Musicnations Aralık Ayı Ödemeleri

• Kullanıcı ceyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Arkadaşlar ödemeleri aldık bişe sorcam bu adamlar kapanan kanalın parasını vermiyor eyvallah peki telif gelen kanala para veriyolarmı ? 1 telif 2 telif ? ve telif toplluk gelince atıyolarmı ? K.bakmayın konu dışı oldu ama herkes burda :D

Hiç hatırlamadıgım kapanan kanallardan 2 ödeme gelmiş. ama tabi 2 haneli ödemeler yüksekleri gönderirmi bilinmez?

Arkadaşlar ödemeleri aldık bişe sorcam bu adamlar kapanan kanalın parasını vermiyor eyvallah peki telif gelen kanala para veriyolarmı ? 1 telif 2 telif ? ve telif toplluk gelince atıyolarmı ? K.bakmayın konu dışı oldu ama herkes burda :D

evet 1 ve 2 teliflilere yapıyorlar

music nationsda 100+ kanal çalışan var mı? ödemeler hepsine ayrı ayrı mı geliyor? 100 tane aynı anda ödeme gelirse paypal bu ne gardaş demesin sonra :)

3 haneli geldi ancak gene kesintiler var saçmalık ya neyse buna şükür

Arkadaşlar ben dashboard dan baktim aralik ayi hala kesinleşmemiş gözüküyor bendemi bir sorun var? Birşey yapmam gerekiyormu ? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirme yaparsa sevinirim

gelmiş.. şimdilik eksik yok gibi bloke vs yani..

446 dolar kanpanan kanalın parasını ödediler arada kaynadı heralde :)

bnm de yatmamış hiç bişey 2 kanal bağlıydı mn ye. ama kazanç var mı yok mu hüç bilmiyorum girmedim dashboarda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri