Musicnation Recliği Nasıl Alınır ?

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba
Merak ettiğim birşey var
forumda her gün yeni bir network açılıyor..belli ki çok kolay bişeyler.
Musicnation dashboara girince işte adı soyadı paypalı falan fişman mail atın bize diyorlar
Ben de doldurdum hepsini mail attım ertesi gün mail yolladılar

http://networks.musicnationsnetwork...d=1&refer=8F76D3A9-A368-4535-9DEA5CD67479ED87

şöyle bir link vardı mailde..

ama bazı network açanlara sordum.. bu linklerden bağladığın kanallara yüzde 60 verirler..sana da yüzde 10 verirler diyorlar.. peki hata nerde diye biraz daha üzerlerine gittim..
benim recliğim üzerinden alırsan ve çok kanal getirirsen 5-10 arası sana pay veririm , soktuğun kanallar da yüzde 70 ödeme alır diyorlar..yüzde 60 değil.

benim başkasının kazancında payım falan yok kendi soktuğumuz kanallardan kesilen yüzde 30 lardan da ufak 5 10 bişey daaha alsak ne mutlu bize zaten..

o sebepten bu işin aslı astarı nedir söyleyen olursa hepimiz için güzel olur..hele kazançların iyice düştüğü şu aylarda.

ben bu msjları yazarken bir network daha açılmış :D

kimsenin hevesini kırmak gibi olmasında, o networkler boşa açılıyor. Musicnation zaten kaliteli bir network değil, kimsede kaliteli kanallarını bağlamaz heralde oraya. birde çok fazla alt bayisi açılınca güvenim tamamı ile gitti. Bu alt bayilikleri açan arkadaşlarda umduğunu bulamayınca büyük ihtimal bu işi bırakacaklar. Biride gitsinde machinimanın alt bayiliğini alsında göreyim :)

hocam düşünürseniz kendi aramızda network yapalım banada pm at ilgilenirim :)
[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] [MENTION=10299]qDuW[/MENTION]

bende hub aldım music nation dan yani ytr gibi. 20 güne yaklaşıyor. aldıgım sıralar parama blok koydular.ne olursa olsun ama insanların canını yakmaya gerek yok.konusunu bile açmadım kendi bayiliğimin. daha benim kanallarıma ödeme yapamıyolar.Bayiye aldığım kanallara nasıl yapcaklar..

ben zaten ne olduğunu biliyorum mnationun
kapanan kanallara bloke koymuışlardı aman iyi..iki telif oldu mu silerim dedim
bu ay da 1000 i geçenlere koydular

ama incibusun da dediği gibi en kolay kabul eden network bu..ve en azından 10 kanalından 4-5 inin parasını alacaksın..yani demem o ki ben zaten güvenmiyorum ama alacağım paralardan da yüzde 10 fazla almayı neden istemeyeyim

olay bu kısacası

varsa anlatacak anlatsın..anlatmayanın da canı sağolsun

anlatcak bisey yok ki. skype tan yaz m nation a. az da salla şu kadar kanal getiririm die.hemen veriolar zaten

şimdi bak.ref linki dediğin ne bilmiyorum. bi recruiter lik var .bi hub var. hub u mnation veriyor, sana kalacak yüzdesi 15.recruiter i ise hub verir. yani ben ytr veya forumdaki diğer yerli bayiler sana recruiter verebilir. onunda yüzdesi 1.5-10 arası değişio. isteğe göre.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri