Bu nedenlerden dolayı Türkçe içerik çalışmıyorum. Zaten nerede ise %90 özgüne döndüm ama hala 3-5 kanalım var eskiden kalma onlara arada yatırımımı yapıyorum çok şükür iyide kazanıyorum. Forma birşey yazarken bir değil 1000 kere düşünerek yazıyorum. 6 aylık üyeyim kaç mesajım var 30 filan galiba. Yazmıyorum gerek olmadıkça her günde forma giriyorum ama! Formda zaten ne ararsanız var ama olmaz arama kısmına gidip arama yapmak konuları okumak oooooooooooo o kadar zor iş ki!!!! Değil mi? Eyyy bir ömür hiçbir şey yapamayacak olanlar ordusu!!! Sorayım birisi nasıl olsa cevaplar mantığı var! Bu yüzden pek çok konuyu cevaplamıyorum! Malesef genelleme yapacağım biz Türk milleti olarak herşeyi kolaydan yapmaya, bir anda binlerce TL para kazanmaya odaklanıyoruz ve sonunda da %1 haricinde kimseden çok afedersiniz bir bok olmuyor! İşte ancak başkasına verdiği zararla kalıyor! Başkası başarılı olunca bu adam yapmışsa bende yaparım diyerek daha fazla kendimizi geliştireceğimize daha fazla öğrenip daha iyiyi yapmaya gayret edeceğimize biz onun işinide bozuyoruz!
Adam dizi kanalı açmış yüklemiş bir şekilde becermiş! SANA NE? Adam belki işsiz ve evini ordan kazandığı iki kuruşla geçindiriyor! Ben 2 ay burda Amerikada işsiz kaldım! Youtube olmasa aç kalırdım! Niye ifşa ediyorsun? Kanalını ifşa edince ne olacak? Herkes sana nasıl yaptığını mı söyleyecek? Tövbe tövbe!
Bu arada en güzeli birisi bir konu açtığında moderatör onayı olmadan konunun yayınlanmaması galiba.
Adam dizi kanalı açmış yüklemiş bir şekilde becermiş! SANA NE? Adam belki işsiz ve evini ordan kazandığı iki kuruşla geçindiriyor! Ben 2 ay burda Amerikada işsiz kaldım! Youtube olmasa aç kalırdım! Niye ifşa ediyorsun? Kanalını ifşa edince ne olacak? Herkes sana nasıl yaptığını mı söyleyecek? Tövbe tövbe!
Bu arada en güzeli birisi bir konu açtığında moderatör onayı olmadan konunun yayınlanmaması galiba.