Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
NOT PAID olduğunda ödeme geliyor mu
Ödeme günü geldiğinde ödenecek işte hocam, not paid yazıyorsa sorunsuz kesinleşmiş![]()
Ödemeler kesinleşmiş kesinleşmesinede, ödemelerini almak isteyenler bir an önce dashboardlarına girip güvenlik sorusunu ve cevabını oluşturup payment bilgilerini yeniden kaydetsinler bence.. Bunu bahane edip ödemeleri yapmayabilirler haberiniz olsun. Bu partnerin çakallıklarını bilen bilir..
oluşturmadan ödeme aldım hocam geçen ay sorun çıkmadı
Belli olmaz yinede önlem almak lazım. Herşeyi bahane edip ödemeleri vermeyen bir partner olduğu için uyarmak istedim.![]()
Saatiyle dakikasıyla an itibariyle ödenmişti son 3 aydır, bu ay hala yok. demek ki mn den de çekecez cefa inşallah bunda yarına yüzümüz güler.
Belli başlı kişiler kimler oluyor açar mısın biraz? Ya da buraya bagladigin kanallarin patlama yapmayacagini, cok kazandirmayacagini nasil garanti ediyorsun acaba? Ben 10 kanal bagladim bu partnere. Su ana kadar 3 tanesi ayakta kaldi 1 tanesi izlenim ve kazanc anlaminda patladi. Şimdi o kanalimin odemesini alamiyorum.[MENTION=24541]mankurt[/MENTION] kapananı ödemeyip yüzde bilmem kaç kesen partnere belli başlı kişilerin dışında kimse yüklenmez rahat ol.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.