MusicNations Ekim Ayı kesinleşme ve ödeme konusu

Telifli kanal kesinleşti. Umarım hep böyle devam ederler.

Bir kanal kapanmıştı zaten ama ümidim vardı. Kesinleşmiş ama blocked. Su içeyim ben.

video ortası reklamlar kasım ayında gittiğinden bir daha ki ay da kapanmayan tüm kanallar ödemesini alacak çünkü şuan yüksek cpm yapmak imkansız hale geldi :)

2 telif 1 cont. id yemiş kanal not paid
şarttı beni music
herkeze bol bol kazançlar..

edit: videları silmiştim parayı alabilmek için özgün 1-2 video atmıştım belki bazı arkadaşlara yararı olur..

3 Adet Telifli Kanalımın ve diğer kanallarımın ödemesi sorunsuz kesinleşmiş :)

geçen banada öyle oldu sonra bi baktım yine aynı, sorun devam ediyor şu an

daha dün olustuedugum kanalda bütün video ortası reklamlar aktif hatta bu sabah olusturdugum kanal da da video ortaları aktif 5 dakika aralıklarla yani kısaca bende sorun yok...

şuan video ortası reklamlar aktifde her an kaybolabilir hiç belli olmaz bu durum.

Yeni kanallarda problem olmamasi normal 5-6 aylik kanallarda isaretledikleri kanallarda devam ediyor

ASUS ZENFONE Cihazımdan gönderildi

mnation kullanan azaldı mı la
kesinleşmiş konu aktif deil :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri