Mutlumusun ?

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bu nedenlerden dolayı Türkçe içerik çalışmıyorum. Zaten nerede ise %90 özgüne döndüm ama hala 3-5 kanalım var eskiden kalma onlara arada yatırımımı yapıyorum çok şükür iyide kazanıyorum. Forma birşey yazarken bir değil 1000 kere düşünerek yazıyorum. 6 aylık üyeyim kaç mesajım var 30 filan galiba. Yazmıyorum gerek olmadıkça her günde forma giriyorum ama! Formda zaten ne ararsanız var ama olmaz arama kısmına gidip arama yapmak konuları okumak oooooooooooo o kadar zor iş ki!!!! Değil mi? Eyyy bir ömür hiçbir şey yapamayacak olanlar ordusu!!! Sorayım birisi nasıl olsa cevaplar mantığı var! Bu yüzden pek çok konuyu cevaplamıyorum! Malesef genelleme yapacağım biz Türk milleti olarak herşeyi kolaydan yapmaya, bir anda binlerce TL para kazanmaya odaklanıyoruz ve sonunda da %1 haricinde kimseden çok afedersiniz bir bok olmuyor! İşte ancak başkasına verdiği zararla kalıyor! Başkası başarılı olunca bu adam yapmışsa bende yaparım diyerek daha fazla kendimizi geliştireceğimize daha fazla öğrenip daha iyiyi yapmaya gayret edeceğimize biz onun işinide bozuyoruz!

Adam dizi kanalı açmış yüklemiş bir şekilde becermiş! SANA NE? Adam belki işsiz ve evini ordan kazandığı iki kuruşla geçindiriyor! Ben 2 ay burda Amerikada işsiz kaldım! Youtube olmasa aç kalırdım! Niye ifşa ediyorsun? Kanalını ifşa edince ne olacak? Herkes sana nasıl yaptığını mı söyleyecek? Tövbe tövbe!

Bu arada en güzeli birisi bir konu açtığında moderatör onayı olmadan konunun yayınlanmaması galiba.

çoğalıyo bu tipler gittikçe 30 kuruş para için başkalarının kazancına göz dikenler ayıp başka bişey demiyorum

forumda, sahte telif atan kanalların ifsası dışında baskalarının kanallarının paylasılması yasaklanmalı. bir gün benim de basıma gelebilir herkesin basına gelebilir.

youtube/kanal adı gibi linkleri admin panelinden engelleyebilirsiniz.kimse kanal ifşa edemez böylece.herkesin başına gelebilir bu durum üzücü.

bence bu işi daha fazla yaymayın çevrenize anlatmayın paraya ihtiyacı olan adam zaten gelip bulur bu yöntemi aksi taktirde 7/24 face de dolaşan bebe 2 saatini burada ipnelik yapmaya ayırır

Forumda bundan sonra gercekden Sahte telif yedigini kanitlayanlar disinda hic bir Yerli paylasim kanalinin acik olarak yazilmasina izin vermeyiz arkadaslar.

Gercekden bu kanal nasil,su kanal nasil,bu adam ne yapmis tarzinda konu acarak baskalarinin (YERLI TURK YOUTUBER) kanal linklerinin paylasilmasi yasakdir artik.Forum kurallarini bir kac gune gunceller sizlere duyururuz arkadaslar.

Karadeli senin icinde uzuldum gecmis olsun insallah tekrari olmaz dostum.

Forumda bundan sonra gercekden Sahte telif yedigini kanitlayanlar disinda hic bir Yerli paylasim kanalinin acik olarak yazilmasina izin vermeyiz arkadaslar.

Gercekden bu kanal nasil,su kanal nasil,bu adam ne yapmis tarzinda konu acarak baskalarinin (YERLI TURK YOUTUBER) kanal linklerinin paylasilmasi yasakdir artik.Forum kurallarini bir kac gune gunceller sizlere duyururuz arkadaslar.

Serkan abi yasaklanmasi cozum degil ki. Adam paylastiktan sonra silinene kadar olan oluyor zaten. Bugunde YtKoray sildi linki ama silene kadar coktan ucmustu kanal. Oyle baskalarini cekemeyen insanlarin forum hesabini pek dert edecegini sanmiyorum. Forum genelede acik zaten, uye olmadanda okuyabiliyolar istediklerini. Konular yayinlanmadan once onay isini dusunseniz iyi olurdu.

İçinde youtube kanal linki bulunan postlar otomatik sisteme düşüp onaylandıktan sonra yayımlanabilir. (mümkünse vbulletinde)

İnşallah olmaz, Allah razı olsun, fakat yasaklanma çözüm değil ki bunların kontrol edilmesi de lazım abi. Önceki mesajlarda belirttiğim gibi yeni konuları denetleyen moderatörler olsa, bu kadar kolay olmaz.

Yazıklar olsun ya bu kadar olur 2 gündür konusuyordum bak başıma geldi.. Lanet olsun ya vallahi bu flag basanlara! kanalı uçurmuşlar!

Kardeşim allah yardımcın olsun yine yaparsın sıkma canını bu karaktersiz insanlar niye hep bizim memleketten çıkıyor anlamıyorum ulan arkadaş adam kazanıyor işte niye kıskançlık yapıyorsun ki git sende çalış uğraş sende kazan kanalını buraya yazıp nasıl yapıyor diye soracağına git deneye deneye öğren yolunu bul kazan böyle insanlara telif atanlara küfür edenlere direk ip ban atılmalı

Bu tarz insanlar hayatında bir statü ve saygınlığa erişememiş insanlar oluyor.
Elinden bir işte gelmeyen bir baltaya sap olamayan insan müsfetteleri.
Hiç birşeye yaramadıkları halde birde yapanlara engel oluyorlar.
Asalaklar.

vallahi bizim insanımızı anlamak gerçekten güç. Girin bakın YTTalk'a da insanlık nasıl olurmuş görün. Adamlar imza kısmına kendi kanallarını yazıyor, videolarını atıyor. Bizde kanalın k'sını yarım saniye görse hemen bulup flaglıyor. Hadi kardeşim yok mu başka işiniz sizin !!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri