Mutlu olun lan ********ler / Gaz çeken çocuk

bizde genclıgımızde sevdıklerımızı topraga verdık,iflas ettık,ayrıldık vs ama hıc ısyan etmedık,
sevdıklerımıze kendımıze zarar vermedık,akıllı olsunlar

Allah önce yardım etsin sonrada akıl fikir versin, başka diyecek bişey bulamıyorum

Böyle boş şeylerle uğraşacaklarına, kendilerini birşeyi öğrenmeye adasalar onlar için daha faydalı olur
(örnek, java php gibi programlama dilleri, after effekt gibi montaj programları, mobil programlama, yabancı diller vs butür boş işlere ayıracakları zamanlarını kendilerini geliştirmeye adasalar, sanıyorum Türkiye de her alanda dehalar çıkacak ve geçmişte olduğu gibi yine Tüm dünyaya hükmeediyor olucaz.)

Kendine acımayana bende acımam
Kendine acımayana Allah bile acımaz

Belediyeler sokak köpeklerini bırakıp bunlarıda itlaf etse, insanlık için en sağlam temizlik olur heralde

Hani şöyle kibrit kutusunun yanıcı tarafına kibriti dik koyarsın, elinle fiske vurup fırlatırsın ya. İçerken tam onu yapasım geldi. :D

Önce sen mutlu ol lan ******** napacan benim mutluluğumu....
Hayata ve insanlığa inanıyor sa bir insan ve allah korkusu içinde halen varsa ama cehaletine yenik düşmüş ise ve daha cahil ise bence daha büyük ve güçlü düşünmek gerek bence burdaki çocukların hepsi cahil daha belki ileride bugünlerine oda üzülücek ama kötü olan bişe alevndikce kine dönüşür bize bu tarz insanlara yol göstermek yakışır.

kafasını çok merak ettim :D
ben de acaba nasıl bir hayatı vardı yada oldu yada anne baba ihmarlıgında olan bir kafa yapısında herşey olabilir.

acımakdan ziyade üzülmek gerek evladımız olurda bu durumda olursa diğerleride böyle yapmasının bizi mutlu edeceği gibi.

Kendine acımayana bende acımam
Kendine acımayana Allah bile acımaz

Belediyeler sokak köpeklerini bırakıp bunlarıda itlaf etse, insanlık için en sağlam temizlik olur heralde
şahsen kendi adıma söylüyorum allahın verdiği canı allah alır hesabını düşünmek bize düşmez , allah korusun canından can olan birileri bu tarz sıkıntılara düşse eminimki bu düşüncen değişir sakın yanlış analama konuda yazdıgın için düşüncemi yazdım.

çok haklısın , eğitimin yanında etrafındakilerde önemli anne baba dahil yol vermek göstermek çok zordur evlta kardeş de olsa.

şahsen kendi adıma söylüyorum allahın verdiği canı allah alır hesabını düşünmek bize düşmez , allah korusun canından can olan birileri bu tarz sıkıntılara düşse eminimki bu düşüncen değişir sakın yanlış analama konuda yazdıgın için düşüncemi yazdım.

Emin ol çok var akrabalar arasında. Tam bu şekilde olmasada alkolle insanlığını kaybedenler var. Öz kardeşim bile bunlar arasında.

Önce şu iki şeyi ayır birbirinden

Aciz kalmak
Rezilliği tercih etmek

Kendine saygısı olmayanın mevcudiyeti umrumda bile olmaz benim.

Elin ayağın tutuyorsa, gücün kuvvetin yerindeyse ve düşünebiliyorsan düşmeyeceksin kardeşim, kendine eziyet etmek rezil halde olmak bazılarının tercihi olmuş

Haline acınacak daha önemli kişiler bu dünyada...

Hadi sakat olursun düşersin anlarım
Hadi akıl sağlığının yerinde olmadığı tescillidir anlarım
Hadi işlerin rast gitmez para kazanamazsın çoluk çocuk perişan olursun anlarım.

Bunların hiçbiri yokken rezil olmak tercih sebebi oluyorsa bunlara acımak kötülük yapmaktır bu insanlara.

Çünkü;
İki bacağı olmadan çakmak gazı doldurarak ailesini çocuğunu geçindirmeye çalışanlar var bu dünyada...

Emin ol çok var akrabalar arasında. Tam bu şekilde olmasada alkolle insanlığını kaybedenler var. Öz kardeşim bile bunlar arasında.

Önce şu iki şeyi ayır birbirinden

Aciz kalmak
Rezilliği tercih etmek

Kendine saygısı olmayanın mevcudiyeti umrumda bile olmaz benim.

Elin ayağın tutuyorsa, gücün kuvvetin yerindeyse ve düşünebiliyorsan düşmeyeceksin kardeşim, kendine eziyet etmek rezil halde olmak bazılarının tercihi olmuş

Haline acınacak daha önemli kişiler bu dünyada...

Hadi sakat olursun düşersin anlarım
Hadi akıl sağlığının yerinde olmadığı tescillidir anlarım
Hadi işlerin rast gitmez para kazanamazsın çoluk çocuk perişan olursun anlarım.

Bunların hiçbiri yokken rezil olmak tercih sebebi oluyorsa bunlara acımak kötülük yapmaktır bu insanlara.

Çünkü;
İki bacağı olmadan çakmak gazı doldurarak ailesini çocuğunu geçindirmeye çalışanlar var bu dünyada...

işte aynen güzel söylüyorsun tamamen seninle aynı kanıda ve düşüncedeyim ama bunların %80 çocuk iki videodaki kişi gibi 2 videoda çeken kişi daha da ufak işte benim aklımın durdugu yer burası belkide çocuklarım var ondandır.

işte aynen güzel söylüyorsun tamamen seninle aynı kanıda ve düşüncedeyim ama bunların %80 çocuk iki videodaki kişi gibi 2 videoda çeken kişi daha da ufak işte benim aklımın durdugu yer burası belkide çocuklarım var ondandır.
Sen bunun bilincindeysen ve bunun kaygısını duyuyorsan çocuğun risk altında değildir...
İnan o videodaki çocukların anası babası senin kadar kaygılanmıyordur...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri