musicnations YTR Network

• Kullanıcı Berat06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Berat06

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun bir zaman önce ytrnetwork aracılığıyla musicnationstaki bir kanal bağlamıştım. Daha önceleride banka yoluyla ödeme aldım fakat;
Bank Transfer Completed 04-04-2017 demesine rağmen işbankasına hala ödeme gelmedi. Var mı bilgisi olan?

Valla kardeş bende ayni durumdayım Benim kanal spamdan kapanmıstı 500 dolarlık kısma bloke koymuslar 166 dolar ayni sizde olduğu gibi bank transfer yazıyor Bunlar bana onceden başka bır kanalım için bankaya ödeme gonderdık dedıler 4-5 defa bankaya gıttım En sonunda jeton dustu bu mn ye dedım gonderdığınız paranın dekontunu gönderın sonra bana cevap vermeyı kestıler Ben pek umutlu değilim açıkcası Benim 1 milyar tane kanalım olsada asla mn ile scaleap la işim olmaz kendı adıma

Scaleap'in ödeme yaptığını duymuştum size yapmadılar mı ?

Scaleap'in ödeme yaptığını duymuştum size yapmadılar mı ?

5-6 kanalım var,hepside heray ödeme limitini geçiyor.bazı aylarda 1 kanala bagzı aylarda 3 kanala ödeme yapıyorlar.bu ay bi kanalı ödedilerse onu gelecek ay vermiyorlar,o ayın parasını hiç vermiyorlar :D ondan sonraki ay kazandıgımı belki veriyorlar.scale lab kafasına göre bi ay bloke koyuyor bana,diger ay ödüyor falan garip biyer :p

mnde 3 yıldır baglı olan kanalım var bitane,onada aylarca ugraştım çıkarsın diye ama çıkarmamıştı.en son 3 ay filan önce çıkma talep etmiştim,dün çıkartmış kanalı nedense.az izlenen bi slayt kanalıydı.

Son düzenleme:
5-6 kanalım var,hepside heray ödeme limitini geçiyor.bazı aylarda 1 kanala bagzı aylarda 3 kanala ödeme yapıyorlar.bu ay bi kanalı ödedilerse onu gelecek ay vermiyorlar,o ayın parasını hiç vermiyorlar :D ondan sonraki ay kazandıgımı belki veriyorlar.scale lab kafasına göre bi ay bloke koyuyor bana,diger ay ödüyor falan garip biyer :p

:D anlayış gösterin hocam belliki adamın paraya ihtiyacı var :D

MN konusu görünce gözlerim doldu. :) Eskiden çok açılırdı konusu. Benimde var bi kanalım burda geçmişten kalan. Bi ödüyorlar bi ödemiyorlar falan geçinip gidiyoz işte.

Berat kardeş gelirse piyangodur gelmezse sıkıntı yapma. Artık youtube böyle oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri