Beğendiğine sevindim arkadaşım. Bende seviyorum bu türküyü, böylece sayende biraz daha haşır neşir olmuş oldum türküyle...Sende sağolasın.
Pm konusuna gelince dünkü kanalım kapanmadan önce kapanacağını sezmiştim onunla ilgili görüşecektim. Nasip olmadı bir türlü..Dediğim gibi çok ciddi kazanç elde etmiştim o tehlikede diye içim rahat değil. Konusu gelmişken buradan sorayım gündüz sohbet esnasında kapanan kanalla ilgili sadece dünden beri mailimde telif hakkıyla ilgili ve kanalımın fesedildiğine ilişkin youtubenin göndermiş olduğu mail vardı. Fakat bu gün birde şöyle bir mail gemiş..Paramın geleceğiyle ilgili iyice endişelenmeye başladım
Sayın: xxxx
Hesabınızda birden fazla çözülmemiş telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada geçerli Content ID engellemesi bulunduğunu fark ettik. Bu sorunları çözmediğiniz takdirde videolarınızdan para kazanma özelliği devre dışı bırakılabilir. Hesabınızın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmışsa, tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.
Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse, geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.
Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.
Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi