My Paying Ads Paypal Garantisiyle Yatırım

zaten skypedan ekleyen bir çok kişi oldu onlarıda risk konusunda uyardım ben yollarıda sundum fikrini söyleyebilirsin eyvallah ama sürekli konularımı baltalamak haddine değil evet tanınmış sitelerde battı ama hepimiz ekmeğimizin peşindeyiz sisteme güvenme sebebim %70 e % 30 çalışıyor örneğin 10 dolar bıraktıysa o gün sana 7 dolarıyla tekrar paket alıyorsun 3 dolar çekim hesabına düşüyor böylelikle yönetici için zaman olmuş oluyor yüksek riskten düşüyor ve senin içinde aylık sabit bir kazanç oluşuyor dispute yapıp para alamayan hangi sistemden olursa olsun bana ulaşsın alalım 2 3 ayda sonuçlanıyor 45 gün geçmemiş olması gerekiyor gelsin alalım parasını herkesin önünde

ne diyon sen yaw haddine değil felan fistan ben ne baltalıcam senin konunu. Genele bir konu açıyorsun bende bilgisi olmayanlar için KİMSE ZARAR GÖRMESİN diye birtakım uyarılar yapıyorum... bu bir konu deil zaten sen altından birilerini sisteme sokup birşeyler kazanma peşindesin sanki diğerlerinin ne kazandığı çok umrundaymış gibi...

bana mı öğretiyorsun bu sistemleri 5-10-100$ la hiçbirşey yapamazsın bu sistemlerde 3-5$ dolar kazandığın parada yolda kaybolur bu sistemler ilk başta kazandırır o da adam akıllı para yatırırsan alır paranı direk çıkarsın sistemden yoksa gelen karla paket al paket al sonra çekemediğinde o paraları sen paketlere bakarsın paketler sana bakar...

skypetan seni ekleyenler beni ilgilendirmiyor ben genel bilgilendirme yapıyorum kimse zarar etmesin diye hala bilerek girenler olursa da o riskleri göze almış girmiştir orası onların bileceği iş ama ben çok para batıran gördüm bu sistemlerde kredi çekip giren gördüm...

AYLIK SABİT BİR GELİR OLUŞUYOR DEMENDEN ANLAŞILIYOR BU İŞTEN ZERRE KADAR ANLAMADIĞIN...

o yüzden tartışmaya gerek yok boşuna...

Anladım skypela iletişime geçtiğim bütün arkadaşların geri aldık banka itiraz dilekçesiyle paypal reddetse bile harcama itirazı vermek yeterli

Konuya denk geldiğim iyi oldu.. [MENTION=9272]dansastas[/MENTION] Ben diğer konudaki banka ile alakalı mesajınızı henüz gördüm. Yani ben henüz paramı geri alamadım bana bu konuda yardımcı olur musun ?

Profitclicking (justbeenpaid) hatırlayan?
İçerde 5 k $ ım kaldı :)

Mobilden yazıyorum.

empire finance ta birçok arkadaşımın 10K$ civarı paraları kaldı... banners broker ı söylemeye bile gerek yok sanırım... adhitprofits ona keza inanılmaz hızlı ilerledi sonra bi durdu az hareketlendi komple patladı... daha bir sürü sayarım...

ne diyon sen yaw haddine değil felan fistan ben ne baltalıcam senin konunu. Genele bir konu açıyorsun bende bilgisi olmayanlar için KİMSE ZARAR GÖRMESİN diye birtakım uyarılar yapıyorum... bu bir konu deil zaten sen altından birilerini sisteme sokup birşeyler kazanma peşindesin sanki diğerlerinin ne kazandığı çok umrundaymış gibi...

bana mı öğretiyorsun bu sistemleri 5-10-100$ la hiçbirşey yapamazsın bu sistemlerde 3-5$ dolar kazandığın parada yolda kaybolur bu sistemler ilk başta kazandırır o da adam akıllı para yatırırsan alır paranı direk çıkarsın sistemden yoksa gelen karla paket al paket al sonra çekemediğinde o paraları sen paketlere bakarsın paketler sana bakar...

skypetan seni ekleyenler beni ilgilendirmiyor ben genel bilgilendirme yapıyorum kimse zarar etmesin diye hala bilerek girenler olursa da o riskleri göze almış girmiştir orası onların bileceği iş ama ben çok para batıran gördüm bu sistemlerde kredi çekip giren gördüm...

AYLIK SABİT BİR GELİR OLUŞUYOR DEMENDEN ANLAŞILIYOR BU İŞTEN ZERRE KADAR ANLAMADIĞIN...

o yüzden tartışmaya gerek yok boşuna...

ya arkadaş ben anlamıyorum açık açık diyorum zaten üzülmeyeceğiniz paralarla girin diye tabiki konu tanıtımını babamın hayrına yapmıyorum referans kazancı illaki olucak ama okuman varsa diyorumki sistem hakkında olsun batma durumunda dispute banka vs durumlarda yardımcı olucam diyorum kimsenin yakasına yapışıp yatırım yap diye zorlamıyorum burada ekleyenlerde yorum yapsın herkese nasıl anlattığımı özelden onlar biliyor tamam madem sen çok iyi biliyorsun insanlara yol haritası çiz şu şu siteden kazanıcaksın şu yatırım yap diye senin yaptığın her konuya çöken tiplerin yaptığından farksız bende istemem insanların zarar etmesini uyarı yapıyorum adam girer girmez sen niye salça oluyorsun her konuya onu anlamıyorum benimkinden farksız cümlemi kuruyorsun bilgisayarda dura dura beynin sulanmış hocam senin evet anlamıyorum senin bahsettiğin hyip paypal yatırım olan sistemler hyipe girmez para alma şansın vardır iade olarak anlamadığın belli artık daha fazla uzatma yorum yapmanı istemiyorum

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

Konuya denk geldiğim iyi oldu.. [MENTION=9272]dansastas[/MENTION] Ben diğer konudaki banka ile alakalı mesajınızı henüz gördüm. Yani ben henüz paramı geri alamadım bana bu konuda yardımcı olur musun ?

tabi yardımcı olurum hocam yeni bir vaka mı yoksa eski yatırım konusundanmı bahsediyorsunuz

---------- Spam Engelliyici 20:45 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

Profitclicking (justbeenpaid) hatırlayan?
İçerde 5 k $ ım kaldı :)

Mobilden yazıyorum.

geçmiş olsun hocam

---------- Spam Engelliyici 20:45 ---------- Önceki Mesaj 20:45 ----------

Bu tarz gibi olan sadece paidvertsden kazanmistim mesajim bulunsun

paidvertsten halen kazanç sağlıyorum hisse alımı satımı yaparak tavsiye ederim alım satım yapın

[MENTION=9272]dansastas[/MENTION] Hocam benim iş yalan oldu sanırım çünkü üstünden baya geçti. Konuya ertesi gün yazmışsın bankadan alabiliriz belki diye ama ben son mesajımda paypaldan red yanıtı aldığımı paylaşmıştım sonra sistem patladı diye bıraktım takibi görmedim mesajını orada. Şimdi o konuyla aynı konuyu görünce hatırladım tekrar bakınca gördüm konudaki son mesajı..

Neyse artık ben riskli olduğunu biliyordum sistemin o konuda kimseye bir şey demem ama hocam o konuda da yatırımcılara extra ücret yollayacağını yazmıştın ve 3 hane yatırım yaptım tek kuruş gelmedi senden :) Bu sistem için senin refinle gelenlere bu sefer pay gönderirsin umarım. Hepinize iyi forumlar, bol kazançlar diliyorum.

[MENTION=9272]dansastas[/MENTION] Hocam benim iş yalan oldu sanırım çünkü üstünden baya geçti. Konuya ertesi gün yazmışsın bankadan alabiliriz belki diye ama ben son mesajımda paypaldan red yanıtı aldığımı paylaşmıştım sonra sistem patladı diye bıraktım takibi görmedim mesajını orada. Şimdi o konuyla aynı konuyu görünce hatırladım tekrar bakınca gördüm konudaki son mesajı..

Neyse artık ben riskli olduğunu biliyordum sistemin o konuda kimseye bir şey demem ama hocam o konuda da yatırımcılara extra ücret yollayacağını yazmıştın ve 3 hane yatırım yaptım tek kuruş gelmedi senden :) Bu sistem için senin refinle gelenlere bu sefer pay gönderirsin umarım. Hepinize iyi forumlar, bol kazançlar diliyorum.

evet öyle bir kampanyam vardı haklısınız ancak sistem battı içeride ref komisyonları kaldı çekemedim o yüzden yatırım ödemesi yapamadım kimseye umarım anlayışla karşılarsınız teşekkür ederim sizede bol kazançlar başka bir sorun olursa ödemenizin yanmasıyla ilgili ulaşın her zaman yardımcı olurum dilekçe vs. iyi forumlar :)

deneme amaçlı ilk ödememi istedim geldiğinde konuya ekleyeceğim

evet ilk ödemem kısa sürede geldi arkadaşlar deneme amaçlı yaptığım bir çekimdi

Yeni ödeme talep edildi

Sistem aktif durumda ilerliyor

75 dolarlık paket satın aldım tekrar paket satın alma imkanıyla paketleri 100 e çıkardım

toplamda 10 dolar çekim yaptım geri dönüşler iyi

ödeme geldiğinde dekont eklenicektir şuan piyasada en konuşulan sistem olarak sürmeye devam ediyor iyi forumlar

eder eder ...bi günde cointellect gibi toslamasın duvara :) fena yakımştı milleti ..

an itibariyle yatırımımı 175 usdye çıkardım

İstatistik raporu

Toplam yatırım : 135 USD

Çekilen : 15 USD gece 5 usd daha çekilecektir.

Paket Değeri : 183 USD ye ulaşmıştır

Konuyu açtığımdan itibaren sitenin yaptığı toplam ödeme : $1.996.772.24 2 milyon dolara az birşey kaldı

Ana para çıkartıldıktan sonra paketler sürekli olarak artışta olucak hedefim sabit kazanç

Hisse sayım : 195 dolar değerine ulaşmıştır

Sabaha karşı : 5 dolar daha çekilecektir

5 dolarlık ödeme daha talep edildi paket sayısı 200 (200 usd değerinde) adet oldu

ödeme geldi ayrıca bir 5 dolar daha birikmişti onunla paket alımı yapıldı

ertesi gün bir 5 dolar daha talep edilecektir

5 dolarlık ödeme ertelendi 10 dolar olduğunda çekeceğim

paket değerim 212 dolara ulaştı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri