Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son 2 aydır 20 si gibi kazançlar kesinleşmişti demek ki 4 5 gün uzayacak kanallar kapanmasın diye şekilden şekile girdik arkadaş :SS
Kesinleşmeyi sordum ama, bu ayın son haftası kesinleşecek denildi.
tabiki her geçen kesinleşmeyen gün kanal kapanacak ve mn üzerine yatacak o paranın zehir zıkkım olsun
o yüzden kanal koyamaz olduk.
en son haziran 2014 te mn ye kanal bağlamıştım 110 tane ,kala kala 20-25 kaldı-şansa bakki onlarda iyi kazandırıyor,daha hayatta bağlamam
tabiki her geçen kesinleşmeyen gün kanal kapanacak ve mn üzerine yatacak o paranın zehir zıkkım olsun
Kanallar kapanmasın diyoruzda 2 ay önce iki telifli kanalıma bloke konulmuştu o kadar mesaj atmama rağmen blokeyi kaldırmamışlardı ödemeyi yapmadılar. Ama elden çare gelmiyor yine gidip Mn, Rec St. bağlıyoruz.
neden çare gelmiyorki ?!
quiz e bağla ?!
kanal martta kapandı. analystıc e subat ve martın kapanana kadarki olan kısmı yansımıs.
mart onemli değil de şubat ayı kazancının da uzerıne mı yatıyor bunlar ??
off offf ozaman gitti 750usddiğer kanallara bakmadım bılee
![]()
Valla kardeşim burada bu konulara daha hakim olan kişiler var benim bilgime göre ödeme yapmazlar. Benimde kapanan kanalımda 8xx dolar para var ben gelmeyecek diye hazırladım kendimi ki gelmeyecek biliyorum. Kapanan kanalları geçtim kapanmayan 2 telifli kanalıma bile bloke koymuştu 2 ay önce Mn. 2 telif alıp kanal kapanmadığı halde ödemesine bloke konulan nadir kişilerdenimdir şans diyelim![]()
kanal martta kapandı. analystıc e subat ve martın kapanana kadarki olan kısmı yansımıs.
mart onemli değil de şubat ayı kazancının da uzerıne mı yatıyor bunlar ??
kesinleşmeden önce kapanan hiç bir kanal ödenmez mn de
odeme gelmezse bidaha kanal manal yok mnye.bnm anlamadıgım bunlar kazancların ustune yattıkca kendılerını bitirirler. farkında değiller mi bu durumun? neyse dediğin gibi şans işi belki. bekleyip gorelim. ins senin de bekleğin mıktarlar yatar hocamm![]()
benim kaç 750 dolarlar kac 1k lar gitti hocam mn,creative,zoomin gibi partnerler böyle.Martda kanalın kapandıgında subat kesinleşmemisse şubat kazancında bloke yiyor.
aynen hocam oyleymıs hakıkaten. ne bilim life quiz birleşti derken pp blokeleri dashboard birleşmeleri şu bu derken kafalar yandı hep!sağa sola baska alternatıflere yoneldik ama neyapalım. yatan kardır diyip önümüze bakıcazz.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.