MusicNation Partner Kanal Satışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadasa siparis verdigim 2 kanali hizli bir sekilde teslim etti,Icerigin kaliteli oldugunu görünce 1 kanal daha aldim.

Arkadasa siparis verdigim 2 kanali hizli bir sekilde teslim etti,Icerigin kaliteli oldugunu görünce 1 kanal daha aldim.

teşekkürler hocam bol kazançlar..

Bu arada kısa sürede 8 kanal siparişi aldım arkadaşlar ve kanalları ilgili arkadaşlara teslim ettim.

İş alımı açık arkadaşlar.Günlük 20 kanala kadar yapabilirim.

çok kısa süre sonra aynı uygulamayı Quiz partner kanal içinde yapacağım hazirlik yapıyorum şu anda..

---------- Spam Engelliyici 20:57 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] gözüme seni kestirdim 5 10 kanalda sana yaiyim:D

ooohhww bebeğim :D bu iyi geldi işte, :D :D

kanala videolar yükleniyor şu anda kanal bilgilerini ve kanal url sini özel mesajile gönderiyorum kanal url sinden takip edersin yuklenen video sayısı 45 e gelmeden kanala giriş yapmazsan sevinirim:D

kanal bilgilerin yollandı

not: para kazanmasını açarsın artık herşeyi de benim yapacak halim yok:D kanal kapak resmi nide bi zahmet sony vegas proda yapiver :D

2:edit : Kanal ödemesini olan 50 tl ücretide astropaycard olarak öde:D 25 dolar olsun üstüne ben sana 5 lira gönderirim:D:D

Son düzenleme:
kanala videolar yükleniyor şu anda kanal bilgilerini ve kanal url sini özel mesajile gönderiyorum kanal url sinden takip edersin yuklenen video sayısı 45 e gelmeden kanala giriş yapmazsan sevinirim:D

kanal bilgilerin yollandı

not: para kazanmasını açarsın artık herşeyi de benim yapacak halim yok:D kanal kapak resmi nide bi zahmet sony vegas proda yapiver :D

2:edit : Kanal ödemesini olan 50 tl ücretide astropaycard olarak öde:D 25 dolar olsun üstüne ben sana 5 lira gönderirim:D:D

Yaww para kazanmayıda açıver müdür torpilli istiyom dedim ya. ben kanala hiç girmiyim. 50 krş fazla yollarım hocam.:D 50 tl mi ? ha öderim ben, sen merak etme raat ol hocam :D

edit : arkadaşlar kanaldaki kategori çok iyi tavsiye ederim, çok beğendim.Harbi hakkıyla işini yapmış arkadaş tavsiye ederim.

Yaww para kazanmayıda açıver müdür torpilli istiyom dedim ya. ben kanala hiç girmiyim. 50 krş fazla yollarım hocam.:D 50 tl mi ? ha öderim ben, sen merak etme raat ol hocam :D

edit : arkadaşlar kanaldaki kategori çok iyi tavsiye ederim, çok beğendim.Harbi hakkıyla işini yapmış arkadaş tavsiye ederim.

teşekkürler güzel yorumların için para kazanmasını açıyım bari bunun üstüne aip olur:D

---------- Spam Engelliyici 15:47 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

para kazanmasını açtım uyduruktan kanal resmide ekledim ee bi zahmet sende ara reklamları açarsın 1-2 gün sonra :D

teşekkürler güzel yorumların için para kazanmasını açıyım bari bunun üstüne aip olur:D

---------- Spam Engelliyici 15:47 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

para kazanmasını açtım uyduruktan kanal resmide ekledim ee bi zahmet sende ara reklamları açarsın 1-2 gün sonra :D

Hocam ne diyim eline konula sağlık, ellerin dert görmesin kanal çok başarılı teşekkürler görüşmek üzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri