Müzik Çalışması - Give Me Your Love

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Arkadaşımın bir müzik kanalı bayadır bu işi yapıyor ancak bir türlü patlıyamadı. :)

Bana önceden bazı müzikleri atıyor dinliyorum, önerilirler de bulunuyorum.Sizinde önerileriniz varsa buyrun

https://www.youtube.com/watch?v=8wOY-ki0REc

Son olarak görüntü bulmak da çok zorlanıyor.Bildiğiniz var mıdır ücretsiz telif yemeyecek kaynak

Not:Şarkı teliflidir.

böyle müziklerde videolarla vs. uğraşmak yerine yarı çıplak kadın fotoğrafı kullanmak daha cazip

mix gayet güzel olmuş ama give me your love ile klipteki arabaların ilişkisini cözemedim :D

Video için vimeodan creative commons videolara bakın. Cem Adrian Öf Öf klibinin videosunu vimeodan aldı. Çok da güzel oldu. Yüzlerce o tarz video var. Gerekli bilgileri açıklama böşümüne yazarsanız ömür boyu telif gelmez. İmany dont be shy klibinin videosuda vimeodan cc olarak alınmıştı o da milyonlarca izlenim aldı hala ayakta. Cc nin gücünü keşfetmek lazım.

Video için vimeodan creative commons videolara bakın. Cem Adrian Öf Öf klibinin videosunu vimeodan aldı. Çok da güzel oldu. Yüzlerce o tarz video var. Gerekli bilgileri açıklama böşümüne yazarsanız ömür boyu telif gelmez. İmany dont be shy klibinin videosuda vimeodan cc olarak alınmıştı o da milyonlarca izlenim aldı hala ayakta. Cc nin gücünü keşfetmek lazım.

Teşekkürler Hocam, Değerli bilgi için

ben beğendim umarım başarılı olur arkadaşın da dediği gibi genelde kalça fotoğrafı ve hoparlör kullanıyor popüler olanlar :)

ben beğendim umarım başarılı olur arkadaşın da dediği gibi genelde kalça fotoğrafı ve hoparlör kullanıyor popüler olanlar :)

çevresi filan da takip ediyor kanalını ayıp olur diye pek o işlere girmiyor açıkcası :D

Bu aralar Arabic şarkılar çok ilgi görüyor onunla ilgili çalışmaları var inşallah ordan yürür :)

Ya da hocam after effects hazır templateler satılıyor diye biliyorum. onları araştır müzik ritmine göre trap nation kanalındaki gibi görseller çıkarıyorsun renkleri vs ayarlayabiliyorsun . kolay gelsin :) videohive e falan bak araştır fiverr den vs

Ya da hocam after effects hazır templateler satılıyor diye biliyorum. onları araştır müzik ritmine göre trap nation kanalındaki gibi görseller çıkarıyorsun renkleri vs ayarlayabiliyorsun . kolay gelsin :) videohive e falan bak araştır fiverr den vs

audio videolarında benzerini yapıyor ancak rakipleri genelde clip kuyuyorlar çok daha iyi izlenim alıyorlar

bunun gibi

https://www.youtube.com/watch?v=a2XbxoNmLGg

audio videolarında benzerini yapıyor ancak rakipleri genelde clip kuyuyorlar çok daha iyi izlenim alıyorlar

bunun gibi

https://www.youtube.com/watch?v=a2XbxoNmLGg

Aynen öyle zaten bunlarda bence çoğu dinleyici görsele bakmıyor bile müziğin ritmi yükselmesi müziğin yükselene kadar sıkmaması gerekiyor ilk 1 dk çok önemli bu konuda bana kalırsa. Sonra zaten müzik hoşuna gidince özellikle whatsapp paylaşımları vs çok artıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri