Müzik eşleşen olmuş mu ?

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mumru

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bugün bir kaç videoya denk geldim ünlü video kliplerinde reklam cıkarmışlardı merak ettim nasıl yapıyorlarmıs diye bir kaç sey denedim bunu cıkardım olmuş mu ?

kat2 - YouTube

hocam 1 gün sonra yine eşleşen geliyor :D aynı parçayı yapmıştım ben hatta klibine kadar geçmiştim :D

hocam eşlesen gelir yinede para kazanman aktif olur bende öle yapmıştım sonra sildm ztn uqrasmdm bidaha

Eşleşenden para kazanmak için sesi bu kadar bozmanın anlamı yok,çok az bir oynama ile bile kendı yorumladıgım şarkı secenegi cıkabiliyor.
Fakat eşleşenden para kazanmak (forumda sordum fakat yanıtını tam alamamıştım o zaman kendim gözlemledim.)
Gözlemlerim:
30 bin küsür gösterimi sadece 0.25$ vermişti
o şarkı analyticsde gösteriyordu bunu.
Ayrıca eşleşenden para kazandığınız videolar adsense gösteriminde yansımaz.
Eşleşenden para kazandığınız kanal herhangi bir tehdit altında değildir.(Çünkü kanalım toplu katliama kadar ayaktaydı,hemde çok sayıda eşleşen olmasına rağmen.)
Müzik kanallarından daimi para kazanmak uğraş ister ve zordur.Ama eşleşen vs önemsemezseniz iyi abone kastırır.Ben 1 günde 150 abone geldiğini bilirim.

camtasia ile clipspeedlemi oynama yaptın bende denemiştim hatta super remix diye baslıkta girmiştim 2 k izlenim bile aldım sonra sildim videoyu

yotumladım seçeneklerindeki paralar Allaha emanet. net rakam yok net kar rakamı yok, ki illaki para kazanacan diye bişe yok... yorumladım diyorsun ama para geçmiyor.. ki doğrulaması lazım youtube nın yorumlana şarkıyı... bence farklı bişeler dene daha amator bişeler deneyebilirsin... ben ciddi araştırmalardayım şuan bu konuda :D çok ciddi verimler aldım... testlerım devam edıyor

anladım arkadaslar bende deneyim dedim cunku ciddi izlenimler alıyor böyle videolar o yüzden bakalım umarım degisik seyler buluruz.

yotumladım seçeneklerindeki paralar Allaha emanet. net rakam yok net kar rakamı yok, ki illaki para kazanacan diye bişe yok... yorumladım diyorsun ama para geçmiyor.. ki doğrulaması lazım youtube nın yorumlana şarkıyı... bence farklı bişeler dene daha amator bişeler deneyebilirsin... ben ciddi araştırmalardayım şuan bu konuda :D çok ciddi verimler aldım... testlerım devam edıyor

bir tane daha yaptım daha kaliteli

Bruno Mars - It Will Rain New Edition - YouTube

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri