Mustafa Kara denen şahıstan sahte telif

Bencede flag daha mantikli... ama flag'dada söyle bir olay var eger bir video belirli bir sayidan fazla flag alirsa sistem bunu kendiliginden kapatmiyor o video youtube'da calisan bir görevliye gösteriliyor (o kisiye uyari geliyor) O kisi videoyu izliyor eger video kurallara aykiri birsey yok ise kimseye hakaret icermiyorsa ve yalan baslikli birsey yoksa... yani hersey yolundaysa video kaldirilmiyor kanalda kapanmiyor...

Ama bu durumda adamin kanali flag'den gidecegini umuyorum cünkü videolarin ona ait olmadigi besbelli

ilk yazdıklarından emin misin?

keşke adama sövdemen bir araşırsaydınız.kanal gerçek mustafa kara yönetmen ve kanaldaki videolara bakarsanız kendi yönettiği filmler.

keşke adama sövdemen bir araşırsaydınız.kanal gerçek mustafa kara yönetmen ve kanaldaki videolara bakarsanız kendi yönettiği filmler.

ne gerçeği kardeşim kanal daha yeni açılmış oldu bende sinan çetin yönettiğim filmler bu mu yani (:

Her hangi bir videosunu link verin buraya, o linkten reklama tıklayın youtube link üzerinden tıklanıldığıní anlar, reklamlara tıklayın ilk adsensesi kapanir geçersiz tıktan sonrada flagtan kanalı.

adam düzgün görünüyor fakat uyarmadan telif atmışsa kapatın kanalını ceksin o melhum zilleti

cennet kapısı arkadaş heralde web site reklamlarını kasdetmiş kardeş.işte linki.youtube da böyle bişey yok heralde üste kırmızıyla yazıyor.https://support.google.com/adsense/contact/invalid_clicks_contact
AdSense, YouTube iş ortakları için yalnızca ödemeyle ilgili sorunlar konusunda destek sunmaktadır. yazıyo

Hesabınızla ilgili önemli bir sorun saptamadıkça mesajınıza cevap vermeyebileceğimizi lütfen unutmayın.

Hersey yolundaysa size bir mail gelmiyor bilgilendirme gelmiyor eger bir sorun var ise size mail geliyor ben bu yazida bunu anliyorum.

Web site ve YouTube ayni Adsense oldugu icin farketmez

https://support.google.com/adsense/contact/invalid_clicks_contact?hl=tr tıklama saldırısı aldığınızdan buradan bildiriyorsunuz arkadaşlar.Ben eskiden adsense zamanlarımda cok saldırı alırdım.Burdan iletişime geçebilirsiniz.Tabi spamcılar için ne kadar mantıklı bilemem :)

yukarıdaki yazı yı okudumda .. AdSense, YouTube iş ortakları için yalnızca ödemeyle ilgili sorunlar konusunda destek sunmaktadır.yazıyor. youtube için kullandın burayı demi hocam.

Çılgın Dersane Kampta filmine nasıl telif yollamış peki bu mustafa kara ? Araştırdım bu kanalla alakası yok ama telif yollamış ? : ))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri