musicnation'un yaptığı :(

palipleten

Kayıtlı Üye
müsic nationda 4 tane depo hesabım var
2 gün önce kontrol ettiğimde bütün videolar genele açıktı
**** yoksa herkese acık olarak mı yükledim diye kendi kendime işkillendim gizliye aldım. tabi acık kaldığı sürede bir sürü kişi o videoları indirip kendi kanallarına atmıstır bir kaç da teif gelmişti...

az önce tekrar o 4 depo hesabıma baktım tekrar herkese açık olmus.

kısacası mn gizli videoları genele alıyor

yüzlerce videom kurda kusa yem oldu...... :mad: sinirliyim asabiyim ve mnye burdan sesleniyorum:

Moderatör tarafında düzenlendi:
müsic nationda 4 tane depo hesabım var
2 gün önce kontrol ettiğimde bütün videolar genele açıktı
***** yoksa herkese acık olarak mı yükledim diye kendi kendime işkillendim gizliye aldım. tabi acık kaldığı sürede bir sürü kişi o videoları indirip kendi kanallarına atmıstır bir kaç da teif gelmişti...

az önce tekrar o 4 depo hesabıma baktım tekrar herkese açık olmus.

kısacası mn gizli videoları genele alıyor

yüzlerce videom kurda kusa yem oldu...... :mad: sinirliyim asabiyim ve mnye burdan sesleniyorum:

1 adet vds alıcaksın depo kullanıcaksın yada dropbox vb sitelerden aylık cüzi miktara depo alıcaksın . gecmiş olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
aynen öyle arada bir zamanını bilmiyorum ama gizli videoların hepsini genele alıyor bu çakallar

Bunların yapmadığı şey kalmadıki zaten yakında 100$a kendilerini ...........

depo yapacak başka yer mi yok...
araştır bulursun.adamlarda kontrol var kullanıyorlar

Küfürleri editledim , Acınızı empati yaparak anlamaya çalışıyorum o yüzden ceza vermiyorum , Forumda konuşmalarınıza dikkat edin . Bu uyarıdır . Devamında BAN.

depo yapacak başka yer mi yok...
araştır bulursun.adamlarda kontrol var kullanıyorlar

quizi depo olarak kullanacm artık

---------- Spam Engelliyici 21:59 ---------- Önceki Mesaj 21:58 ----------

вαттυѕαу;698438' Alıntı:
Küfürleri editledim , Acınızı empati yaparak anlamaya çalışıyorum o yüzden ceza vermiyorum , Forumda konuşmalarınıza dikkat edin . Bu uyarıdır . Devamında BAN.

tesekkürler hocam bi sinirler yazdım
anlayısınız icin tesekkürler

aynen bunu bende farkettim genelde hep özel olarak yüklerdim videoları fakat sonradan bakdığımda birçok kanalımda genel olarak görünüyordu videolar. mn iyice kafayı sıyırdı hem video ortası reklam çıkmıyo kafasına göre 30 sn reklamları kapatıyo bide bu çıkdı başımıza.
bu partnere alternatif bi partner lazım.

depo kanalı partner yada neden başka bir yere bağlıyorsunuz bir sebebimi var ? ben düz hiçbiryere bağlı olmayan kanallara depo yapıyorum bunun bir sakıncasımı var acaba ?

depo kanalı partner yada neden başka bir yere bağlıyorsunuz bir sebebimi var ? ben düz hiçbiryere bağlı olmayan kanallara depo yapıyorum bunun bir sakıncasımı var acaba ?

dünya engeli felan yediğinde 15 dk kapatılmıor ondan partnerleri depo-deneme olarak kullanıyoruz

Geçmiş olsun hocam. Freedom bile çalışır ama bu partnerle çalışılmaz. Ben 2 ay çalıştım. 2. ay yüklü para alacaktım bir baktım blocked :) Bir daha da büyük konuşmayım ama bu partnerle işim olmaz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri