Muyap Kanalı Satılsaydı

Muyap addmefast gibi bircok abone kasan,izlenim kasan,abone kasan v.s tüm siteler ile calısan bir kanal, bundan cok eminim.
Hatta bundan bir kac ay önce YouTube muyap'ın 260 m izlenimini silmisti :)

Muyap addmefast gibi bircok abone kasan,izlenim kasan,abone kasan v.s tüm siteler ile calısan bir kanal, bundan cok eminim.
Hatta bundan bir kac ay önce YouTube muyap'ın 260 m izlenimini silmisti :)

Muyap addmefastla kasıyor he ?
Biride diyor 100 binden fazla etmez.
Ya hakkeden size pes diyorum birde ciddi ciddi söylüyorsunuz bunları insan bir düşünür mantıken değil mi , bir düşünün ya allah niye vermiş aklımıza bize düşünelim diye değilmi siz gereksiz şeyler için kullanıyorsunuz herhalde düşünmeye kalmıyor

Ya hakkeden size pes diyorum birde ciddi ciddi söylüyorsunuz bunları insan bir düşünür mantıken değil mi , bir düşünün ya allah niye vermiş aklımıza bize düşünelim diye değilmi siz gereksiz şeyler için kullanıyorsunuz herhalde düşünmeye kalmıyor

addmefastmi bilmemde 200küsür milyon izleniminin sahte olduğu için yt tarafından silindiğini biliyorum :cool:

muyap, youtubu yaşadığı sürece yaşayacak dolayısıyla ne 100 bini ne 200 bini 5 milyon dolar anca.

Aldığım bir takım duyumlara göre müyapta videoyap botu kullanıyormuş, hatta isim benzerliği de ordanmış... :)

Bazı konular hakkaten pes dedirtiyor...

15-20 kere reklamlara tıkladım, yarın kesin adsense ban.

Spam'e hayır.

ya beyler müyap ı yönetenler asalaklar ordusu neden mi Türkiye sisteminde para kazanmayı açmamış enayiler milyonlarca izlenim boşa gitti hatta bir ara youtube la davalık felan oldular bizim akıllı muyapcılar sanıyorlarmış ki 1k izlenime 2 usd para alacaz ama durum ole değil para kazanmayı açmamışlar sonra youtube a gelip bizim paralar nerde diye sormuşlar youtube bunlara gülmüş adsenseniz bile yok demiş ne parası biraz masal vari oldu ama gerçek bu yani acı kayıp ağlasan mı gülsen mi durum bundan ibaret

ya beyler müyap ı yönetenler asalaklar ordusu neden mi Türkiye sisteminde para kazanmayı açmamış enayiler milyonlarca izlenim boşa gitti hatta bir ara youtube la davalık felan oldular bizim akıllı muyapcılar sanıyorlarmış ki 1k izlenime 2 usd para alacaz ama durum ole değil para kazanmayı açmamışlar sonra youtube a gelip bizim paralar nerde diye sormuşlar youtube bunlara gülmüş adsenseniz bile yok demiş ne parası biraz masal vari oldu ama gerçek bu yani acı kayıp ağlasan mı gülsen mi durum bundan ibaret
Not: Para Kazanması Kapalı Muyap ın

konudaki yorumlar ciddi düşüncelerimi belirtiyor yoksa espri amaclımı gercekten anlayamadım:) bu sebeple ciddi yorum yazıp alay konusu olmak istemiyorum:p eger espri amaclı yazıldıysa yorumlar gerçekten cok eğlendiğimi söyleyebilirim.

adam muyapda reklamlar acık degil yazmış:)

konudaki yorumlar ciddi düşüncelerimi belirtiyor yoksa espri amaclımı gercekten anlayamadım:) bu sebeple ciddi yorum yazıp alay konusu olmak istemiyorum:p eger espri amaclı yazıldıysa yorumlar gerçekten cok eğlendiğimi söyleyebilirim.

adam muyapda reklamlar acık degil yazmış:)

Ciddi alıcıysan pm at konuşalım. :D

Muyapın sahibi aramızda sanırım nabız yoklanıyor söylemedi demeyin :).

Hocam bunları müyap kasmıyor. Sanatçılar kendi videoları daha çok izlensin diye yt izlenimi satın alıyorlar. Sahte izlenimler bundan dolayı siliniyor.

Aynı şekilde facebook ve twitter takipçisi satın alan ünlüler tanıyorum :)

MÜYAP Youtube'u kandırıyor mu?

YAPTIĞINIZI BEĞENDİNİZ Mİ!!!!!

Müyap kanalı benim üzerinde yıllardır uğraştığım özgün bir kanalımdı! Sizin burada afişe etmenizle birlikte işgüzar bazı kişiler kanalımı komple kopyalamışlar!!!!111

Şimdi başka işim yok, kopyalayan herkese telif atacam tek tek....

Moderatörlere durumu ilettim, kanal linkimin ve kanal adının konudan silinmesini istiyorum....

:D :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri