundan sonra, özgün videoda yanlış olan nedir? Hatamı yapıyorum özgün video yüklemesi yaparak ?

Herkeze yardımları için çok teşekkür ederim arkadaşlar

Sıfırdan yt ye başlayan biri bence direkt spamla başlamalı en azından işin raconunu öğrenmeli başlar başlamaz özgün olmak iyi değil kanalın gelişme süresini çok çok uzatır sen o kanalı sil music nations zaten para ödemez kolay kolay.

Kendine yeni kanallar aç forumdada arama yap tabi ne yüklenebilir ne ne kadar kazandırır vs vs forumda herşeyin cevabı var bunu unutma :) Spamı iyice öğren ondan sonra özgüne başla çok katkısı olucak sana :)

anladım hocam 3 gün geç yansıyormuş galiba

Evet hocam dediğiniz gibi videolar kısa kısa, uzun videolar ekliycem.

Bilmiyorum ki hocam dediğim gibi yeniyim youtube da, aynen uzun videolar yüklemeye özen göstericem bundan sonra, özgün videoda yanlış olan nedir? Hatamı yapıyorum özgün video yüklemesi yaparak ?

Herkeze yardımları için çok teşekkür ederim arkadaşlar

özgün videoda yanlış olan bir şey yok hocam aksine en iyisi becerebilirsen tabi..

Sıfırdan yt ye başlayan biri bence direkt spamla başlamalı en azından işin raconunu öğrenmeli başlar başlamaz özgün olmak iyi değil kanalın gelişme süresini çok çok uzatır sen o kanalı sil music nations zaten para ödemez kolay kolay.

Kendine yeni kanallar aç forumdada arama yap tabi ne yüklenebilir ne ne kadar kazandırır vs vs forumda herşeyin cevabı var bunu unutma :) Spamı iyice öğren ondan sonra özgüne başla çok katkısı olucak sana :)

gerçekten ödeme yapmıyormu hocam sizin tavsiyeniz hangi networkler peki live freedom bunlar iyimidir ödemeyi hemen yaparlarmı acaba

özgün videoda yanlış olan bir şey yok hocam aksine en iyisi becerebilirsen tabi..

cvaplarınız için teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri