Mutlumusun ?

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Yeter artık diyorum abi ya. Niye zoruna gidiyor bu milletin. Dün akşam http://www.ytpara.com/adsense-ban/20187-bu-adamin-kanali-niye-kapanmiyor.html bu konuyu yazan mahlukat sayesinde kazancım 0 a düştü. Neymiş niye bu adamın videoları izleniyor benim ki izlenmiyor. Sen 3 ayını verdin mi bi kanala ? Sen 5 ay para almadan gece gündüz yt çalıştın mı. Mutlumusun şimdi ? Allah sizin gibilerin belasını versin.. Olay şu dün bi girdim, kanala 2 telif gelmiş, 1 saat sora çat bi telif daha dedim noluyor. Teliflerin biri bi kanaldan 2 si Pana Film'den (!) Diyebileceğim sadece inşallah buradan hiç kazanamazsınız. Konuyu bugün kuzenimin ikazıyla gördüm.. Başkalarının emekleriyle kazandığınız paralar boğazınıza otursun inşallah.. Dikkatli olun arkadaşlar. Ne diyeyim..

öncelikle geçmiş olsun hocam, bu konuda malesef çok kötü sizden bişi rica edicem pana film olarak gelen telifin mail adresini hatırlıyormusunuz

kardeş adamın bir suçu yok adama tüm forumu cephe aldırmışsın ilk sayfada k. vadisi dizilerin çıkıyorsa öylede böylede telif gelecekti pana film artık dizilerde hem 3. taraf sesleri kullanmaya başladı hemde telif atıyor. Ayrıca görsel içerikte tanıtacaklarını duydum. Sitem ettiğin kişi en doğal olarak bu adam nasıl index atıyor diye sormuş abartmana gerek yok

Arkadaşı uyardık ama bu kadar abartmaman gerek. Adam paylaştıkdan sonra kanalına bir şey olmadı ya. Sonuçta zaten telifleri yemiştin. Videoları gizlemiştin. Üstüne o da soru sordu. Ona ilk kanalı kaldır diyenlerdenim ama tüm suçu ona yıkman mantıksız. Zaten olan olmuştu

Arkadaşı uyardık ama bu kadar abartmaman gerek. Adam paylaştıkdan sonra kanalına bir şey olmadı ya. Sonuçta zaten telifleri yemiştin. Videoları gizlemiştin. Üstüne o da soru sordu. Ona ilk kanalı kaldır diyenlerdenim ama tüm suçu ona yıkman mantıksız. Zaten olan olmuştu

paylaşıldıktan sonra 3. telifi yedim ve farklı bir e posta dan.

---------- Mesaj saat 00:12:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:11:08 civarında gönderildi. ----------

kardeş adamın bir suçu yok adama tüm forumu cephe aldırmışsın ilk sayfada k. vadisi dizilerin çıkıyorsa öylede böylede telif gelecekti pana film artık dizilerde hem 3. taraf sesleri kullanmaya başladı hemde telif atıyor. Ayrıca görsel içerikte tanıtacaklarını duydum. Sitem ettiğin kişi en doğal olarak bu adam nasıl index atıyor diye sormuş abartmana gerek yok

konuyu okursan adamın açtığı konuda tek kelime bile etmemişim, görmemiştim zaten, gerekli cevabı duyarlı arkadaşlar vermiş zaten. bana gelen 2 telif panafilm'den bi telif bir kanaldan.

---------- Mesaj saat 00:12:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:12:05 civarında gönderildi. ----------

öncelikle geçmiş olsun hocam, bu konuda malesef çok kötü sizden bişi rica edicem pana film olarak gelen telifin mail adresini hatırlıyormusunuz

panafilm'den gelen info@panafilm

paylaşıldıktan sonra 3. telifi yedim ve farklı bir e posta dan.

---------- Mesaj saat 00:12:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:11:08 civarında gönderildi. ----------

konuyu okursan adamın açtığı konuda tek kelime bile etmemişim, görmemiştim zaten, gerekli cevabı duyarlı arkadaşlar vermiş zaten. bana gelen 2 telif panafilm'den bi telif bir kanaldan.

---------- Mesaj saat 00:12:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:12:05 civarında gönderildi. ----------

panafilm'den gelen info@panafilm

info@panafilm ise gelen telif maili artık yapıcak bişi yok bu dizide

Yorum Yapmıyorum kardeşim Farklı şeyler soylemek geliyor elimden ama boşver eden bulur merak etme

Yeter artık diyorum abi ya. Niye zoruna gidiyor bu milletin. Dün akşam http://www.ytpara.com/adsense-ban/20187-bu-adamin-kanali-niye-kapanmiyor.html bu konuyu yazan mahlukat sayesinde kazancım 0 a düştü. Neymiş niye bu adamın videoları izleniyor benim ki izlenmiyor. Sen 3 ayını verdin mi bi kanala ? Sen 5 ay para almadan gece gündüz yt çalıştın mı. Mutlumusun şimdi ? Allah sizin gibilerin belasını versin.. Olay şu dün bi girdim, kanala 2 telif gelmiş, 1 saat sora çat bi telif daha dedim noluyor. Teliflerin biri bi kanaldan 2 si Pana Film'den (!) Diyebileceğim sadece inşallah buradan hiç kazanamazsınız. Konuyu bugün kuzenimin ikazıyla gördüm.. Başkalarının emekleriyle kazandığınız paralar boğazınıza otursun inşallah.. Dikkatli olun arkadaşlar. Ne diyeyim..

Cok gecmis olsun kardesim. Kanalini gormedim ama simdi mesajlari gordum. Sormamda sakinca yoksa ne kadar izlenim/kazanc getiriyordu kanalin?

"karadeli" aynı kaderin kurbanıyız kardeşim.Zaten bu kategoride ikimiz vardık bide birkaç çapulcu.En büyükleri bizlerdik.Zaten hangi kanal olduğumu anlamışsındır.Tabi sende oysan :D
Hatta senin beni görerek başladığı tahmin ediyorum.Önceden tektim.Uzun lafın kısası bana da saldırdılar 2 telif yedim.Yer altına çekildim.Ayrıca seni takdir ediyorum.Beni yok etme amacı gütmedin.

geçmiş olsun bizimde adsense kapandı :/ pini isteyeli 2 hafta olmustu

Hiç istatistiklere baktiniz mi ? Son 15i 30 dk içinde

Evet baktım. Sen uyarmadan önce bugün sadece kanal satan kişilerden pm istemiş. Eğer kanal satın almak istiyorsa bu gayet normal. Birden fazla kanalı incelemek istemiş olabilir almadan önce.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri