Music Nations, REc Studios vs Günlük Para kazanmaların Bakma Macrosu

nicholaihel

Kayıtlı Üye
RecStudios

Kod:
VERSION BUILD=8881205 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !ERRORIGNORE YES
SET !EXTRACT_TEST_POPUP NO
SET !DATASOURCE recstudios.csv
SET !DATASOURCE_COLUMNS 1
SET !LOOP 1
SET !DATASOURCE_LINE {{!LOOP}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:dashboardlgn ATTR=NAME:nusername CONTENT={{!COL1}}
SET !ENCRYPTION NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=NAME:dashboardlgn ATTR=NAME:npassword CONTENT={{!COL2}}
TAG POS=1 TYPE=BUTTON:SUBMİT FORM=NAME:dashboardlgn ATTR=TXT:Log<SP>in
URL GOTO=http://ucms.recstudios.tv/dashboard/module/channel/statistics.cfm
TAG POS=64 TYPE=TD ATTR=*
TAG POS=R4 TYPE=TD ATTR=* EXTRACT=TXT

SAVEAS TYPE=EXTRACT FOLDER=* FILE=+rec{{!NOW:ddmmyyyy}}.csv

TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Log<SP>out

WAIT SECONDS=2

Music Nations

Kod:
VERSION BUILD=8881205 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !ERRORIGNORE YES
SET !EXTRACT_TEST_POPUP NO
SET !DATASOURCE mn.csv
SET !DATASOURCE_COLUMNS 1
SET !LOOP 1
SET !DATASOURCE_LINE {{!LOOP}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:dashboardlgn ATTR=NAME:nusername CONTENT={{!COL1}}
SET !ENCRYPTION NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=NAME:dashboardlgn ATTR=NAME:npassword CONTENT={{!COL2}}
TAG POS=1 TYPE=BUTTON:SUBMİT FORM=NAME:dashboardlgn ATTR=TXT:Log<SP>in
URL GOTO=http://networks.musicnationsnetwork.com/dashboard/module/channel/statistics.cfm
TAG POS=64 TYPE=TD ATTR=*
TAG POS=R4 TYPE=TD ATTR=* EXTRACT=TXT

SAVEAS TYPE=EXTRACT FOLDER=* FILE=+mn{{!NOW:ddmmyyyy}}.csv

TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Log<SP>out

WAIT SECONDS=2

yapmanız gereken C:\Users\*\Documents\iMacros\Datasources adresine 1. kolona k.adları 2. kolona sifreler gelecek sekilde kaydedip partnerin giris linkine gitmek (her seferinde url ye gidip zamandan gitmesin diye eklemedim) ve kac tane username eklediyseniz o kadar loop da calistirmak, cikti dosyasını C:\Users\*\Documents\iMacros\Downloads dan alabilirsiniz

Son düzenleme:
olay amme hizmetini de aşmış hocam teşekkürler (henüz test edilmedi yapamassam ekşirim :) )
EDİT: a sütunu #EANF# ile doldu, sorun ne ola? [MENTION=10319]nicholaihel[/MENTION]

Son düzenleme:
şu şekilde 10 youtube hesabına sırasıyla girip vereceğim tek kanala abone olması mümkün bir macro olabilir mi :)

şu şekilde 10 youtube hesabına sırasıyla girip vereceğim tek kanala abone olması mümkün bir macro olabilir mi :)

mümkün hocam, yasak degilse paylasayim :) [MENTION=11620]era[/MENTION], [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 23:58 ---------- Önceki Mesaj 23:57 ----------

olay amme hizmetini de aşmış hocam teşekkürler (henüz test edilmedi yapamassam ekşirim :) )

çalışır hocam, çalışmazsa da pazar günü vizelerden sonra resimle anlatirim nasil yapildigini.

ben de diyorum millet bu kanalları nasıl patlatıyor :) bana bu önerme biraz kafaya sıkmak gibi geldi. unutmayın GOOGLE AMCA BOTLARI SEVMEZ. ve bu öneriniz BEN BOTUM diye bağırır.

EDİT: a sütunu #EANF# ile doldu, sorun ne ola? [MENTION=10319]nicholaihel[/MENTION]

dashboard a giris yapamamistir hocam 2. sutuna da sifreyi kaydettiniz mi

Son düzenleme:
ben de diyorum millet bu kanalları nasıl patlatıyor :) bana bu önerme biraz kafaya sıkmak gibi geldi. unutmayın GOOGLE AMCA BOTLARI SEVMEZ. ve bu öneriniz BEN BOTUM diye bağırır.

abone olacak kanallara herhangi bir video yüklemezseniz patlamaz hocam merak etmeyin, spam yapmıyoruz sonuçta :) bu bot değil aslında bir nevi mouse hareketlerini tekrarlayan bir program o yüzden fazla abartılmadığı sürece bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum

abone olacak kanallara herhangi bir video yüklemezseniz patlamaz hocam merak etmeyin, spam yapmıyoruz sonuçta :) bu bot değil aslında bir nevi mouse hareketlerini tekrarlayan bir program o yüzden fazla abartılmadığı sürece bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum

Hocam siz daha iyi bilirsiniz mutlaka, fakat spam demek bir şekilde seri olarak bir işlemin tekrarlanmasıdır bir açıdan ve bu kadar hızlı giriş çıkış bana sorun olur gibi geldi sadece, ama kanal yüklemesi yapmadan bu giriş çıkışlar sorun olmayabilir de elbette. Bir taraftan da google aynı makinadan belli süre içerisinde 5 veya 6 girişten sonra bir şeyleri sorgulamaya başlıyor. Bir nevi ön robotlar devriye atmaya başlıyor etrafıızda. Çok mu paranoyak olduk yoksa bu yt işinde :)

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------

dashboard a giris yapamamistir hocam 2. sutuna da sifreyi kaydettiniz mi
Aslında ikinci sütunda kayıtlı hem address dosyasına hem de mn diye kopyasını aldığıma da aynı içeriği attım. blemedim bakalım yarın bakarım tekrar kafa kalmadı bu saatte.

elinize sağlık hocam 10 15 hesaba giriş cıkış yapmak sorun yaratır mı ?

mümkün hocam, yasak degilse paylasayim :) [MENTION=11620]era[/MENTION], [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 23:58 ---------- Önceki Mesaj 23:57 ----------

çalışır hocam, çalışmazsa da pazar günü vizelerden sonra resimle anlatirim nasil yapildigini.

hocam şu duruma onay verinde arkadaş paylaşsın valla 2 gündür bu mesajı bekliyorum :D [MENTION=11620]era[/MENTION], [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri