3 Kanal sorunsuz teslim aldım. Teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 Kanal sorunsuz teslim aldım. Teşekkürler
Arkadasa siparis verdigim 2 kanali hizli bir sekilde teslim etti,Icerigin kaliteli oldugunu görünce 1 kanal daha aldim.
Videolar Hd midir? Music N. yerine creative olmuyor mu?
1 kanal siparişi için pm yolladım.
1 kanal teslim alındı, kategori güzel.
teşekkürler tekrar hocam.
konumuz güncel isteğe göre quiz kanalda hazirlanabilir.
Bana bi tane yapsana mn, ama bak kanalı teslim alacam ödemeyi 4-5 gün sonra yapacam olurmu![]()
tmm kabul ediyorumkanalınızı hazırlayıp 2 saate kadar teslim edeceğim sipariş için teşekkürler..
acelesi yok turan hocam , ama bak kalitelisinden torpilliisinden isterim ama. zaten beş kuruş kalmadı tokatlayanlardan![]()
tamam 1 saat içinde kalitelisinden ayda 1000-2000 tl arası kazanacağın kanal hazirlayacağım sana![]()
ooohhww bebeğimbu iyi geldi işte,
![]()
![]()
kanala videolar yükleniyor şu anda kanal bilgilerini ve kanal url sini özel mesajile gönderiyorum kanal url sinden takip edersin yuklenen video sayısı 45 e gelmeden kanala giriş yapmazsan sevinirim
kanal bilgilerin yollandı
not: para kazanmasını açarsın artık herşeyi de benim yapacak halim yokkanal kapak resmi nide bi zahmet sony vegas proda yapiver
2:edit : Kanal ödemesini olan 50 tl ücretide astropaycard olarak öde25 dolar olsun üstüne ben sana 5 lira gönderirim
![]()
Yaww para kazanmayıda açıver müdür torpilli istiyom dedim ya. ben kanala hiç girmiyim. 50 krş fazla yollarım hocam.50 tl mi ? ha öderim ben, sen merak etme raat ol hocam
![]()
edit : arkadaşlar kanaldaki kategori çok iyi tavsiye ederim, çok beğendim.Harbi hakkıyla işini yapmış arkadaş tavsiye ederim.
Yaww para kazanmayıda açıver müdür torpilli istiyom dedim ya. ben kanala hiç girmiyim. 50 krş fazla yollarım hocam.50 tl mi ? ha öderim ben, sen merak etme raat ol hocam
![]()
edit : arkadaşlar kanaldaki kategori çok iyi tavsiye ederim, çok beğendim.Harbi hakkıyla işini yapmış arkadaş tavsiye ederim.
teşekkürler güzel yorumların için para kazanmasını açıyım bari bunun üstüne aip olur
---------- Spam Engelliyici 15:47 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------
para kazanmasını açtım uyduruktan kanal resmide ekledim ee bi zahmet sende ara reklamları açarsın 1-2 gün sonra![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.