kanal kapanmassa, telif de yese topluluk da yese ödenir diyosun yani hocam öylemi ?
Kanal kapanmasında ne olursa olsun her türlü ödeme gelir kardeşim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanal kapanmassa, telif de yese topluluk da yese ödenir diyosun yani hocam öylemi ?
neymiş kapanan kanalın parası ödenmezmiş.. .
google size ödüyor parayı . onlar da bahane oluşturuyor. kanal kapandı. para yok size..
Onlarda ödemiyor artık.
ben şuan mn ile çalışıyorum ve kazancımdan memnunum çok şükür
Süreç tam netleşmiş değil , Quiz den bende bloke yedim bu ay.
Alan arkadaşlar da yok değil.En azından şimdilik ödüyor diyebiliriz.Benim bir önceki mesajımda saydığım networkler aylardır ödemiyorlar.
Kanal açık olduğu halde bloke tarzında birşey yapıyor mu MN ?
Hocam bende 3 farklı gmailde 3 farklı mn kanal var bu kanalları tek bir gmaile taşıyabilir miyim
Kanal birleştirme değilde hocam 3 kanalımı mevcut maillerinden farklı bir maile taşımak istiyorum
youtube da kanal birleştirme diye bişey yok hocam...
Alt kanalsa hocam sahipliğini başka hesaba aktarabilir diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum
15 gün süren bir işlem sonucu tamamen gerçekleştiriliyordu alt kanallarda, yanlış bilmiyorsam.
Öyle hocam ben arada yapıyorum o şekilde tek hesaba topluyorum kanalları da [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] yok öyle şey deyince şüphe ettim kendimden![]()
teşekkür ederim hocamne yazıkki birleştirme,taşıma vb işlemler yok....
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.