Hocam bunlar kimseye para falan vermez hep bana hep bana
unutmadan [MENTION=23458]ceyo[/MENTION] candır![]()
Rec ve hubları ödedikten sonra ödeyebilirler, bana sanırım 400 dolar ödemeleri laızm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam bunlar kimseye para falan vermez hep bana hep bana
unutmadan [MENTION=23458]ceyo[/MENTION] candır![]()
Ceyo mart ayı kesinleşmesini 14 ünde yapacaklarmıymıs sordun mu? Ben sordumda anlamadı beniRec ve hubları ödedikten sonra ödeyebilirler, bana sanırım 400 dolar ödemeleri laızm![]()
Ceyo mart ayı kesinleşmesini 14 ünde yapacaklarmıymıs sordun mu? Ben sordumda anlamadı beni![]()
Arkadaşlar bugün paypala giriş yaptım mn kapanan kanalımın ödemesini yapmış çok şaşırdım paylaşmak istedim
Mart Ayının kesinleşmesi ne zaman oluyor bilgisi olan varmı arkadaşlar..
Nisan 20 sinde 26 sına kadar kesinleşir 6 7 mayısta hesaplara düşer.
hala odeme gelmeyen varmı benım gibi?
Arkadaşlar bugün paypala giriş yaptım mn kapanan kanalımın ödemesini yapmış çok şaşırdım paylaşmak istedim
Eminmisiniz hocam kanal ne zaman kapandı dashboardda kazanç kesinleştikten sonramı kapandı? HUB Ödemeleri gelmedi inşallah bu gece yapılır arkadaşlar
mn den beklenmedik hareketler.evet hocam bende şaşırdım kanalı unutmuştum mn hatırlattı2 ay önce kapanan kanalım
Rec ve hub tan ses seda yok mu arkadaşlar
yoksa bir benmiyim bekleyen
---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:07 ----------
olmaz mı bende varım![]()
mn den beklenmedik hareketler.
kesin bi yanlışlık oldu,farkdince geri isterlerse şaşırmam![]()
reclik ödemelerini hafta içi yaparlar bence,haftasonuna kalmaz diye düşünüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.