Mutlumusun ?

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Forum olarak bir grup kurup,ahlaksiz insanlar ile mucadele edilebilir.Bu sayede herkes ayagini denk alir.Ayrica forumun disariya kapatilmasi ve heronune geleni uye almamasi lazim.Adami "A" Ismyle banlayip "B" ismiyle yeni uye almak mantikli deyil.Mikrop yok olmadiki,sadece isim deyistirdi.
Eskiden boyle deyildi, 2-3 video yukleyip 3-5 kurus kazanlar kendini fasulyeden nimet sanmaya baslayip,onune gelene telif atip zevkini cikariyor.

BIR BAKIMA KENDI OTURDUGUMUZ DALI KESIYORUZ, YADA KENDI CANAVARIMIZI KENDIMIZ YARATIYORUZ.

Aslında tamamen önlem alamasakta forum adminleri
xxx - YouTube
xxx - YouTube
www.youtube.com/channel/xxx
ErrorDocument 404/Not Found/Œ©‚‚©‚è‚Ü‚¹‚ñ
youtube.com/xxx
youtube.com/user/xxx
youtube.com/channel/xxx
yt.com/xxx
yt.com/user/xxx
yt.com/channel/xxx

tarzı engellemeler yaparak anlık link koymayı engelleyebilir.

youtube.com/user/k.a.n.aladi olarak yazarsa.? veya farkli.? Uye olmayanlara gorsun diye h t t p veya w w w yaziyoruz buda herturlu asilir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçmiş olsun dostum... Bence Üyeliikler kapanmalı ama bu benim fikrim hem kanal linkinide paylaşmak ve kategori vermek de yasaklanmalı
çünkü adam dışarda çat diye geliyor buraya bizim bu koşullar iki tık ile geldiğmizi düşünüyor oysa uykusuz tonlarca geceyi tınlamıyorlar bile

Çok geçmiş olsun.. Birileri çıkıp neden kategorinizi paylaşıyorsunuz, neden yardım ediyorsunuz diye ters olgu yaratmaya devam ettiği sürece bu olaylar kaçınılmaz.Olmayacak olanı, olmasın diye defalarca gündeme getirirseniz, olur.
Önce zihniyeti telifleyeceksin.

Benim bildiğimce arada ki noktaları kaldırarak paylaşmıştı zaten.

Nokta boşluk vs koyularakta engellenebilir, GameRanger kullanan varsa bilir.
Fuck, fuccccck, fuuuuuuck, fuu uuu c kk, tarzı yazıların tamamını engelleyebiliyor.
youtube.com/user/k.a.n.aladi olarak yazarsa.? veya farkli.? Uye olmayanlara gorsun diye h t t p veya w w w yaziyoruz buda herturlu asilir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

açıklasını yaptım

Nokta boşluk vs koyularakta engellenebilir, GameRanger kullanan varsa bilir.
Fuck, fuccccck, fuuuuuuck, fuu uuu c kk, tarzı yazıların tamamını engelleyebiliyor.

açıklasını yaptım

bunu aşsak ne olacakki adamlar zevkine youtubede kanal araştırıp bulup telif yolluyorlar. bunun önüne geçmekte imkansız!

sağolasın. aynen öyle böylelerine burada kazanç haram. Allah razı olsun hocam sizlerden de. Gereken cevapları vermişsiniz zaten. Ama olan oldu işte..

yok kardeş yok. bu işin önü alınmıyorki youtube almadıktan sora..

Gecmis olsun oncelikle. Kanalinizdaki videolari gizlemissiniz. Yolda eger telif hakki sikayeti var ise video gizlemeniz telifi almanizi engellemez. Iyi niyetli bir tavsiye olarak (Kanaliniz partner mi degil mi bakmadim-Partner ise kanalin kapanmasi sorun olur) kanalinizdaki videolari silin. Hali hazirda alinmis 3. telif kanalinizin kapanmasina sebep olur. O kadar izlenim o kadar emek o kadar para bosa gitmesin.

Forumda kanal paylasimi ile ilgili kurallari bir kez daha konusur bunun forumda onune nasil gecebilecegimizi kararlastirip ona gore gerekeni yapariz. Forumda kanal paylasma sonucu cikan sorunlarin farkindayiz.

yemin ediyorum youtube da başkasının kanalını arayıp bulmak için harcanan zamanlarını kendi işlerine harcasalar adam gibi kaç tane kanalları olacak ne pis nefsi olan tipler var.Benim aklıma bile gelmiyor kim benimle aynı videoyu atmış kaç izlenmiş.

niye alınmasın,anında çakıcan süresiz banı,üye alımı zaten kapalı şu an,birkaç kişiyi böyle temizledin mi bir daha kimse cesaret edemez.

adamlar tam anlamıyla beleşçi ya böyle bir şey olamaz... Lan 2 dakika kalk araştır milyonlarca kanal var git incele kendi kategorini kanalını yarat. sanane başka kanal kaç izlenmiş ne olmuşşş.. Al adamın emekler boşu boşuna gitti... Yazıklar olsun böyle VELETLERE ya... artık herşeyleri beleş olmuş herşeyleri... daha geçen gün söyledim bizim kanallara girmeseler bari diye.. suan korkuyorum yani biri gelecek paylasacak kanalları benim burda diye...! bu kadar mı düşüncesiz insan bunlar

Gecmis olsun oncelikle. Kanalinizdaki videolari gizlemissiniz. Yolda eger telif hakki sikayeti var ise video gizlemeniz telifi almanizi engellemez. Iyi niyetli bir tavsiye olarak (Kanaliniz partner mi degil mi bakmadim-Partner ise kanalin kapanmasi sorun olur) kanalinizdaki videolari silin. Hali hazirda alinmis 3. telif kanalinizin kapanmasina sebep olur. O kadar izlenim o kadar emek o kadar para bosa gitmesin.

Forumda kanal paylasimi ile ilgili kurallari bir kez daha konusur bunun forumda onune nasil gecebilecegimizi kararlastirip ona gore gerekeni yapariz. Forumda kanal paylasma sonucu cikan sorunlarin farkindayiz.

PM yolluyorum hocam.

Üyelikler kapatılsa zamanla azalırda bunlar şimdilik öyle bi plan yok gibi banlanan çerezi temizleyip ip yi değiştirip tekrar üye oluyor yani...

geçmiş olsun dostum inşallah kısa sürede tekrar düzeltirsin kazançlarını

Hocam gerçekten Pana Film mi telif atmış?
Yazık olmuş kanala çekemeyen çok var.Bir engeli de yok bunların.Adam sizden önce videoyu yükleyip sahte telif atsa onaylanıyor.Bende bunu anlamıyorum.

Hocam gerçekten Pana Film mi telif atmış?
Yazık olmuş kanala çekemeyen çok var.Bir engeli de yok bunların.Adam sizden önce videoyu yükleyip sahte telif atsa onaylanıyor.Bende bunu anlamıyorum.

yok hocam ya son telifin maili kurtlar-vadisi-xxx@pusgoogle. 'li bi kanal mailiydi. Oradan çaktım mevzuyu diğer telifler inandırıcıydı.. Yani adamın biri utanmadan kendi kurtlar vadisi kanalıyla telif göndermiş. Hayırlısı bakalım bişeyler yapmaya çalışyoruz.

yok hocam ya son telifin maili kurtlar-vadisi-xxx@pusgoogle. 'li bi kanal mailiydi. Oradan çaktım mevzuyu diğer telifler inandırıcıydı.. Yani adamın biri utanmadan kendi kurtlar vadisi kanalıyla telif göndermiş. Hayırlısı bakalım bişeyler yapmaya çalışyoruz.

gecmiş olsun hocam banlanan yarın tekrar geliyor bu üyelik alımlarının kapanması lazım bence

Yeter artık diyorum abi ya. Niye zoruna gidiyor bu milletin. Dün akşam http://www.ytpara.com/adsense-ban/20187-bu-adamin-kanali-niye-kapanmiyor.html bu konuyu yazan mahlukat sayesinde kazancım 0 a düştü. Neymiş niye bu adamın videoları izleniyor benim ki izlenmiyor. Sen 3 ayını verdin mi bi kanala ? Sen 5 ay para almadan gece gündüz yt çalıştın mı. Mutlumusun şimdi ? Allah sizin gibilerin belasını versin.. Olay şu dün bi girdim, kanala 2 telif gelmiş, 1 saat sora çat bi telif daha dedim noluyor. Teliflerin biri bi kanaldan 2 si Pana Film'den (!) Diyebileceğim sadece inşallah buradan hiç kazanamazsınız. Konuyu bugün kuzenimin ikazıyla gördüm.. Başkalarının emekleriyle kazandığınız paralar boğazınıza otursun inşallah.. Dikkatli olun arkadaşlar. Ne diyeyim..

Geçmiş olsun kardeşim. Cümleler böyle durumlar da tıkanıyor işte.

Dünyanın En Çekememezlik Yapan Irk'ı Türk Irkıdır Yazıklar Olsun ekmeğimizle Oynayan YEZİT'lere...

Uyelik alimi kapansada her ay aciliyor. Bunun gibiler tekrar tekrar mutlaka gelecektir. Illa bitirilmek isteniyorsa uye alimlari tekrar acilmamali bence. Davetiyeyle uye olsun millet. En azindan forumdakiler guvendikleri kisileri cagirirlar. Son 3 gundur ne bu arkadas millet birbirinin kanalini kapattirip duruyor. Bugun oglen biri yabanci diziye dahi telif gondermis artik iyice civisi cikti milletin. Bu findik beyinliler temizlenmedikce bu sorunlar bitmez

kardeş forumda kanal paylaşmak yasak olduğu halde millet istediği kanalı paylaşıyor sonra kanal maymun oluyor. eğer kazancın bugün 0 a düştüyse bunun nedeni bu forumdur.
kimse ne kuralları sallıyor nede adminleri. işin suyunu çıkardılar iyice.

ayrıca ek olarak bu durum devam ederse 2-3 ay içinde youtube da sahte dizi kanalı bırakırsam namerdim.başkasını çekemeyenler kendide nasiplenemeyecek.

Öncelikle geçmiş olsun, kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm.

Bence Foruma her önüne gelen üye olmamalı!
Herkes kafasına göre konu açamamalı!

Son bir aydır bambaşka bi ortam var forumda. Hiçbirşey bilmeyen adam yeni başlayanlar bölümünü okumadan sahte telif konularını okuyup ilk önce sahte telif diye bişiyin varlığından haberdar oluyo ve insanların canlarını yakıyo. Düşünmüyoki yaptığı şey yüzünden belki adam 1 ay aç kalacak.

Şahsen benimde forumdan olduğunu tahmin ettiğim bir arkadaş telifsiz bir kategoride aylardır kastığım Awe kanalıma, aklı sıra rekabetten düşürmek için sahte flaglarla topluluk ihtarı gönderdiği için öyle bi hasar verdi ki ne desem boş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri