muslera06 hocam

• Kullanıcı harekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

harekir

Yasaklanmış
hocam bana kazanç sağlayamacağımı düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz beni yonlendiricek birisine ihtiyacım var daha yeni başladım bu işe 3 günüm diyelim ve 3 günde sadece 200 izleme ve 1 tık aldım ve tbm 0,01 bana yardımcı olursanız sevinirim sabırlıyımdır ve ne derseniz yapmaya hazırım yeterki bana yol gösterin

dostum ilk gün sadece 4 izlenim almıştım ben :D

biraz herşey ugraşırsan olucak...

youtube destek ekibimize katıl..

7/24 destek veriyoruz...

forumda birçok rehber paylaştı kendisi onlara bi göz at ben başlayalı 10 gün oldu ilk başta 0.10$ 0.20$ görüyordum şimdi iste 2 günde 6$ yaptım ve yavaş yavaş sabitleniyor günde 2$a kadar çıkıyorum

bana burda yardımcı olacak arkadaşlar varmı biraz yardımcı olsanız para kazanacağım ama pusulası olmayan gemi gibiyim

Dostum herşeyi hazir bekliyorsun.Para kazanmak için yardimci olacak tüm konular mevcut forumda biraz uğraşirsan kazanirsin çalişmadan para kazanilmaz.

ben her şeyi hazır beklemiyorum hocam sadece bana yol gösterecek birilerinde yardım bekliyorum

tamam siz öyle söyleyin ama ben oralardan bişey analsam buda boş yere yer kaplamam bana kaynak lazım sadece nasıl kaynak yapacağım hakkında bilgi lazım hangi videolar daha çok izlenecek falan

Daha sana nasıl yol gösterilsin kardeşim kanalları acıp videolarıdamı yüklsinler. forumdaki tüm konuları oku videoları izle sonra basla gün gectikce kazandını göreceksin

arkadaşlar o zaman bana ufak bir kaynak gösteririmisiniz yazılılarım olduğu için kaynak aramaya fazala vaktim olmuyor yoksa sizi boşu boşuna rahatsız etmem

kim 3 günde para kazandıki çok gereksiz bi konu açmışsın muslera zaten her konuda yardımcı olmuş videolar makaleler herşey hazır onları okuyacaksın izleyeceksin çok çalışacaksın sonra yine olmuyorsa burda konu açarsın en az iki üç ay uğraşman gerekiyor.

Anlamıyorum ki neden en kolayını arıyoruz hep ...

Yol gösterme konusunda da bu işi deneme yanılma yoluyla yapacaksın eğer şansın varsa doğru çalışmayıda yaparsan kazanırsın .

Bol bol deneme yanılma yap farklı kanallar aç farklı diller de çalışmayı dene .

ok saolun ama bu kadar sert dalmayın konuya beni korkutuyonuz sanki adam oldurmuşum gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri