Müthiş Kazanç Yolu // Sosyal Medya ile kazanç // Yeni

Bizim referans linkimiz nerede bulunuyor ? Referans linkimi nereden bulacağım ?

Bende refinden üye oldum yazıcaktım.Ancak şimdi aklıma geldi hocam sen ref vermemişsin sitenin ana sayfasının linkini yazmışsın kontrol et sontorun

yalnız yardım bölümünde şöyle birşey dikkatimi çekti;

'Paylaşım yaptığınız içeriğe yapılan her tıklama, ziyaretçiyi ara sayfaya yönlendirir. Ara sayfadan yapılan her "Devam et/Siteye git" tıklamasından hesabınıza tıklama başı kazanç yansıyacaktır.'

bu tık işleme döndüğünde kazandıracak demek mi? eğer öyleyse tık başı kazandırma olayı değil bu,yani adına bu denmemeli en azından...

hocam onlar reklam verenler senin örneğin 100000 kişilik bir facebook sayfan var saat kamera reklamını sayfanda yayınlıyorsun 500 kişi reklama tıkladı diyelim. 500 x 0,10 = 50 tl ediyor. Sistem bu şekilde kendin tıklamıyorsun yani tıklatıyorsun.

Kastettiğim refli üyelik diye link koymuşsun ya ona tıklayınca sitenin ana sayfasına çıkılıyor.Yani üye olan arkadaşlar senin refinden üye olmuş olmuyor bunu kastettim.Düzeltmen gerek.

refinden üye olundu
her 2 seçeneğide inceleyeceğim
bol kazançlar..

Kastettiğim refli üyelik diye link koymuşsun ya ona tıklayınca sitenin ana sayfasına çıkılıyor.Yani üye olan arkadaşlar senin refinden üye olmuş olmuyor bunu kastettim.Düzeltmen gerek.

hayır doğru linki paylaşmış,çünkü yönlendirme yaparken tarayıcıyı kontrol ettim refli yönlendirdi...

anlık güncelleme yapmamıştır belki...

Ref'inizden kayıt oldum. Sistemi biraz kurcalıyayım azcık çözeyim. Ödeme kanıtınızı da görünce yoğunlaşırım biraz.

Arkadaşlar bugun 50 tl yaptım ve ödeme talebi gönderdim parayı yolladılar bu akşam gelir bende atarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri