Müthiş Konsept ve Yeni Bomba Özgün Oyun Videom :) Eleştiri ve Yorumlarınızı Bekliyorum :)

• Kullanıcı Javazbekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
jenerik müziği olarak kurtlar vadisi mi seçtin :) :) ben müzik seçiminde çooookkk kötü olduğunu düşünüyorum şahsen birde giriş intron haddinden fazla uzun gibi geldi onun dışında güzel.. başarılar dilerim.. birde müthiş konsept bomba video felan demişsin ya nacizane tavsiyem sen kendini övme bırak insanlar söylesin..

30 snyeyi geçmediği için en azından şimdilik bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum fakat ileride bir değişiklik düşünebilirim :)

Spamdan 4 gun ust uste 20 TL kazandım sonra gumm 1-2 TL ye dustu

Benim gunlerdir söylediğim budur Özgün video .. bikmiyoruz Google nin sürekli hesaplarımızı kapatmasından para kesinleştiğinde fazla kesinti oldugunda uzulmekten ..

Özgünle başlarsın Movie Makerden paintle yaparsın 20 resimlik video sonra oyunlarla ilgili anlatımlar sonrasında Haberlerden hemen hemen heps telifsiz i komik

videolar çıkarırsın her geçen gun daha iyi olursun .. Spama verdigimiz zamanı Özgüne versek walla cok kazanırız da ama nerde Biz

ancak spam yaparız google de kapatır Kim spamdan 3-4 aydan fazla para almış .. Almışsa da cuzi miktardır.

Spama son verelim arkadaşlar .. Özgünden her türlü video yapılır. Videonuzu atanıda şikayet edersiniz kazanan siz olursunuz ..

jenerik müziği olarak kurtlar vadisi mi seçtin :) :) ben müzik seçiminde çooookkk kötü olduğunu düşünüyorum şahsen birde giriş intron haddinden fazla uzun gibi geldi onun dışında güzel.. başarılar dilerim.. birde müthiş konsept bomba video felan demişsin ya nacizane tavsiyem sen kendini övme bırak insanlar söylesin..

Jenerikte kurtlar vadisini pek kötü bulmadım bence jenerik genelide uzun olmasına ragmen sıkıcı değil deniliyor. Fakat diğer konuda haklısın baya uçurmuşum ama amacım dikkat çekmekti açıkçası :) Teşekkür ederim değerli yorumun için

[MENTION=7587]HunterLord[/MENTION] uyardigim halde kirmizi yazmaya devam ediyorsun.Yazilarini siyah yap lutfen.

Bence kurtlar vadisi müziği tutar demedi deme. :) Millet kurtlar vadisi manyağı olmuşken öyle bir tutarki hemde.. Ayrıca intro olayı hakikaten biraz fazla olmuş. Intro dediğin en fazla 10 sn. olur..

video güzel kardeşim tarzı zevdim cins cins sesler çıkarmıyorsun. başarılar

Son zamanlarda izlediğim en güzel özgün videolardan birisi.Tebrikler

Video girişinde intro başlangıcında The God Father oyunundan kareler gördüm Kurtlar vadisinin müziği ile birleştirip dedim Kurtlar Vadisinden estantanelerle oyunu devam ettiricek ilk böyle düşündüm 3 saniye içinde karar verdim buna daha sonra baktımki introyla oyun birbirini tamamlamıyor.. Ayrıca siyasi bir liderin konuşmasını eklemeni böyle oyunun içeriğiyle pek bir alakasız olmuş bence gerek yoktu, abone ol bölümünü intronun içine koymasaydın daha iyi olurdu, maddiyatı zevk almakdan önce tanımlar gibi olmuş, video sonunda olması daha iyi olur..

Yukarıdaki düşüncelerimi sıradan bir Youtube ziyaretcisinin düşünceleri olarak algıla, bazı büyük siteler piyasaya çıkmadan önce testerlerini kullanıcı gruplara sunar ve onlarda yorumlarını yapar, çıkışını iyi yapabilmek için yorumlarım bu yöndeydi birazda, hayırlı uğurlu olsun..

Sadece intro calis daha cok tutar :D Bol kazanclar ve basarilar dilerim. Anlatim güzel baymiyor en azindan :)

Video girişinde intro başlangıcında The God Father oyunundan kareler gördüm Kurtlar vadisinin müziği ile birleştirip dedim Kurtlar Vadisinden estantanelerle oyunu devam ettiricek ilk böyle düşündüm 3 saniye içinde karar verdim buna daha sonra baktımki introyla oyun birbirini tamamlamıyor.. Ayrıca siyasi bir liderin konuşmasını eklemeni böyle oyunun içeriğiyle pek bir alakasız olmuş bence gerek yoktu, abone ol bölümünü intronun içine koymasaydın daha iyi olurdu, maddiyatı zevk almakdan önce tanımlar gibi olmuş, video sonunda olması daha iyi olur..

Yukarıdaki düşüncelerimi sıradan bir Youtube ziyaretcisinin düşünceleri olarak algıla, bazı büyük siteler piyasaya çıkmadan önce testerlerini kullanıcı gruplara sunar ve onlarda yorumlarını yapar, çıkışını iyi yapabilmek için yorumlarım bu yöndeydi birazda, hayırlı uğurlu olsun..

Yorumun bana ilham verdi gerçekten teşekkür ediyorum introyu birazda oynadığım oyuna göre fragman şekilde ayarlamayı düşünüyorum artık, her oyun türüne ayrı bir intro gibi . Bahçeliye gelecek olursak siyasi bi amaç belirtmediğimi söyledim sadece videoyu tekrar izlediğimde aklıma gelen videoları montaja dahil ediyorum :) Teşekkür ederim diğer videolardada yorumlarını beklerim.

İntro biraz uzun gibime geldi ve biraz daha akıcı konuşup/anlatırsan daha samimi gelebilir insanlara. Başlangıç için gayet iyi bence. Başarılar ve bol kazançlar.

İntroda yeni bir düzenlemeye daha gidecem ve konuşmamı elimden geldiğimce düzeltmeye çalışıyorum teşekkür ederim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri