Ödemeler geldi. Life yapmadı gitti arkadaş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 sayfa ödeme geldi adamlar dalga geçer gibi ödeme yapıyor ya
Hane mane kazanç paylaşmak yasak yazmayın artık forumda şöyle ödeme geldi deyin yeter bu ne ne anladık bu işten.
Çoğu partner kazanca göre ödüyor. Bu yüzden kaç haneli olduğunu paylaşıyor herkes.
O nedemek kazanca göre ödüyor 1 dolarda olsa 1k dolarda olsa ödeniyor ne alakaya musakka, sallıyanlar kazanan var kazanamayan var, millet çöplüğe çeviriyor bunları görünce, YASAK kardeş yazmayın forumun kuralları bu
bu firtananın özel bir sebebi varmı merak ettim her mesajta bir atarlanma![]()
Arkadaşım ne gereği var 3 sayfa ödeme geldi demenin editler misin mesajlarını
3 sayfa ama hepsi 1 dolar![]()
Yok müdür bu böyle ama paylaşmayın arkadaş ne kazanıyorsan kendine kazan. Ayrı bir sebebi yok bende aldım bişeler ama alamayan insanlara çok üzülüyorum burayı okuyup psklojileri bozuluyor insanların. her kazanç paylaşımını report edicem.
Yok müdür bu böyle ama paylaşmayın arkadaş ne kazanıyorsan kendine kazan. Ayrı bir sebebi yok bende aldım bişeler ama alamayan insanlara çok üzülüyorum burayı okuyup psklojileri bozuluyor insanların. her kazanç paylaşımını report edicem.
Hocam 1 10 100 neyse yazmayın lütfen...
Konu dışı not: kazanç paylaşımı mı yasak yoksa kazanç paylaşım görüntüsü mü net bir karar yok aslındaBunu da son düzenlemeler ile açıklayacağız bilginize. Nasıl olması gerektiğine karar vermedik aslında. Eskiden kazanç paylaşım görüntüsüydü sadece bu da Google'ın yasağı nedeniyleydi, adsense'ler paylaşım yapıldığında analytics kısmından vs. banlanıyordu. Sonraları bu esnetildi; ancak olayın psikolojik tarafı da olduğundan kazanç paylaşımı da yasaklanabilir. Net bir şey söylemeyeyim. Kısmetse yeni kuralları yakında yayınlarız, tam karar da verilmiş olur bu konuda
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.