Musicnation support görüşmesi !!!!

Haftada 2 3 içerik çalışıyorum. Güzel para kazandıran sürekli para aldığım hepi topu 3 kanalım var. Ayda yılda bir telif gelir ne zaman geleceğinide az çok kestirir hemen gizlerim. Sanırım eğer şartlar ciddi anlamda zorlaşırsa sürekli render ve az içerikle çalışanlara pek etki edeceğini düşünmüyorum.

o değilde yt yi ençok çöpe çevirenlerde bu 301 cilerdi onlara nasıl bir çözüm bulacaklar yada bulabileceklermi acep

Kaliteli spam devri başlıyor. Bir bakıma render çalışan az kanal yapan adam için iyi oldu diyebiliriz.

bende günde 50 kanala kadar çıkmıştım bi ara.Ama bu işin sürekliliği için bot sahipleri sınırlamalar getirebilir.Günde en fazla 10 kanal şeklinde.

Kaliteli spam devri başlıyor. Bir bakıma render çalışan az kanal yapan adam için iyi oldu diyebiliriz.

Hocam bence artık spam yapmak hem partnerde hemde adsensede zorlaştı
Yutub partnerlere yaptırım uyguladı, siz bana ilerde bu yaptırımın benzerinin adsensedede uygulanmayacağının garantisini verebilirmisiniz
Tabiki hayır
Bence adsenseyede yaptırım uygulanacak,
Habire para kazanmalar kapanabilir yada daha başka şeylerde olabilir

botların clientleriyle eklenen kanalları kapatsınlar spamı azaltırlar :D
(bottan yükleyenler gelmesin,şaka amaçlıdır)

Hocam bence artık spam yapmak hem partnerde hemde adsensede zorlaştı
Yutub partnerlere yaptırım uyguladı, siz bana ilerde bu yaptırımın benzerinin adsensedede uygulanmayacağının garantisini verebilirmisiniz
Tabiki hayır
Bence adsenseyede yaptırım uygulanacak,
Habire para kazanmalar kapanabilir yada daha başka şeylerde olabilir

Adsense işleme girmeme sorunu yaşandığından beri yaptırım uygulanıyor zaten hocam. Bu gider yenisi gelir. Merak etmeyin :)

Partnere direkt 100 kanal basarım olayları biraz son bulacak gibi.
Herkes uğraşıp adsenseye kanal açıcak mecburen.
Biraz millet ! geçmek için kassın.
Yapacak birşey yok, sıfır adsense olur vs olur yeni adsenseyle devam edilebilir.

Kaldıki hala MN'dan para alan kişiler var, demekki cidden forumda kaliteli spam yapan kişilerde var.
Kaliteli spam artarsa ve Flag azalırsa bu işten ekmek yemeye devam ederiz gibi geliyor.
Partner çalışanlarda artık kanalı kapandımı gidecek paraya yanmıcak, o yüzden partnerle çalışmak biraz daha riskli.

Çok kanallı spam de devam eder hiçbirşey bitmez

O kadar kolay değil hocam. Partner devri bitti diyelim çok kanal için. Adsense çalışıp günde 30 kanal yapacak diyelim. Bir gün bilgisayar başında olmasa 2 gelecek telife topluluğa tüm kanalların para kazanma gidecek. Hadi uğraşta aç.

O kadar kolay değil hocam. Partner devri bitti diyelim çok kanal için. Adsense çalışıp günde 30 kanal yapacak diyelim. Bir gün bilgisayar başında olmasa 2 gelecek telife topluluğa tüm kanalların para kazanma gidecek. Hadi uğraşta aç.

Adsense için haklısın tabi ama kanal alımlarına devam edicez diyor partnerler bir sıkıntı olacağını sanmıyorum o yüzden tek eksimiz kapanan kanalların ödenmemesi olacak bana sorarsanız.

Zamanında yazınca kızan arkadaşlar şimdi kendi yazmaya başlamışlar. Kaliteli spamın tanımı kendileri söyler olmuşlar. Bu bence sevindirici haber. Çünki günde sayısız kanal açma devri bitiyor.

Ayda 20 kanal civarı açardım. Bir kanalda maximum 40 video olurdu. Adsensemde sürekli bağlı kanal sayısı ise hiç 18i geçmedi.

Limitlerin ne olduğunu varın siz belirleyin. Ben kaliteli spam yapıyorum demiyorum. Bazılarına göre günde 5 kanal açanlara göre kaliteli görülebilir. Ama bu hali ile iyi kazanıyordum.
Bende para kazanma kapanma durumu yaşadım.

Yeni adsense açanlara önerim bağladığınız kanallardaki kapanan kanallarınız tarihleri ile not edin. Bizim şu anda haftada, günde veya ayda bir adsensede kaç kanal kapanırsa adsensenin çöp olduğunu tespit etmemiz gerekiyor

Zamanında yazınca kızan arkadaşlar şimdi kendi yazmaya başlamışlar. Kaliteli spamın tanımı kendileri söyler olmuşlar. Bu bence sevindirici haber. Çünki günde sayısız kanal açma devri bitiyor.

Ayda 20 kanal civarı açardım. Bir kanalda maximum 40 video olurdu. Adsensemde sürekli bağlı kanal sayısı ise hiç 18i geçmedi.

Limitlerin ne olduğunu varın siz belirleyin. Ben kaliteli spam yapıyorum demiyorum. Bazılarına göre günde 5 kanal açanlara göre kaliteli görülebilir. Ama bu hali ile iyi kazanıyordum.
Bende para kazanma kapanma durumu yaşadım.

Yeni adsense açanlara önerim bağladığınız kanallardaki kapanan kanallarınız tarihleri ile not edin. Bizim şu anda haftada, günde veya ayda bir adsensede kaç kanal kapanırsa adsensenin çöp olduğunu tespit etmemiz gerekiyor

Bi sorum var. Kaliteli spam dediğiniz nedir?

Sent from my iPhone using Tapatalk

yapılacak bir şey yok, beklemek lazım, beklesekte umutlanmamak lazım, umutsuz da olmamak lazım :D amma batar amma çıkar.

tumblr_m4sipabf8E1r7ckf1o1_500.jpg

MN niye atsınki kanal alınmasada olur onun partnera. elindekiler yeter.

bir de politikalarda 90 günde 1000 kapananın MCN sini kapatacaz demiyorki. kanal sokamicak sadece bünyesine son 90 gün 1000 in altına düştükçe yine kanal sokacaklar. spam MCN lerin kanal atmasına gerek yok bence MN - CN gibi. Quizin yaptığıda bence mallık.

Hocam onu denedik başta. Kazandırmadı.

Ne yapıyoruzda az video ile çok kazanıyoruz. Kategori,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forumda 6 haneli, 5 haneli sürekli kazanan kişilerin nasıl kazandığını merak etmişinizdir. Zamanında bende merak etmiştim.

Burda kimse durupta katagori ifşa etmez.
Ama öyle içerikler varki kanal aylarca spama düşürmeyen. Az izlendiği halde çok kazandıran içikler var. Bunları tespit etmek tamamen bu işe yapanların işi.

kaliteli spam budur.

Genel kesim için konuşuyorum. Ayda 5 haneli kazanan kişilerin onlarca kanalı yok. Birkaç kanalla bu işi götürüyorlar.
Mühim olan bunu başarabilmek.
İşte kaliteli spam bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri