Musicnation Haziran Kesinleşmeleri Temmuz Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetrz

Kayıtlı Üye
Merhaba, ödemeler kesinleşti. Hayırlı olsun.

Gerçi parayı alamadıktan sonra bir anlamı yok, geçen ayın banka ödemelerini bekliyoruz hala :o

dasboardda sorunmu var ? her kesinleşme zamanı id ve şifremle giremiyorum. 1-2 haftaya anca düzeliyor

Onu biliyorumda hocam blokeli veya başka bir uyarı yok ondan sordum yani ödenmiyek mi
?

Ödeme günü geldiğinde ödenecek işte hocam, not paid yazıyorsa sorunsuz kesinleşmiş ;)

Ödemeler kesinleşmiş kesinleşmesinede, ödemelerini almak isteyenler bir an önce dashboardlarına girip güvenlik sorusunu ve cevabını oluşturup payment bilgilerini yeniden kaydetsinler bence.. Bunu bahane edip ödemeleri yapmayabilirler haberiniz olsun. Bu partnerin çakallıklarını bilen bilir..

Ödemeler kesinleşmiş kesinleşmesinede, ödemelerini almak isteyenler bir an önce dashboardlarına girip güvenlik sorusunu ve cevabını oluşturup payment bilgilerini yeniden kaydetsinler bence.. Bunu bahane edip ödemeleri yapmayabilirler haberiniz olsun. Bu partnerin çakallıklarını bilen bilir..

oluşturmadan ödeme aldım hocam geçen ay sorun çıkmadı

3 hane tl kesinlesmis..

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

For paypal, it will be sent every 7th of the month.

Bu gece ödenir diyordum ama bakalım yarına ne kaldı ki. Belkide gece ödenir.

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] sorunu halletınız galiba paypalınızdaki :)

Saatiyle dakikasıyla an itibariyle ödenmişti son 3 aydır, bu ay hala yok. demek ki mn den de çekecez cefa inşallah bunda yarına yüzümüz güler.

Hocam aksatma yapmazlar falan demsek. Hazır forumda quizden iyisi yok deniyoken hazır mn hakkında şikayet konuları açılıyorken, kullanan arkadaşlar mutlu mesut devam etsin çöp olmasın :)
bu arada inşallah yarın alırız ya. ads yüzünden moraller yerde zaten.

[MENTION=24541]mankurt[/MENTION] kapananı ödemeyip yüzde bilmem kaç kesen partnere belli başlı kişilerin dışında kimse yüklenmez rahat ol.

[MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] biz pederden 5 lira isteyip, 1 liraya razı olmuş nesiliz o kesintiler bize komaz :)

[MENTION=24541]mankurt[/MENTION] kapananı ödemeyip yüzde bilmem kaç kesen partnere belli başlı kişilerin dışında kimse yüklenmez rahat ol.
Belli başlı kişiler kimler oluyor açar mısın biraz? Ya da buraya bagladigin kanallarin patlama yapmayacagini, cok kazandirmayacagini nasil garanti ediyorsun acaba? Ben 10 kanal bagladim bu partnere. Su ana kadar 3 tanesi ayakta kaldi 1 tanesi izlenim ve kazanc anlaminda patladi. Şimdi o kanalimin odemesini alamiyorum.

Bu partnere bu kadar güvenen arkadaşlar inşallah acı tecrübeler edinmezler.

Cep telefonu ile gönderildi. Yazım hatası olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri