MusicNations Ekim Ayı kesinleşme ve ödeme konusu

Ödemeler kesinleşmeden konuyu uplamayın ya. :D Kesinleşti sanıyorum girip bakıyorum konuya.

kanal açıkcsa ödeme alırsınız bence,en azından alma ihtimaliniz çok yüksek.ama kanal kapandıysa alma ihtimaliniz milyonda 1....

hocam ben normalde hep ödeme alıyorum hiç param kalmadı sağolsun mn de. şansa kanal gümledi bu ay acaba bunu yatıracaklarmı merak ediyorum. hatta geçen ay kesinleştikden sonra kapanan kanalların ödemesini aldım.

hocam ben normalde hep ödeme alıyorum hiç param kalmadı sağolsun mn de. şansa kanal gümledi bu ay acaba bunu yatıracaklarmı merak ediyorum. hatta geçen ay kesinleştikden sonra kapanan kanalların ödemesini aldım.

Kesinliştikten sonra alırsın

Acik olanlari da alalim da gerisine gerek yok :) bu arada music nation ne diyorsa yalan olma ihtimali cok yuksektir bosuna heveslendirmesin sizi

ASUS ZENFONE Cihazımdan gönderildi

Acik olanlari da alalim da gerisine gerek yok :) bu arada music nation ne diyorsa yalan olma ihtimali cok yuksektir bosuna heveslendirmesin sizi

Ha orası doğru, iki aydır %30 + %10 kesiyorlar , neden diyorum sözleşmeye bakın diyor. Bi baktım %2 + diğer ücretler diyor. Yani o diğer ücretler adı altında hepsinide alabilir..

---------- Spam Engelliyici 11:51 ---------- Önceki Mesaj 10:54 ----------

Ayrıca Adsense ödemeleri 24 ünde yapılırsa. Pazartesi günü, 26 yada 27 sinde ödemeler kesinleşir. 6 Aralık cumarteside ödemeler paypala yatar....

aktif olarak gördüm sizide bu mn nin paneli nerde acaba yani bi kanal aldım mn ama panelini yarım saattir arıyorum yani pypall i nerden gireceğim

Üst menüden accounts a tıkla açılan sayfadanda payment details e tıkla.Payment medhota tıkla oradan paypalı seçip adresinizi girersiniz.

benim bi kanalım var bunlarda 2 telif olduğu için 4 aydır ödeme alamıyorum ama kanal kapanmadı ve para kazandırmaya devam ediyor... geçen ay 6.2k para bırakmış ama yine bloke gelecek 4 aydır geldiği gibi.. her gördüğümde bunu içim acıyor resmen.. her seferinde ayrılmak için talep gönderiyorum kabul etmiyorlarda.. bu kanalı kurtarmanın hiç mi yolu yok arkadaşlar? dashboardda unblocked payments bölümü geldiğinde bi umut sevinmiştim belki bloke kalkar günün birinde diye ama hala hiçbirşey olmuyor :(

benim bi kanalım var bunlarda 2 telif olduğu için 4 aydır ödeme alamıyorum ama kanal kapanmadı ve para kazandırmaya devam ediyor... geçen ay 6.2k para bırakmış ama yine bloke gelecek 4 aydır geldiği gibi.. her gördüğümde bunu içim acıyor resmen.. her seferinde ayrılmak için talep gönderiyorum kabul etmiyorlarda.. bu kanalı kurtarmanın hiç mi yolu yok arkadaşlar? dashboardda unblocked payments bölümü geldiğinde bi umut sevinmiştim belki bloke kalkar günün birinde diye ama hala hiçbirşey olmuyor :(

Kanalinizi kurtarsanizda kazanc saglayamazsiniz. Kanali kopardiginiz an para kazanmasi devre disi klabilir. Baska bir partnere baglayamazsin. Cpm degeri yuksek oldugundan block geliyordur. 2 telifli cok kisi odemesini aliyor

Video ortasini acik mi birakiyorsun videolarda ?
Paneldeki cpm ve ecpm degerlerinin fotosunu koyabilirmiin kazanclari koyma

Video ortasini acik mi birakiyorsun videolarda ?
Paneldeki cpm ve ecpm degerlerinin fotosunu koyabilirmiin kazanclari koyma

yabancı bir güncel olmayan dizi çalışıyordum 50 dakikalık...
video arası reklamlar açıktı, süreleri: 7:13,15:14,23:15,31:16,40:17,48:00

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu şekilde hocam tablo:

......

yabancı bir güncel olmayan dizi çalışıyordum 50 dakikalık...
video arası reklamlar açıktı, süreleri: 7:13,15:14,23:15,31:16,40:17,48:00

hiç video ortası reklamları kapamak aklına gelmedi mi hocam :)

kasım ayı çok güzel o çizgiyi bozma, derhal video ortası reklamları kapatın
hatta onlar açmasın diye girip tek tek silin süreleri sonra beklemeye alın cpm 5 in altına düşecektir

eğer düşmezse;

ara ara girip tüm reklamları kapatıp sadece videolarını soft izlenmeye açık bırakın reklamsız izlenim alırsınız böyle 3-5 gün cpm 1-2 alırsınız toplamı düşürme şansınız olur

ama ilk dediklerim yetecektir düşük cpm de ilk ödemenizi alacaksınız
kasım ayı ödenebilir gözüküyor mesela onu yine de şansa bırakmamak için dediklerimi yaparsınız

edit : kasım ayını düşük gözükme nedeni de şuanda music nationda video ortası reklamların çalışmıyor oluşu direk onlar kapamış sanırım çoğu kalanı o yüzden video ortası reklamlar çıkmıyordu ama siz yine de silin gitsin
kasım ayını 5 e kadar yaklaştırın zaten ---- olmuş artık yeter
bitişe son 5 gün kaldı yapacağın şey şu girip tüm reklamları hergün komle kapatacaksın sonra onların botu açmış olacak sen ertesi gün girip yine kapat son 5-6 günü böyle yapınız

reçeteyi uygulayın kasım ayı ödenebilir morali bozmaya gerek yok :)

Son düzenleme:
hocam açıkcası genelde adsense çalıştığım için buna benzeyen bir sürü kanalım var özellikleri aynı olan onlardan şimdiye kadar Allaha şükür sıkıntısız ödeme alabildim.. video ortası reklamları kapadığımda geçmiş ayların ödemelerinide alma şansım olur mu acaba :o çünkü hiçbir zaman ne sahte izlenim yaptım ne sahte tık attırdım birilerine.. herşey organik.. fazla reklam çıkarmışım diye ödeme yapmamaları saçma değil mi :o

hiç video ortası reklamları kapamak aklına gelmedi mi hocam :)

kasım ayı çok güzel o çizgiyi bozma, derhal video ortası reklamları kapatın
hatta onlar açmasın diye girip tek tek silin süreleri sonra beklemeye alın cpm 5 in altına düşecektir

eğer düşmezse;

ara ara girip tüm reklamları kapatıp sadece videolarını soft izlenmeye açık bırakın reklamsız izlenim alırsınız böyle 3-5 gün cpm 1-2 alırsınız toplamı düşürme şansınız olur

ama ilk dediklerim yetecektir düşük cpm de ilk ödemenizi alacaksınız
kasım ayı ödenebilir gözüküyor mesela onu yine de şansa bırakmamak için dediklerimi yaparsınız

edit : kasım ayını düşük gözükme nedeni de şuanda music nationda video ortası reklamların çalışmıyor oluşu direk onlar kapamış sanırım çoğu kalanı o yüzden video ortası reklamlar çıkmıyordu ama siz yine de silin gitsin
kasım ayını 5 e kadar yaklaştırın zaten ---- olmuş artık yeter
bitişe son 5 gün kaldı yapacağın şey şu girip tüm reklamları hergün komle kapatacaksın sonra onların botu açmış olacak sen ertesi gün girip yine kapat son 5-6 günü böyle yapınız

reçeteyi uygulayın kasım ayı ödenebilir morali bozmaya gerek yok :)

Kanalinizi kurtarsanizda kazanc saglayamazsiniz. Kanali kopardiginiz an para kazanmasi devre disi klabilir. Baska bir partnere baglayamazsin. Cpm degeri yuksek oldugundan block geliyordur. 2 telifli cok kisi odemesini aliyor

Hocam merhaba.

1 kanalım bu ay kapandı fakat geçen aydan alacağım 280 dolar falan var. Bu kazancı alma ihtimalim nedir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri