Music Nations Şubat Kesinleşmeleri Nisan Ödemeleri

• Kullanıcı hommate01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Kesinleşmeyi sordum ama, bu ayın son haftası kesinleşecek denildi.

Son 2 aydır 20 si gibi kazançlar kesinleşmişti demek ki 4 5 gün uzayacak kanallar kapanmasın diye şekilden şekile girdik arkadaş :SS

Son 2 aydır 20 si gibi kazançlar kesinleşmişti demek ki 4 5 gün uzayacak kanallar kapanmasın diye şekilden şekile girdik arkadaş :SS

Hiç sorma zaten kapanan kanalları kaptırmamak için erken kesinleştiriyorlar, sanırım kapanan kanalların ödemesini farklı birimler alıyor. Ana şirketleri alıyo galiba.

Ben böyle partner görmedim ya

Bence toplu bir tavır alınmalı artık son şeyler olsun bir daha kimse bu partnerle çalışmasın

en son haziran 2014 te mn ye kanal bağlamıştım 110 tane ,kala kala 20-25 kaldı-şansa bakki onlarda iyi kazandırıyor,daha hayatta bağlamam

abi mn ye 110 bağladıysan quiz life ı düşünemiyorum gerçi sen 5 hane alıyodun haklısın :D

edit : 6 hane diycektim :D

tabiki her geçen kesinleşmeyen gün kanal kapanacak ve mn üzerine yatacak o paranın zehir zıkkım olsun

Kanallar kapanmasın diyoruzda 2 ay önce iki telifli kanalıma bloke konulmuştu o kadar mesaj atmama rağmen blokeyi kaldırmamışlardı ödemeyi yapmadılar. Ama elden çare gelmiyor yine gidip Mn, Rec St. bağlıyoruz.

Kanallar kapanmasın diyoruzda 2 ay önce iki telifli kanalıma bloke konulmuştu o kadar mesaj atmama rağmen blokeyi kaldırmamışlardı ödemeyi yapmadılar. Ama elden çare gelmiyor yine gidip Mn, Rec St. bağlıyoruz.

neden çare gelmiyorki ?!

quiz e bağla ?!

kanal martta kapandı. analystıc e subat ve martın kapanana kadarki olan kısmı yansımıs.

mart onemli değil de şubat ayı kazancının da uzerıne mı yatıyor bunlar ??

neden çare gelmiyorki ?!

quiz e bağla ?!

Quizde izlenim abone şartı sıkıyor abi beni, onunla uğraşacağıma Mn de Recte daha fazla kanal yaparım mantığı var. Ama önemli kanallar için quiz veya life a geçmem gerektiğinin farkındayım bunu yapmam lazım.

---------- Spam Engelliyici 12:09 ---------- Önceki Mesaj 12:07 ----------

kanal martta kapandı. analystıc e subat ve martın kapanana kadarki olan kısmı yansımıs.

mart onemli değil de şubat ayı kazancının da uzerıne mı yatıyor bunlar ??

Şubat kazançları kesinleşmedi ki muhtemelen bloke gelir o kanalına aynı durumda olan benimde 1 kanalım var Martta kapandı fakat Şubat kesinleşmesini göremediği için bloke koyulacaktır.

Son düzenleme:
off offf ozaman gitti 750usd :( diğer kanallara bakmadım bılee:(:(

off offf ozaman gitti 750usd :( diğer kanallara bakmadım bılee:(:(

Valla kardeşim burada bu konulara daha hakim olan kişiler var benim bilgime göre ödeme yapmazlar. Benimde kapanan kanalımda 8xx dolar para var ben gelmeyecek diye hazırladım kendimi ki gelmeyecek biliyorum. Kapanan kanalları geçtim kapanmayan 2 telifli kanalıma bile bloke koymuştu 2 ay önce Mn. 2 telif alıp kanal kapanmadığı halde ödemesine bloke konulan nadir kişilerdenimdir şans diyelim :)

Valla kardeşim burada bu konulara daha hakim olan kişiler var benim bilgime göre ödeme yapmazlar. Benimde kapanan kanalımda 8xx dolar para var ben gelmeyecek diye hazırladım kendimi ki gelmeyecek biliyorum. Kapanan kanalları geçtim kapanmayan 2 telifli kanalıma bile bloke koymuştu 2 ay önce Mn. 2 telif alıp kanal kapanmadığı halde ödemesine bloke konulan nadir kişilerdenimdir şans diyelim :)

odeme gelmezse bidaha kanal manal yok mnye.bnm anlamadıgım bunlar kazancların ustune yattıkca kendılerını bitirirler. farkında değiller mi bu durumun? neyse dediğin gibi şans işi belki. bekleyip gorelim. ins senin de bekleğin mıktarlar yatar hocamm:confused:

odeme gelmezse bidaha kanal manal yok mnye.bnm anlamadıgım bunlar kazancların ustune yattıkca kendılerını bitirirler. farkında değiller mi bu durumun? neyse dediğin gibi şans işi belki. bekleyip gorelim. ins senin de bekleğin mıktarlar yatar hocamm:confused:

benim kaç 750 dolarlar kac 1k lar gitti hocam mn,creative,zoomin gibi partnerler böyle.Martda kanalın kapandıgında subat kesinleşmemisse şubat kazancında bloke yiyor.

benim kaç 750 dolarlar kac 1k lar gitti hocam mn,creative,zoomin gibi partnerler böyle.Martda kanalın kapandıgında subat kesinleşmemisse şubat kazancında bloke yiyor.

aynen hocam oyleymıs hakıkaten. ne bilim life quiz birleşti derken pp blokeleri dashboard birleşmeleri şu bu derken kafalar yandı hep!:) sağa sola baska alternatıflere yoneldik ama neyapalım. yatan kardır diyip önümüze bakıcazz.:cool:

aynen hocam oyleymıs hakıkaten. ne bilim life quiz birleşti derken pp blokeleri dashboard birleşmeleri şu bu derken kafalar yandı hep!:) sağa sola baska alternatıflere yoneldik ama neyapalım. yatan kardır diyip önümüze bakıcazz.:cool:

aynen geçmiş olsun hocam bende nalet ettim mn ye quiz life felan devem edicegiz artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri