Muslera06'nin En Yeni Bombasi (Bu gece veya Yarin) Patliyor

F
  • Kullanıcı FGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Yok o degil simdi bak,bazilari ozellikle beni,ve benim yardim edip kazandirttigim dostlari calisma mantiklarini,kanalalrini yada kanalalrimi ogrenmek icin oyle taklalar atiyorlarki skypde bana yada maillerde anlatamam.Yani beni mal saniyorlar,salak saniyorlar heralde ama bilmiyorlarki onlarin gittikleri yolllarin asvaltini benim doktugumu..

Inanirmisiniz arkadaslar skypde,mailde bu tur kisiler oyle seyler yaziyorki yani anlatamam.Boylelerine aciyorum zaten..isleri gucleri birakmislar,birinin cok kazanan kanalini bulsakda bizde kazansak diye.Bu kafayla giden zaten 1 kurus kazanamaz kazansada o hep 1 kurus olur daha kazanamaz artiramaz.

Ben bu isten yukumu burmusum zaten arkadaslar,belki 1 yila kalmaz bu is benim omur boyu yapacagim bir is olacak gidis onu gosteriyor.Ve bi faydasi olacaksa dostlara arkadaslara genclige Turk milletine bu iste calisan herkese zaten bildigimi ,yapmlaniz gerekeni yaziyorum.Kimse bu isten zarar etmesin zarar gormesi ndiyede herseyi 1 hafta dusunup test edip yaziyorum.Ha birde siz deneyin yapin birseylerde sunun be bunu yaptim beyler boyle oldu ve bu skeildede kazanc oluyor yada bu sekil olunca daha iyi oluyor calisma vs diye yazin.Ama yok birisi soylesin yolu biz kazanalim hemen ilk gunden dolarlari diyoruz..Bu isin mantigini calisma sistemini duzenini her gun kendi zamanina gore ayirip bi duzene koymassan ne yaparsan yap kazanamazsin zaten.

Neyse ya kusurabakmasin beni taniyan dostlar,boyel pek dik konusmayi sevmem ama bazen iste bi yere kadar sabrediyorsun duramiyorsun cunki siz her ne kadar forumda bu tur mesjalari gorsenizde ben geri planda bunlarin daha neler karistirdigini neler yaptigini cok iyi bildigimden artik gina geliyor kusurabakmayin..

Saygilarimla

Usta seni bilen bilir canını sıkma , istemeyen de öıksın girsin forumdan ,dediğim gibi sıkma canını koyver gitsin.....Seni kıskananlar,ayağıta taş koymak isteyenler oalcak ama biz biliyoruz ki onlar sadece zamanlarını öldürürler......

haklısın abide ben kötü bişey demedim sen cümleyi dallayıp budaklandırmışsın sadece inşallah ücretsiz olur demek istedim yanlış anlaşıldıysa özür dilerim ortalığı filan karıştırmak bunlar hiç aklımdan geçmeyen şeyler youtubeden para kazanmayı yardımları vs bu forumdan öğrendim niye böyle direk kötü anlam yükledin anlamadım
Sevgili dostum bak ben yanlis anladiysam Cok Ozur diliyorum.Ancak bir kere bu islerin ucretli olmadigini bu isi yapan herkes bilir.Ve yine ayrica benim ucretli yaptigim islerde olsa,o gelen paralari nerelere dagittigimizi yada kime hibe ettigimizi yada kime verip ne isler yaptigimizi bilir.Bu yuzden bazen bilip bilmeden yazilan mesajlar dedigi mgibi zoruma gidiyor ve bunlarda ust uste eklene eklene bi yerde sabrimi tasiriyor ve bu sekilde patliyorum.Buda sana deg geldi belki bu sefer ve amacin bu olmasada sozunde dedigim gibi sana deg geldi ve Ozur diliyorum tekrardan.

Benim yerimde olsaydin beni daha iyi anlardin dostum ama olmadigin ve olmadiginiz icin normal anlamazsiniz.Bu yuzden tekrar butun yazilarimdan dolayi ozur diliyorum kusurabakma..Su Ser efsiz lerinde 3 gundur gece gunduz ayakda diktiklerinin cileden cikarttiklarinin stresi var bide ustumde belki ondanda oldu.Tekrar kusurabakma..

Sevgili dostum bak ben yanlis anladiysam Cok Ozur diliyorum.Ancak bir kere bu islerin ucretli olmadigini bu isi yapan herkes bilir.Ve yine ayrica benim ucretli yaptigim islerde olsa,o gelen paralari nerelere dagittigimizi yada kime hibe ettigimizi yada kime verip ne isler yaptigimizi bilir.Bu yuzden bazen bilip bilmeden yazilan mesajlar dedigi mgibi zoruma gidiyor ve bunlarda ust uste eklene eklene bi yerde sabrimi tasiriyor ve bu sekilde patliyorum.Buda sana deg geldi belki bu sefer ve amacin bu olmasada sozunde dedigim gibi sana deg geldi ve Ozur diliyorum tekrardan.

Benim yerimde olsaydin beni daha iyi anlardin dostum ama olmadigin ve olmadiginiz icin normal anlamazsiniz.Bu yuzden tekrar butun yazilarimdan dolayi ozur diliyorum kusurabakma..Su Ser efsiz lerinde 3 gundur gece gunduz ayakda diktiklerinin cileden cikarttiklarinin stresi var bide ustumde belki ondanda oldu.Tekrar kusurabakma..

Abicim asıl sen kusura bakma bizler için uğraşıyorsun elinden geldikçe bizlere yardım ve bilgileri eksik etmiyorsun seni kırdıysam beni affet senden ve arkaşarlarımdan özür diliyorum sizlerde beni affedin asla bi kötü amacım düşüncem yoktur.

Abicim saat kaç gibi konuyu açarsın ve başvurular bugün yapılabilirmi

Bomba patlamadı mı la daha biriniz beni bilgilendirebilir mi. Daha yeni uyandım mübarekler.

Abicim asıl sen kusura bakma bizler için uğraşıyorsun elinden geldikçe bizlere yardım ve bilgileri eksik etmiyorsun seni kırdıysam beni affet senden ve arkaşarlarımdan özür diliyorum sizlerde beni affedin asla bi kötü amacım düşüncem yoktur.
Tamamdir ustad,stres,yorgunluk arka planda gelisen durumlar vs iste oluyor.Kusurluk birsey varsa oda bendedir sen kusurabakma.

Konuyu kapatalim artik.
Saygilarimla

bazı şeyler paralıda olabilir adam para harcıyor bunda ne var ki, vedava verdigi bilgiler alabilene 500$ larca verilebilecek bilgiler
,harcadıgı zaman milletle ugraşmak bunu 10 50$ için vs yapmaz heleki öyle kazanan biri ugraşmaz gerçekten bişeyler vermek için ugraşan ve de veren yaşına ve dışardada çalışmasına ragmen heryere yetişen şaşılacak bir insan bide galatasaraylı olmasa tadından yenmez vesselam

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] kopya kanallar networke dahil olabilecek mi ?

Abicim saat kaç gibi konuyu açarsın ve başvurular bugün yapılabilirmi

Bomba patlamadı mı la daha biriniz beni bilgilendirebilir mi. Daha yeni uyandım mübarekler.

Arkadaslar konuyu gece acacam yani saat vermek gerekirse 23 den sonra olabilri gece 12 -1-2 gibi vs.

Basvuru konusunu dert etmeyin,bundan sonra nede olsa networkumuz faliyette surekli istediginiz zaman basvurusunuz acele edecek birsey kalmadi.

Konuyu acayim herseyi detayli olarak bi gorun okuyun enine boyuna tartin ve kendinize yon verin.

Kanalinizin yeterki size kazandiracak derecede izlenim alsin.Ister kopya ister farkli birsey sorun olmaz tabiki partnerlik alirsiniz.

sağolasın.

DETAYLARI ne zaman paylaşacaksın hocam. Kaç izlenime kazanç nedir vs. yabancı kanallar falan girebilecek mi bu networke kriterleri var mıdır ?

1000 izlenim başı sabit bir ücret varmı yoksa nasıl olacak yani demek istedigim adsensede kazandıgı kadar kanal kazanabilecekmi en azından

La ben heyecanlandım. Gurur duydum değişik bir duygu içerisindeyim şuanda. :D

tumblr_max5rf2Ucb1qfxsryo1_500.gif

Arkadaslar 50 dakika sonra iftar vakti burda,iftardan sonra gelip konuyu yazmaya basliyacagim.Butun detaylari gorebilirsiniz konuda.Butun sorulariniza cevap verilecek konuda zaten ve ayrica bir ornek video eklyecegim faydalarindan 1 taneisni gormeniz icin gerisini zaten gormesenizde partnerligin avantajlarinin ne kadar etkili olacagini anlarsiniz.

Arkadaslar 50 dakika sonra iftar vakti burda,iftardan sonra gelip konuyu yazmaya basliyacagim.Butun detaylari gorebilirsiniz konuda.Butun sorulariniza cevap verilecek konuda zaten ve ayrica bir ornek video eklyecegim faydalarindan 1 taneisni gormeniz icin gerisini zaten gormesenizde partnerligin avantajlarinin ne kadar etkili olacagini anlarsiniz.

Allah kabul etsin abi.Hayırlı Ramazanlar...

Fazla Acele Etme Serkan Abi İstersen yorgunsun saten bekleriz biz .İyi iftarlar

Re: Cevap: Muslera06'nin En Yeni Bombasi (Bu gece veya Yarin) Patliyor

büyük bir heyecanla bekliyoruz hocam zaten başlı başına siz olacaksınız bu işin başında bu bile yeter herkese :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri